Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

Izdaše nas Mađaroni. Povlačenje na stečajnu cijenu.

lp

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

pošto je petak, pozabaviću se realnim temama;

mali osvrt na farbanje kuhinje…

bilo je ovak,

il’ ćeš “ono” il’ ćeš ofabat kuhinju!?

normalno da sam odabrao farbanje, i sad tu nastaje problem…previše dobro se boja primili, te ista izgleda sad ko nekakav futuristički ured!!!

naravno kad sam izabrao “ovo”, a ne “ono”, predloženo mi je da samo prebacim kante u dnevni boravak!!!!

ali to nije sve, sad su se i neke ženine kolegicepožalile na svoje sluntonje i velika je šansa da odem u najam…

sve si mislim da otvorim onu famoznu firmu za cener kuna, jel ovak ak me ulove, ništ od “onog”…

čak mi je jedan dobar prijatelj, a inače porezni pojasnio da nebih smio to sam radit, već imat ovlaštenog molera kojeg moram platit , a on opet za to mora meni dat račun i platit porez i neke takse propisane zakonom, te da bi meni kazna bila za početak cca 500 kn jel oduzimam obrtnicima kruh!!!
sad meni nije bilo jasno, a on će meni oduzet preko soma kuna, pa se pitam kolko je to kruhova…

još mi je nadoštuknuo, da neće ništ pričat, da nebi slučajno došlo do Slavka, a ako on kaj načuje, onda mi ni on nemože ništa pomoć, bez obzira kaj smo prijatelji….

totalno zbunje JA…nakon onog šta je pojeo i POPIO, tak neformalno razgovaram sa ženom, i prenesem joj, kaj mi je kolega rekao, a ona mi kaže..

PA S KIM TI SPAVAŠ, SA SLAVKOM IL’ SAMNOM!!!!

a ja jadan sad se pitam, a kaj sa tvojim kolegicama???

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

Moj portfelj: onaj zloćko mi nije dao prije da Vas izvjestim

INGRA 17%

DIOKI 40 %

ATPL 3 dionice

Ostatak CASH-R-A zbog ARMAGEDONA koji očekujem na svim dionicama osim gore spomenute.

Izgleda da ova apstinencija počela utjecati na mene.

Idem sad plašiti one na INGRI, kaj god kupim ide u stečaj.

[emo_smijeh]

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

…evo kako Romi u zadnje vrijeme prose…

…gospon,imate deset kuna,će da otvorim firmu…[emo_smijeh][emo_zloban]

Pa najbolje da im dam, pa da kupe BELJE I VUPIK za 10 kuna.

Hebi ga, još bi i preplatili.[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_namigusa]

Poštujmo kruh jer:

-neodoljiv je i plemenitog okusa je
-daje nam snagu za život
-on je u sebi život
-mnogi ljudi su ga željni
-mnogima znači egzistenciju

Poštujmo kruh jer:

-glad mnogih ga je učinila svetim
-možemo ga djeliti s drugima
-čini nas braćom i sestrama
-jer nas podsjeća na Onoga koji je
postao kruhom da bi utažio glad mnogih…

Moj portfelj:

INGRA 37%

DIOKI 10 %

ATPL 3 dionice

Ostatak CASH-R-A zbog ARMAGEDONA koji očekujem na svim dionicama osim gore spomenute.

UH,

nemam vremena, al bacim oko povremeno…
izbjegavam da bacam ono stakleno, jerbo su pločice….

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

Jadni mačak.

Pazi da te ženine prijateljice ne izmore previše za petak.

A možda te i ja zemem u petak, biće farbanje nekih hotela u Primorsko-goranskoj županiji.

lp

“Tužne žene imaju najljepši osmijeh.
One se smiju da prikriju tugu. A to nitko ne zna.
I taj osmijeh je skoro uvijek ljepši, jer je u njega uložen veliki trud…”

a.n.

Opet neka sjeta.

Mačak znaš zašto su Sulju zvali Sulejman veličanstveni.

Zato jer iza svakog uspješnog muškarca stoji uspješna žena.

A koliko je razvidno čovjek je imao iza sebe cijeli harem.

A zašto nije bio najveći svih vremena.

Pa zbog Hrvata, tj. Hrvatica.

Bolje da je Damiru dao cijeli harem za Gordanu. Gdje bi mu bio kraj.

– uglavnom mačak a pro po farbanja, ženine prijateljice ti imaju svoje prijateljice, koje s druge strane imaju kolegice s posla

– ne buš se okrenul a moral buš farbat za više žena, nego je Sulejman imao žena u haremu

Poanta ove priče ak te žena stavi pred odabir (to be or not to be), ponekad je bolje taktički uzmaknuti i ispuniti joj želju bez obzira da li je petak.

Uglavnom kad sve zbrojiš i oduzmeš benefiti su nemjerljivi.

lp

Moj portfelj:

INGRA 42%

DIOKI 7 %

ATPL 3 dionice

Ostatak CASH-R-A zbog ARMAGEDONA koji očekujem na svim dionicama.

Sorry James zbog poskupljena grijanja došlo je do havarije na mom novčaniku, tak da ove zadnje konje moram čuvati za Sulejmana.

lp

New Report

Close