sulejmanmali:
Mrzim cenzuru, naročito ako čovjek nikog ne vrijeđa po nikakvoj osnovi.
Ako treba štititi mafijaše, kumove, l.pove, kompilatore…..
Nesposobnjakoviću jedan nesposobni, padne 50 cm snijega a u Zagrebu sve stane.
Koji si ti nesposobni ercogovački Srbin, pa takve stvarno treba tražiti i to lopatom po snijegu.
[emo_mrgud]
[emo_palacd]
Dobro jutro mačke i mački!
[emo_smijesak]
uh, UuuUUUhHHHHHHH!!!
jel me to nizinska lavina zatrpala???
što nisam mogo u srpnju skupit malo vrućine, pa je sad pustit…
Dobro jutro!
Dj Andreić ti meni jako ličiš na ovu, tvoj link Vaš link …
Mislim tako lijepa i pametna cura može imati svakog dečka u Svemiru, nema razloga da si upropastiš život s crnim.
Vidim da si prala kosu, izlaziš negdje za Božić?
Ti si djevojko zaslužila žutog, i nemoj pristati na ništa ispod toga.
[emo_plazi]
Baakice pošaljem ti poruku, trebaš mi nešto prijateljice, jer ovak ne bu više išlo.
lp[emo_mrgud]
BEM ti i noćni non stop rad.
BEm ti DJ-e i pjesme kaj puštaju.
Ne sjećam se kad sam zadnji put zaspal uz posel.
Kvragu starim.
Prije sam znal “delati” mjesecima, i uopće se ne bi vidlo ujutro.
Fakat staru kramu treba prodati na Hreliću.
Čujem da se Hanfa zanima za mene.
Ovak.
1. Moj račun je jedan jedini s mojim Imenom i prezimenom
2. Smisao bilo kakvog muljanja je zarada na istoj dionici (za sada 250.000 kn minus), ha IVKA nadmaši to
3. Imam račun i bez imena i prezimena ali skrbnički nemam jer se ne sramim imena sebe ni svojih prijatelja
DI STE NAŠLI MENE S 30.000 OUR-a kapitala ulagačkog.
Pa nisam ja kriv što za jedan BMW s grijanim sedlima postaneš 4. vlasnik Petrikemijske tvornice.
I još bolje stručnjaci (čitaj analitičari) uopće to ne prepoznaju.
reko sam da neću ali pošto je Božić evo Vam moj trenutni portfelj.
ATPL cca 60 komadića
INGRA oko 7.000 komada (zizić me je nagovorio, on je kriv)
BELJE oko 77 komada (Renči pa ne ide baš gore, jel zbog Uprave ili žute jo-jo loptice).
I DIOKI
Oko 7.000 kom + OKO 12.000 NA srbničkim ručunima
Radujem se udruživanju malih dioničara.
+ostatak CASH-r-a 20 % recimo, malo malo dobijem lovu za lopatanje (nisam ja kriv kaj tak dobro baratam s štapom)
lp[emo_smijesak]
ps ELEMENTAL kaj se motate po mom rodnom kvartu. Nekog očito poznate, jel se ne može samo tako snimati kod mene, trebaš dozvolu.
Veeeeelika pusa pjevačici. Ti si mi uzor i veliiiiki sam fan.
Iskreno ne znam koja ti boja kose bolje pristaje.
miiiijau. Ona moja kokoš i ne zna koja je sretnica.[emo_smijesak]
Cure ugledajte se na nju, mozak Vam je prednost pred zaostalim “muškarcima”.
[emo_cool]
aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa
Gospon Tarzan opet me je počel boliti zub tako da je Vaš komentar ne samo dobrodošao, već interaktivno očituje moje trenutne glasovne mogućnosti u skladu s direktnom povezanošću s mozgom kao izvorom bola.
E sad se moram odlučiti ili idem kod svog mesara (kasap jedan i još mi to naplati) ili da se idem malo prošetati ovim zaleđenim snježnim nogostupima (valjda su i trebali očistiti Marsovci a ne ovi kaj im je to posao, kaj je sad problem, Vam je prehladno pa čekate proljeće da se malo zgrije) pa mi se posreći da padnem na pravu stranu vilice.
S duge strane ako slomim vilicu kako ću ljubiti najdraže moje.
Magare žuti je naoštril kanđe, a kako je ponovno rođen u vatrama pakla (he,he crni je sredil preko veze, ko- eruptivne radnje unutar pakla) osjeća se kao feniks tak da bi se ga ja klonio.
