Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

Gosp. Čačić je izjavio gospođici Mili da je zadovoljan rezultatom.

Ja sam još zadovoljniji.

On zadovoljan sa gol razlikom (guiness je pao) i stanjem na tablici, ja zadovoljan sa stanjem na računu.

Jedino mi je žao zbog onog drugog Dinama, tzk. WIN-WIN situacije.

Nema veze, sljedeće kolo preporučam opkladu na Dinamo.

Pa ne može i Dinamo stalno gubiti.

[emo_namigusa]

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

posveta Ivanu Kušanu

Ova vijest me je jako potresla.

Gospodin Kušan je pisac zbog kojeg sam počeo čitati.

Ivan Kušan, Karl May, Zane Gray, Žil Vern, Tri mušketira, Agatha Christe…

Ova prva tri pisca su mi usadili ljubav prema knjizi.

Uzbuna na zelenom vrhu, Koko i duhovi, Koko u Parizu, Winetou (dobio za Božić cijelu seriju), Kroz pustinju (jako zgodno za Šeik generaciju).

Evo te godine za Božić me isto bolio zub, prvu knjigu koju sam uzeo u ruke je SIN LOVCA NA MEDVJEDE. Cijelu noć sam ga čitao dok ga nisam pročitao.

Ali da se vratim na Ivana.

Uzbuna na Zelenom vrhu mi je bila prva njegova knjiga, i još se sjećam uzbuđenja dok sam je čitao.

Što hoću reći? Čovjek je utjecao tom knjigom jako na mene (zbog njega sam toliko znatiželjan, makar znate što kažu za mačka i znatiželju).

Što je najvažnije probudio je u meni maštu, a s druge strane dio mene (meni jako dragocjen) ostao je dijete, koji koliko vidim neće nikad odrasti.

I sada dolaze ti praznici (meni su ih jako pokvarili tom komercijalizacijom), kupite djetetu pod bor jednu knjigu od Ivana Kušana.

Vjerujte mi na riječ kada počne čitati neće moći stati.

Igrice su po meni jako dobre (ovaj ni tu nisam baš previše odrastao, makar evo zadnju godinu nisam ni jednu igrao).

Razvijaju reflekse, strategije razmišljanje, evo meni je pomoglo.
Nemojte im braniti, samo neka ne pretjeruju.
Nakon nekog vremena postane prirodno.

Gospodine Kušane hvala što ste pokrenuli maštu i potragu kod jednog malog plavog klinca, što sam postao bolji čovjek nego što se taj klinac ispod popluna koji je čitao Vaše romane ikada se nadao i maštao.

HVALA !

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

Crvena zore.

100 % naspavan.

Regeneracija završila.

Sve funkcije na maksimumu.

Baš me zanima koliko plavom gromu treba da dođe do Dubrovnika.

[emo_smijesak]

Odoh na kavu s prijateljima, crna kao noć, slatka kao med, neki bi rekli ljubav na prvi pogled.

Ne bi bili u pravu, ljubav na drugi pogled je slađa.

Baš me zanima koliko ću ostaviti ovu pancer diviziju u Mercedesima i Audiu.

HE, HE.

Ne znaju oni prečace kroz Vještičinu planinu, a o tunelu ispod Paga i katakombama u Zadru da ne govorim.

Ugodan dan. Možda navečer stignem nešto napisati, ali čisto sumnjam s ovom padobranskom divizijom na vratu.

lp[emo_cool]

Ameri.

Nemojte se zezati i otkrivati toplu vodu.

Da, Zemljani su došli s Marsa. Dobro jutro.

Previše kopanja po domu mom može dovesti do velikih komplikacija.

I ne mislim na sebe.

Niste vidjeli malog žutog u borbi, kad počne grebati s kanđama ni Đurina patria ne može izdržati napad.

Vi imate zaostalu tehnologiju.

Zapamtite to !
[emo_ljut]

aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa

Do daljnjeg neću imati prijatelje na ovom forumu.

Tako da ne trebate mi slati zahtjeve za prijateljstvom.

Inače jako slabo vidim po danu, ali sam zato u mraku kao mačka.

Svaku tehnologiju možeš iskoristiti i okrenuti protiv osvajača.

