Ja ništ ne zagađujem, ja samo izbacujem smeće iz Zagreba.
– inače, bio sam ljubazan zbog blagdana, pa sam vozio u prvoj, ali sad ide odmah u šestu brzinu
Ja sam Marsovac, meni crkva nije važna, važan mi je samo Hrvatski narod.
Oduvijek poštujem crkvu u Hrvata, ali to isto nije bogom dan položaj, već se mora stalno propitkivati i težiti onozemaljskom savršenstvu.
Ovaj, zaspal sam. Da li je netko pogodio pojam ili ništ od toga.
Joj, znam da sam nekaj zaboravil.
Naprosto moram komentirati onu specijalku, ples sa zvijezdama, i pobjednike gospona Toljagu.
Kao prvo sve djevojke, žene su prekrasno izgledale, i puno bolje (sigurnije) plesale nego prije (valjda sigurnost dolazi s godinama[emo_smijesak]).
Drugo, vidjeli smo kurupciju na djelu, jedino kaj je preplatil suce.
Što se tiče one baaaakice mraz kaj se vešala po mladom mesu, samo bi rekao da ako želiš realno dočarati činjenično stanje onda jedna mrazica koja se vješa po tolja + gi daleko je od istine.
Znam da si htjela mlado meso samo za sebe, ali u koreografiji ipak trebaš činjenice realno prikazati.
Znači trebalo je bar tri mrazice koje vise po Marsovkim ekstremitetima.
Ja bi samo podsjetio da dole imam tri ticala (najmanje), a koliko vidim gužva za potezanje istih je velika.
Pusa Dj Andreiću, Renči, Mačku, Ivani 7, majama i svim ostalim kaj me hebu pred svekolikim pućanstvom. Nekak se osjećam usamljeno i iskorišteno.
Dtkajte na nekog drugoga. [emo_smijesak]
lp [emo_plazi]
Dobro jutro !
Praznici su prošli, mali Isusek je darove podijelio.
Ovaj, ja bi molio djecu, ove mlađe od 35 godina, da dalje ne čitaju.
Ne želim ubiti snove i djeda mraza.
Danas će te upoznati ružno lice Marsovca, samo ću reći i najveći ubojica i sadist je mala beba prema njemu.
Kao što sam rekao žutog više nema.
Danas sam se pogledao u ogledalo, ogledalo se razbilo u strahu od mog lica.
Zemljani kraj je stigao, više se ne vraćamo na staro.
Hebene Hrvatske godine, Ustaše, Partizane, komunisti, policajci, lijevi, desni, srednji ku.rci, mali ku rci (očito Hrvatski prosjek), veeeeeliki kurci (mrzim biti drugačiji), mali teleni, crveni, črni, coprnice, one što ste se vragu podale (hvala Bogu na takvim, bludnica nikad dosta).
HEBO VAS PRUST, pa treba početi od osnova.
Inače najveću pamet ste imali kao dijete, svoju maštu, nakon toga Vam samo pada.
Normalno neki tumpleki kao ja, koji nikad ne odrastu, imaju onda problema u percepciji s okolinom. Vrlo veeeeelika šansa da završite u ustanovi.
SIVI, skidam rukavice, htio si rat do istrebljena, imaš ga.
Upozorio sam te da je HRVATSKA slobodna Marsovska teritorija.
Flota dolazi, više ti ni Sibir, ni ALjaska neće biti sigurna.
Hrvati neće biti pajaci ni SAD-u niti Rusije.
NA RATNOJ STAZI SAM. MOLIM ŽENE I DJECU DA SE SKLONE NA SIGURNO.
Ovo neće biti lijepo za gledati, a još manje za slušati.
lp[emo_bijesan][emo_bijesan][emo_bijesan]
Dobro jutro!
Htio bi Vam predstaviti Hrvatske kvalitetne proizvode Maziva Zagreb koji ne samo da imaju tradiciju, već njeguju visoku kvalitetu kao i uslugu primjene koja se brine o tome da dobijete optimalno ulje za vaše potrebe, kao i vrijeme kada je potrebna izmjena.
Imamo akreditirani laboratorij za ulja, kao i ispitnu stanicu, tako da se stvarno brinemo o kupcu od njegove kupnje pa sve do zbrinjavanje tog ulja.
