Ovak.
Pošto vidim da ovaj dječji program prati i puno klinaca zamolio bi klince da ovo što ću napisati shvate jako ozbiljno.
Tu, van roditeljskog doma, na Vas vrebaju jako mračni likovi i vjerujte mi nisu dobronamjerni kao što je mrak čarobnjak.
Ja prakticiram bijelu magiju (uglavnom) i tu sam da štitim druge, ali imate jaaako mračne zločeste ljude kojih se itekako treba bojati.
Prepoznati će te ih po tome što su slatkorječivi, mračni, tajnoviti i obećavati će Vam brda i planine, a neki su toliko bezobrazni da čak spominju i zvijezde.
Zapravo kada bolje razmislim se.ru kao ja.
Zato nikada se ne nalazite s tim tipovima s CHATA i nemojte im slati podatke.
Kako je DJ Andreić očito bila pod dojmom moga zagrebačkog šarma kao i prirodne mačje ljepote, pa se očito ne sjeća dobro svih detalja, evo moje strane priče.
Kao prvo Andrea Vam je jako zabavna i duhovita djevojka. Uživo Vam je puno ljepša nego na slikama. Kako sam bio jako nervozan (a kada mi se netko sviđa ne znam zucnuti na prvom spoju, kaj mogu sramežljiv sam) uglavnom je pričala Andrea (makar mislim da i inače voli pričati) a ja sam na sve inteligentno klimao glavom.
Ono što je napisala da smo se super zabavili je točno, ali nam se onda priča malo razlikuje.
Prvo nema šanse da bi je poslao doma taksijem. Čemu služi blue thunder.
Znači odvezao sam je kući i otpratio do vrata. Takva su vremena da mi je važno da znam da je stigla sigurno doma.
Kako sam totalno sramežljiv, a da ne kažem da sam totalno nesiguran kada mi se netko jako sviđa, poljupca nije bilo. Koliko se sjećam jedva da sam uspio nešto promrmljati, da izgledam jako kul (aha). Znači ničega nije bilo.
Bilo je pitanje koliko daleko se ide na prvom spoju.
Pa ja stvarno idem polako, ako mi se netko jaaaako sviđa naprosto ne želim to zeznuti.
Iskreno tek na trećem spoju se napokon malo opustim pa počnem čak i komunicirati suvislo.
Ako je žena ona prava čekao bi ja i pet spojeva, ali poslije toga bi izgorio.
Ps Molio bih da se Andrea više ne zove uličarkom.
Andrea je pametna i jako načitana mlada dama koja ima smisao za humor.
Usto je prava ljepotica tako da mi stvarno nije jasno zašto gubi vrijeme na mrak čarobnjaka.
Andrea je pod zaštitom mrak čarobnjaka, ako je tko takne ili nazove uličarkom razbiču ga svojim štapom ili još gore pustiti ću žutoga na njega.
[emo_smijesak]
Ps2 Zašto ne mogu uči na FACE, isto nekakav potentan konj?
aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa
Ovaj ja bi zamolio istočne susjede da prestanu bečati.
Mene stvarno ne zanima kaj bu ju oni radili u svojoj Državi.
Imam Više i dovoljno posla da razvijem Hrvatsku da bi se sada opterečivao s drugom državom.
Molio bi medije da prestanu prenositi vijesti iz polusvijeta jer npr. mene stvarno ne zanima di sve im grobari imaju posla osim u P. dvorima.
Kaj se tiče Vampira, pa mislim jedan je, bar to nije problem.
Mislim ako stvarno nemate nikoga, pošaljem Vam žutog da ga sredi.
Taj ih prije doručka probije bar tri.
lp[emo_smijesak]
Đole je Panonski mornar.
Dj molim pjesmu BOŽO zvan PUB, za sve luzerske gubitnike kao ja.
Nisu svi prirodni talenti kao IVAna, djevojka zna s kockarnicama.
lp[emo_smijesak]
Trenutno skačem po investoru nova verzija.
Kažu da je ova NOKIA neuništiva.
To bumo još vidli.
Skačem i dalje. Bogme ova Nokia se je pokazala izdržljivom.
Morati ću sve zbrisati i ponovno instalirati.
Ne radi, pa ne radi.
[emo_bijesan]
joj,
ne stignem pratit ovog mladića,
koljena mi klecaju, a još do jučer sam htio ić na jedan svjetski rekord…
ajd sačekaću još koju godinicu, pa onda nek vide ovi mladići kaj može iskustvo…
ode si ulovit jednog goluba za večeru, a možda kroz koji dan si i spremim,
paprikaš….
Imate 50 % posto da mi stavite soli na rep.
Kako sam jako ponosan tip za drugih 50 % moj odgovor je [emo_plazi]
[emo_smijesak][emo_cool]
Ak još jednom vidim reklamu s Mici i kunom….
Biti će na volej, pa neka me tuže za zlostavljanje hebenog mobitela.
[emo_bijesan][emo_bijesan][emo_bijesan]
he, he,
tak sam lovio fazane ko klinac,
to me moj pokojni djed naučio,
poslije sam promijenio taktiku…
počeo sam uzgajat zecove, svi su bili u gajbi, i naravno da sam prestao nositi sol u džepu, vjeruj mi, ponekad ih je bilo i 300-ak i vjeruj mi nijedan mi nije pobjego…
tak da bitna je taktika, a bogami kakva su vremena došla, možda se vratim poslu….
frka me da u budućem životu nebudem zec, jel tisuće su mi prošle kroz ruke, sad malo kad se osvrnem, nekako mi žao…
nažalost, to je nekaj s čime mi se baš nije hvalit, ali posao je posao…
zeec ti ne brini, naći ču ja jednog domačeg…[emo_smijeh][emo_namigusa]
Istina bog, jedan kao najbolji trener Dinama svih vremena i dežurni pe.der, dok drugi najgori trener svih vremena a za to je dobio i GUINESSA.
Gosp. Mamiću pa koji je vama k…c. Kako ću ja sad koristiti komediju zabune?
Ipak drago mi je što ste išli na sigurno pa ste uzeli drugog najlošijeg trenera svih vremena u Dinamu, poznatog po nadimku Zvonko.
Kako je očito da na Vas nemam utjecaja mogu samo apelirati na Vladu da ide na sigurno i za Ministra gospodarstva postavi gosp. Jurčića koji se je svojim rezultatima na polju ekonomije već iskazao.
Biti će zanimljivo da li će gosp. Jurčić (trener) preuzeti GUINESSA od gosp. Čačića (trenera).
A pro po žali bože novaca i g.lupih fontana.
Gosp. Bandić što se tiče zadnjeg EU mlaza ne morate uopće koristiti pipu.
Poslati ću Vam žutog, visinu njegovog mlaza ne može nijedna tehnologija nadmašiti.
Kad počne pišati možeš kavu popiti dok ne svrši.
lp[emo_zloban]
Loser a zakaj se ti igraš s mrak čarobnjakom?
Da li ti je lijepo napisao što će se desiti ako netko DJ Andreić nazove uličarkom.
Ti bi plesal dalje, jel da?
[emo_ljut]
Bandiću baš lijepo kaj ste mi posekli bor (glavno da ste ekološki osviješteni) i dali ga jadnim, siromašnim Nemcima.
Da im uljepšate Božić, pa ubij Hrvatsko drvo.
Nemaju za Božić, pa im treba pomoći.
Možda jedna humanitarna akcija, dajte Zagrepčani lovu (vidi pod Holding i prirez 18 %) da jadni NEMCI imaju kaj staviti svojoj deci pod bor.
Koji i.diot.