…bome,izgleda da bakama u zadnje vrijeme nije lako…ili je društvo odlučilo na bakama trenirat strogoću…[emo_zloban]
http://www.24sata.hr/sokantno/sramota-zbog-duga-od-600-kuna-baku-72-strpali-u-zatvor-286637
Bakice pazi i da tebe ne zbuksaju.
Daješ besplatne savjete (pametne) g. Plavom, a on ti se zahvali tako da se pozove na večeru.
Pazi da te porezna ne baci u Tower. A o jahti i pMS odvjetniku ne bi sada.
Tko zna tko sluša.
lp
I sad nek netko kaže da u Hrvata nema posla!!!!
IMA….
ide to meni ko svojedobno farbanje tunela nekima….
još da operem ove kante , valjke i kistove i bacam se u trans do 9;45…
kad vidim zeca kolke su mu oči, ništ manje nisu ni moje, još samo da znam kaj danas da tržim, nitko sretniji od mene…
možda ipak da se suzdržim, jel sam popodne na drugom zadatku (nema veze s bojom), a kune je ionako tešlo obuzdat, grde su to zvjerke, morat ću nabavit električni kavez, a pak s druge strane gledam, kolega leti do Marsa i natrag i non-stop tako, nažalost, ja tolko goriva nemam, a pak s druge strane kad si razmislim…pa samo jednom se živi….
nego Gosn. Marsovac, na kaj letite, jel dizelaš???
a za cijenjeno društvo u kutu, kad se probudi,
jedna prigodna…
…gosn mačak,danas sam se nekaj okrenula po sobi i baš mislim kak bi joj dobro došlo jedno farbanje…[emo_smijesak][emo_namigusa]
…pa sad kontam,dok ste još u formi,skoknite na jedan vikend,napravit ću i mačje kolutiće…
…još ak je gosn Zeko blizu,bit će vam brže…[emo_smijesak]
@ mačak
– gorivo ti je ekološko, kogeneracija, znači prirodan plin (rezerva), glavno gorivo mi je vodik (tankaš vodu, malo elektrike i evo ti vodika, a poslije opet ti na auspuh izlazi voda, uostalom pitaj Kineze zakaj oni grade crpke gdje će se puniti vodikom, zato jer ljudi su u toku s Marsovskom tehnologijom).
– normalno dok ima ovaca kaj se griju na ugljen, naftu, plin, a nafte i plina ima +- beskonačno nema smisla priječi na vodu
– danas odmaram i pripremam se za vikend
– mislim jesam vatreni ovan, ali i oni imaju ovozemaljska ograničenja
– makar danas bi možda radije da je petak, ovak bum gledal Dinamo
[emo_cool][emo_namigusa]
Moj portfelj:
INGRA 37%
DIOKI 13 %
ATPL 3 dionice
80 kuna za HRT 2
Ostatak CASH-R-A zbog g. Čačića i gosp. Zmajka. Opet bum moral nekaj napisati o “stručnjacima” u HEP toplinarstvu, kao i o Ministarstvu zaštite okoliše i prirode.
Ja bi molio plavog štrumfa da pričeka s dobrom vijesti bar do sljedećeg tjedna.
Mislim ne znam koliko kladionici treba da isplati dobitak.
Mogao bi se čak kladiti na broj gledatelja (više ili manje od 7000 sponzoruša)
Hebiga teško je ovih dana biti navijač Dinama.
lp[emo_mrgud][emo_kuna][emo_palacd]
…gosn mačak,danas sam se nekaj okrenula po sobi i baš mislim kak bi joj dobro došlo jedno farbanje…[emo_smijesak][emo_namigusa]
…pa sad kontam,dok ste još u formi,skoknite na jedan vikend,napravit ću i mačje kolutiće…
…još ak je gosn Zeko blizu,bit će vam brže…[emo_smijesak]
em ti miša šaroga!!!
fino si to bako skombinirala, ali zec!!??
pošto, poto zeca izbjegavat treba, jedino kaj taj stvarno more…
ja pak nigdje neidem bez svoje bake, pa tak ni na dalek put bez nje..
kolačiće ćemo pojest, a i bijelit sobu ako treba, daklem to je moja cijena, a zec nek bude u pećnici….
nemrem spavat,
samo sanjam neke aileene!!!
vozaju me sim pa tam, a dobre birtije nigdje…
da barem ima kakav kafić iza Kalista da si čovjek u miru može srknut kavicu…
nažalost kemija mi nije išla, ali imam nekih drugih ideja, a koje su samo moje, možda ih kad podijelim sa svijetom, nekaj u stilu www.
i tak dojde k meni bratić sa prastarom jettom i kaže ide na vodu…ja odmah na bunar i reko daj odčepi da ti ga natankam do vrha!!!
neda frajer, onda mi objašnjava nekaj kaj ja nemrem shvatit, onda mi pokazuje soda bikarbonu, a ja si mislim, pak je sinoć bil pijan i tak…sve u svemu on kaže da će naftni lobi propast, al da sode bikarbone ima u izobilju…
no dobro, oni koji se kuže, kuže o čemu pričam, mada meni nije jasno, al nema veze…
dinamo…………………………..
o rezultatu neću, gledatelja 10838….gledam doma
popodne odsutan, na groblju….
Ovaj ne znam kak bi na to gledale Marsovke doma.
I inače su jako ljute na mene (ljubomorne na Hrvatice), jer kao da previše općim s Zemljankama.
Jaaaako su ljubomorne tak jednu još mogu progutati, ali dve…..i još i mačak.
Mislim tu bi se opet mogel napraviti ljubavni triler s nekakvim SF efektima, sa ili bez tajnih agenata.
Ne bi htio da NASA dobije poruku : “Hjuston imamo opet problem”.
lp od Marsovca koji se je previše zbližio s Hrvatima [emo_smijesak]
PS: sad gibam imam sastanak na Marsu pa ne smijem zakasniti
bijeg je najbolja taktika,
al, NO PROBLEM,
i ja moram rep podvinut…
čujemo se i pratim bid i ask…
mačak
– ne bijeg, to ti se zove taktički uzmak pri čemu pustiš neprijatelja da ti se približi na malu udaljenost, a onda ga obuhvatiš s boka i u potpunosti iznenadiš s leđa
– pogledaj malo umijeće ratovanja sve ti je objašnjeno
-da bježim, kak da ne, nisam bježal kada su napadale kanibalke na pustom otoku gdje su bile na dijeti, pa da me dva komada uplaše
Kaj god