Sve gore navedeno ulazi u cijenu proizvoda i za naše kupce je potpuno besplatno. Možda je naša početna cijena malo Viša od konkurencije, ali kvaliteta naših proizvoda, kao i suport koji dajemo našim kupcima na kraju za svakog kupca zapravo ispadne puno jeftinije.
I da, mi jamčimo za kvalitetu naših proizvoda.
Molio bi moju prodaju (kaj su sada 100 % na kavi)[emo_namigusa] da stavi direktan broj gdje će Vam ljubazne kolegice i kolege sve objasniti.
Isto tako Damire mogao bi bar staviti naš katalog da se ljudi upoznaje s našim asortimanom (nemoj zaboraviti staviti Riječki program)
Evo za početak INA Lancol, i INA BIOLANCOL za sve one kaj ekološki žele sjeći naše šume (nekaj u zakonu piše da se trebaju koristiti ekološki proizvodi).
Kad stavljaš katalog napiši nekaj za Antifriz, ono s korozijom, Autoglass (našu ljetnu humanitarnu akciju), Scooter, Outboard, INA Odleđuje staklo, Ina Destilirana voda,
UKA 4+ , 2TAKTOL ST.
Naglasi kako imamo sve APPROVALE i od koga.
Naše super kvalitetne masti INA LIS 2, LIS 1,3, INA GKS, INA Bazna KLIZNA MAST, ZA GURANJE naše brodogradnje Ina Klizna mast Split, Rijeka, Pula………
Naše ekološke masti za žičare kaj ne delaju INA Bioma EP , SUPER se može koristiti i na željeznicama, Puno je jedan Bosnar prodaval u Rumunjskoj (Rumunjske željeznice) dok nam nisu ukinuli predstavništvo (čitaj ASTRA)
Nemoj zaboraviti i naše aditive koje smo izvozili MOLU, Rumunjskim rafinerijama (dobivali za to kvalitetna bazna ulja), Bjelorusiji.
Nemoj zaboraviti kako smo ušli u njihovu najveću tvornicu kamiona i traktora koja proizvodi za Saudijsku Arabiju i Katar. Kako smo napokon ušli u deal s LADOM.
Možeš napisati koji je to idi.ot ukinuo i po čijem nalogu, pa kako smo popušili tržište i 1.000 tona dodatne prodaje na stranim tržištima. HEBENI managare.
lp[emo_smijesak]
aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa
Bandiću kreće zadnja bitka, ti i tvoji kumovi krećete na put bez povratka.
lp[emo_zloban]
Dobar jutar.
Hebote PEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEtaakkkkkkkkkkkkkkkkkk.
Zapravo bil je do prije sekundu, dok me Sova nije razhebala.[emo_ljut]
Tako da danas neću biti duhovit, ali ću biti smrtno ozbiljan.
Zanimljivo kako neke žene (ljenčine) stvarno nikad nisu zadovoljne.
Sve im uplatiš, al ne, ne mogu se utipkati dva broja, već najbolja da joj i nazovem HT.[emo_zloban]
Htio bi pohvaliti Lidiju, koja me je odhebala. Napokon jedna pametna djevojka koja misli svojom glavom i kuži da joj ne treba Vrag kao ja.[emo_palacg]
A Vi sve ostale samo i dalje blejite. Pa koji Vam je k.urac.
Kad sam rekao da počnete misliti svojom glavom nisam misli da mislite na idi.ote.[emo_palacd]
A pro po ukazivanja Isusa po Hrvatskoj. Pa koji Vam je k.urac.
Kaj stvarno, stvarno mislite da Isus g.lup.
Pa nije lud da se vrati u Hrvatsku, kaže da ode u pakao bi bolje prošao.
A da, kaže da se držite Majke Božje, ona Vam je zaštitnica u Hrvata, OK.
Ovo danas će biti jaaaaako čupavo, tako da stvarno nemam vremena za žene danas.
Ona koja me Voli će razumjeti, bar se nadam.
Naprosto taj posao moram završiti, iznijeti smeće jednom zauvijek.
PUSA .[emo_plazi]
Moj porfelj:
Dioki: – 8.000 komada
Ulpl: + 70 komada
CASH-R-A malo
Ljudi ulažite pametno, i ne budite g.lupi kao ja.
Uvijek ženu i djecu stavite na prvo mjesto.