Ne vidim zašto bi neko privatno poduzeće naplaćivalo parkirališna mjesta koji su po zakonu investitori morali osigurati prilikom izgradnje zgrade, i koji su kupci stanova na kraju krajeva već platili po ucijeni 2.200 Eura po kvadratu.
-tak da milosti ne tražim niti ću je dati
lp, danas i sutra sam izvan grada na seminaru kako ti EU (fondovi)da novce za sve (piće , hotel, hranu, žene i na kraju ti proda rog za svijeću.
[emo_smijesak][emo_euro][emo_zloban][emo_plazi]
aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa
AK Vam je promaklo zbog cenzure
Kažu da ima boga. Ima.
Da je na njihovoj strani.
Nije.
Znači neki neće povezati pucanje cijevi za grijane Purgera i današnje poskupljenje grijanja od recimo 30 %.
Samo naivni.
Koliko vidimo naši dragi uhljeb inženjeri HEP-toplo,hladno uglavnom pazeći da ne pogriješe prilikom odabira auta s posebnim potrebama su zaboravili servisirati parovodnu mrežu.
Kako ih je -15 usred zime iznenadilo pa je došlo do pucanja (očito su ga preveć nategnuli).
Preporučam svim oštećenim koji se trenutno smrzavaju ispod dekica da pokrenu tužbu protiv HEP-toplo,hladno i zadnje dane odbrojavam gradonačelnika jer nisu isporučili proizvod koji plaćamo cijele godine (za nekakvo održavanje hladnog pogona, hebote kak stručno večeras zvučim).
Koja gužva u gradu, a onda ovaj pregazilo me vrijeme gradonačelnik još zaštopa jednu traku ispred Nacionalne zbog svojih smrdljivih fontana.
I kakvi su to haremski šatori?
Čujem da Suljo Veličanstveni dolazi u nedelju da zauzme Zagreb.
E pa nećeš razbojniče. Žuti će te dočekati, proći nečeš.
PUSA onoj s Brkovima.[emo_plazi]
@domaći
Revoz radi u jednoj smjeni od 19-28 ovog mjeseca.
Dioki ne radi uopće.
Domaći čujem da su kladionice, kao i sportski rezultati (što domaći, što gosti) jako all in u zadnje vrijeme, pa možda si za malu opkladu.
ADPL vs DIOKI
Znači pravila su jednostavna, potrebno je napisati cijenu predmetnih dionica za listopad 2013.
Pri tome trebaju biti zadovoljen sljedeći uvjeti:
1. Da DIOKI počne raditi (vrlo velika vjerojatnost)
– Ako ode u stečaj onda cijena leti bar na cijenu KSST-a (kaj je greenhorn rekel 700 kn, AHA), pa je odmah game over
2. Da ADPL ne ode u stečaj (vrlo mala vjerojatnost)
Ovaj kaj se to događa s ADPL, mislim ona ipak radi a promet dionicom 44.284,91 kn (26.09.12.), a DIOKI ne radi pa promet dionicom 594.957,00 kn
Da nije možda razlog štrajk CITROEN, PEUGOT radnika jer se zatvaraju tvornice u Francuskoj ,jer im se ne isplati (gdje sam već to čuo) ili što Revoz ne radi tri smjene.
Sva sreća da DACIA radi punom parom (lijep je novi Logan).
FORD objavio je da će ukinuti nekoliko stotina radnih mjesta u EU zbog pada potražnje.
Radna mjesta biti će ukinuta u Britaniji, Njemačkoj, Belgiji , Španjolskoj.
Iz Forda napominju da bi gubitak njihovog europskog poslovanja mogao pretrpjeti gubitak od milijardu dolara. Fordu za razliku od PSA grupacija prodaja ipak ide.
Znači dana 1.10.2013. cijene će biti
ADPL = 110 kn
DIOKI =160 kn
Molim te tvoju prognozu.
Lp
Ps Do kraja mjeseca (godine) mislim malo zabrinuti Domaćeg, baš me zanima koliko se blizu možemo približiti stotki.
Domaći, ti se stanje od tada poboljšalo. To je bilo retoričko pitanje.[emo_smijeh]
I da li se je nešto u Vašim životima promijenilo. Nije, i dalje ste ovce.
E ovo nije točno. Bile ste bezglave ovce, a sada ste postali ovce s potencijalom.
– počeli ste koristiti svoju glavu, sjetili ste se ono što su vam od 91 uzeli,
sreću, snove i dijete u sebi
Čarolija se nalazi u svima Vama, u Vašim srcima i dušama.