Kada Vas napadne puno jači i neprijatelj na višem tehnološkom nivou to je jedini način da preživite i uzvratite udarac.

Potpuna ilegala.

[emo_cool][emo_palacd]

Gosp. Bandić malo kasno ste se sjetili baviti sportom.

Ovo Vam je zadnja prilika (to samo zato jel volite svoga psa) da dostojanstveno otiđite u penziju.

Svako dođe na kraj puta, o čovjeku ovisi način kako će otići.

Nemojte da završite kao Madona.

Što se tiče borbe tu sam.

Ne bojim se ja onih sivih, a kamoli Vaših rođa, kumova i ostale građevinske mafije.

Više nećete upravljati mojim gradom.

Do zadnje kapi purgerske krvi.

Ne bi vjerovali crvena je kao i kod ostalih Hrvata.

[emo_cool]

Htio bi samo nekoliko književnih naslova spomenuti koje sam zaboravio, ipak su godine u pitanju, a koji su recimo aktualni.

Prvo moj omiljen roman Zločin i kazna od Dostojevskog.

Preporučio bih ovima koji su na dužem godišnjem u Remetincu, kao i svim političarima da se uvede kao obavezna lektira.

Zatim normalno ANA Karenjina od Tolstoja, ovo bi samo preporučio samo ženama bez obzira na komada Larisu, jer recimo to mi je bila obavezna lektira, i prvi put da me je knjiga bacila u depresiju. Za muške bi ipak preporučio film, ali zapravo izbjegavati.

Onda normalno na Drini Ćuprija od IVE Andrića.

U ovoj knjizi će te naći 1.001 način kako nabiti DAMIRA na kolac, turski.

Inače ovim pametnima kritičarima što se ljute što ljudi kupuju na INTERliberu, možda nije palo na pamet da sve te jaaaaako pametne knjige djeca već imaju kod kuće.

3 odlične knjige za djecu kao i za lovce.

Bambi, Bambijeva djeca, zečji brijeg (nisam siguran da se tako zove ali prekrasna knjiga o zečevima).

Znači gospodo lovci dajte svojoj djeci da pročitaju Bambija, a posle im objasnite zašto ste ubili Bambiju mamu.

lp[emo_cool][emo_palacd]

Zaboravil sam reći rezultat utakmice Porto-Dinamo.

U zadnje vrijeme sam nešto zmešan, stalno nekaj zaboravljam.
Valjda sam zaljubljen.

Znači rezultat:

PORTO : DINAMO = 2 : 0

Samo bi napomenuo da je to minimalan rezultat, s time da može eksponencijalno rasti.

Htio bi nešto priznati. U životu nisam uplatio listić na kladionici.

Ima puno lakših načina da se zaradi lova.

Ovo samo radim jer voolim zezati IVANU 7.

Nešto u zadnje vrijeme nije davala prognoze.

lp [emo_plazi]

Što je lijep dan skoro svanuo.

Jedva čekam da se danas vratim u moj Zagreb i ubijem oko.

Od kada je opasnost podignuta na RED ALERT, spavam samo s jednim okom otvorenim.

A i to je puno sluzi, tak mi i treba kad jurim spuštenih krilca.

Nemcima još nije jasno kako sam s 7 godina starim blue thunder-om stigao u Dubrovnik sat ranije od njih.

Zapravo sam stigao dva sata ranije, ali nikad poslovnog partnera ne treba baš dotući. Nije sportski.

Dok Panceri spavaju odoh se prošetati da škicnem kako mi se ATPL razvija.
A i kavu bi mogao popiti, kaj najskuplja u HORVATIJI.

Dj nadam se da si za vikend u eteru, vidim da su te na slikopiščiće stavili.

Baš su zločke. Vještice jedne.

lp[emo_smijesak][emo_plazi]

Dj ANDREIĆ

Kada ti radiš za vikend, imam nekoliko pitanja za tebe, pa bi navratio….

Da li si razmišljala da osnuješ firmu i rentaš ova dva luzera pokraj sebe ženama za ples i masažu glasnica petkom?

lp[emo_smijesak]

PS E od ovog jarana s postera sam ljepši jedino nemam brkove

Crn, visok, više tip Banderasa, ak te baš zanima.

New Report

Close