Makar, i ja to radim, samo na svoj način.
…petak je,pa i da mi doprinesemo zdravstvenom odgoju…[emo_smijesak][emo_namigusa]
“Mislim da sam rekao Bobu Geldofu da mogu voditi ljubav i po osam sati. Nisam mu spomenuo da u to ubrajam četiri sata moljakanja, večeru i film.”
Sting
‘Seksualni odnos podsjeća na igranje bridža. Ako se nema dobrog partnera, to je bolje imati dobru ruku.’
Woody Allen
‘Biseksualnost udvostručava šanse za subotnji izlazak.’ Rodney Dangerfield
‘Seks u 90. je kao da pokušavate igrati bilijar s konopom u rukama umjesto sa štapom.’
Camille Paglia
G L UP
Bandiću koliko stvarno smatraš da su Purgeri g.lupi.
Pa i Muji je jasno da je to tvoj labuđi pjev. Zadnji grabež za kumove.
Dajte Zagrepčani zatrpajte ih građanskim neposluhom, i odgodite ovaj na brzinu sklepani Gup za investitore. Pa kaj su delali zadnjih 4 godine, očito da su nam drkali u facu.
Ako neki kažu, ali to će zaustaviti sve investicije po gradu, treba se donijeti.
To opet nije točno. Pa ovi s VUK (rimuje se s g.lup) reklamom, tj. Ministarstvo graditeljstva i izgubljenog obraza potiče da radite što hoćete, gdje hoćete (po mogućnosti na susjedovoj zemlji ili na putu) i zato jer su jadni, obično kriminalci na socijalnoj pomoći ili recimo npr. kumovi investitori. Imati će te poseban popust. Za razliku od ovih poštenih magaraca, tovara,……ili g.lupog marsovaca, odnosno poštenog i kršćanina kaj sam ja.
Ljudi ustanite protiv kriminala u našem gradu.
Neka stručnjaci tj struka pripremi pravi GUP koji se ne bu mijenjal kak neko prdne (to su oni kaj puštaju bijeli dim).
Detalje kada dobim postove.
lp[emo_cool]
aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa
PBZ INVESTOR
inače pozdrav Emili, ako nekog zanima zašto tak volim Zadar, 20 godina sam ljetovao u Novigradu, bilo radničko odmaralište, dok nam ga nisu maznuli.
Na vidikovcu su bile ljuljačke, pa sam se ljuljao iznad bezdana sve do Velebitskih vještica. Pozdrav ribarima i mirno more.
Baš si zgodna u crvenom, ka Vlak u tami.
pusa[emo_namigusa]
DOBRO JUTRO!
Jaaaaaako sam loše spavao, tak da sam malo grinči, pa ovaj post nemojte shvatiti nešto posebno ozbiljno. Makar……….
Ja ne mogu vjerovati da sam od ljeta bolestan, i da se stalno isti virus vraća.
Obožavam jutarnje riganje. [emo_palacg]
U.ku.rac da zbog ovih općenja s svim tim debelim vješticama nisam na kraju ja zatrudnil. Mislim da se samo još toga nisu sjetile pa da budu do kraja emancipirane. He.bene stare Babe. [emo_plazi]
Tek sam sad skužil kak ste lijene. Radije dr.kate na FACE nego da dignete debelu guzicu i nađete muškarca u stvarnom životu.[emo_zloban]
Pisarovička, gle malo si zakasnila, gdje si bila prije deset godina.
Tada sam bio em mlađi, em ljepši, em kao da sam popio kavu s kofeinom desetak puta na dan. Al da izgledaš kao jedna TENA, JEEEE.
Što se tiče poruka gle, ja sam ti onaj dominantan u vezi, mislim bar dok me ne uškopite do kraja.
Znači samo ti možeš svšiti na koljenima, ali ak te to toliko pali možemo nabaviti lisičine pa me možeš imati nekoliko dana. Ali samo dok se ne zaručim, onda je kraaaaj. za vjeke vjekova Amen.
Osim naravno s ženom, ta bu tek naje. bala.
andreić za tebe i pusa That’s Amore by Dean Martin with Lyrics!!!!Vaš link …
lp ako ne preživim do nove Sve najbolje, sada idem protiv cijelog svijeta i Sivih[emo_cool]