Samo ju je trebalo probuditi, jel ovi kaj kmeće su htjeli da budete nesretni do kraja svijeta i vremena.
e neće ići kmečavci, Hrvati idu u Europu (jedino nas prijatelji Slovenci mogu spriječiti) a tko ne želi živjeti u Europskoj Hrvatskoj može otići preko na istok.
Tamo gdje nepregledna stada kmeće, tzk. ljubomorne ovce.
Lp imam posla, a južina me počela tući, kak bu neko nahebal[emo_ljut]
Čokolada i zagrljaji.
Totalke stvarno mislite da sam tak jeftin.
– pa da dajete i francuski poljubac onda bi možda i došao
Jako mi je drago da je za totalnu dobru stvar, tako da dajem veeeeeeliku pusu svim dobrim ljudima.
Lijepo se zagrlite, izljubite najedite čokolade, a u nedelju Vas sve pozivam na grudanje gradonačelnika, da mu pokažemo što mislimo o njemu i dalekoistoćnoj zimskoj službi.
Dovedite papučare, ženu, djecu zabav će biti zajamćena.
Vuk i žuti su se već spišali na grudu tak da Kuzma može analizirati od kuda je hitac došao.[emo_plazi]
lp[emo_palacd]
gradonačelniće ,
sulejmanovi vuk i žuti su se već spišali na grudu kojom misle gađati gradonačelnika u nedjelju.
Fuj!
Preci sulejmana su bili protiv izgradnje Lenucijeve Potkove i Kazališta HNK jer su željeli da na tom mjestu u Zagrebu bude stočni sajam .
Oni su se protivili još 1878. izgradnji vodovoda u Zagrebu , a bili su i protiv Munjare i elektrifikacije grada .
Nikakvo čudo što su i potomci sulejmana protiv “smdljivih fontana”.
Oni bi najrađe da Trnje bude smdljivo kakvo je bilo prije 120 godina i da na mjestu fontana mogu napasati ovce .
Gradonačelniće,
iako ste dali ispred fontana napraviti “haremske šatore” , kako bi se sulejmanovi vuk i žuti osječali kao u otađbini , oni su opet protiv.
Jednostavno sve im smeta u Zagrebu .
Oni se ne vesele ni lijepom bijelom snijegu koji nas je razveslio ovih dana .
Stalno nešto izmišljaju , naprimjer pucanje cijevi vrelovoda zbog hladnoće od -15 stupnjeva , a radilo se o hladnoj, pitkoj vodi i uzrok puknuća nije hladnoća .
Gradonačelniće ,
pazite da vas ne pogodi koja spišana sulejmanova gruda.
Moramo se nadati da će uskoro i sulemanovi steći manire (šlif) Zagrebačkih Purgera .
Nekima je to uspjelo i prije 60 godina .
Serbus !
Dobro jutro dobri ljudi!
Prvo pusa mojim trima ljepoticama koje su mi ušli u srce.
Nažalost,stvari postaju jako opasne oko mene pa za sada ništa od jedan na jedan.
Nadam se da ste dobre zadnjih dana, ne bih htio da ostanete na kraju bez poklona od Isusa.
Nadam se da na proljeće neće više biti ovih mafijaških elemenata na slobodi.
Dj-i i mom Tumplek brokeru volio bi da se dopisujemo na pp, ovo mi postaje malo…, nije da Vam nisam dao e-mail. Toliko o tome.
Danas je svanuo prekrasan topli zimski dan.
Dobri moji ljudi danas širim samo dobre vibracije.
Vidim da je nekom opet pao (nije im pao već se im dosta dugo ni nemre dignuti), neka si kod Miami nabave tabletice.
Moj se nije ni spustil (to vam tzk jutarnje dizanje) kad Vam je sva krv koncentrirana umjesto u glavi na jednom drugom mjestu.
Što Vam govorim već godinu dana, neće nas spasiti ni Europa, ni Amerika, ni Slovenci (makar se trude), ni MMF, a naročito ne ovisimo o nekakvom naručenom snimanju naše ekonomije.
Zato ljudi opustite se, samo dobre vibracije, a poslije Nove godine mi se pridružite da svojim vrijednim rukama izvadimo ovu moju najdražu zemlju iz krize.
Rekao BDP 7 %, SADA ĆU JA MALO PROMJENITI PROGNOZU RASTA ZA 2013.
Znači sanjam u 2013. godini rast BDP od 7 % naviše, a pošto znam neke stvari iz budućnosti[emo_smijesak].
Što se tiče gradonačelnika, danas ignoriram loše ljude (grinčeve) naročito ove koji su djeci Zagreba (tu i sebe ubrajam) ukrali bezbrižno djetinstvo.
Potkove mu njegove![emo_palacd][emo_palacd][emo_palacd]