Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

Jest da možda nebi smio, ali stavljam viceve samo zato što mi djeluje da ste svi malo u k*rcu, kakva je ovo depresija???

Ajmoooooo! [emo_plazi]

– Mama, opet se sa mnom posvađao, ja to ne mogu izdržati! Doći ću živjeti s tobom!
Majka odgovara:
– Ne, draga, on mora platiti za svoje greške! Ja ću doći živjeti s vama!

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ma Ivek;

nema depre,

IO sam flegma tip, i da me poznaš,
rekao bi da si vidio Clusoa…onog inspektora….

a sad si me prekinuo u farbanju,
a u 3 mp3, di sam stal???
se bum razbil, aha bijelo, zeleno, a farbam s bijelim, valjda tu….

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

Ma Ivek;

nema depre,

IO sam flegma tip, i da me poznaš,
rekao bi da si vidio Clusoa…onog inspektora….

a sad si me prekinuo u farbanju,
a u 3 mp3, di sam stal???
se bum razbil, aha bijelo, zeleno, a farbam s bijelim, valjda tu….

Ne radi se to tako….

Evo, ovo je puno efikasniji način, evo video… [emo_palacg]

Kako ofarbati stan

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Anonimno, 17.10.2012. u 16:03
@mačak

i kaj sad!!!!!!

navečer je tekma, a ja neznam na koga da tipujem…????
dok je pOFUK, bio glavni za kladu na forumu i ja sam bio pun para….sada su to neka prošla vremena!!!!

dionice mi ne rade, a iskreno dok je on komentirao, išlo me, sad sam ko ona gorila u ….. .

pustite čoveka, da mi da komentar fudbala, pa da odigram kontra i pokrijem ovaj burzovni minus…

Mačak nitko se nije obogatio preko noći (osim ako si u klubu 285).

One dionice koje sam preporučio još malo pojačaj.

To ti je sigurnije nego zlato.

Vidim da si aktivan petkom, ali se suzdrži od prodaje bar do veljače.

Ako Turci neće podiči, ja ću ga podiči bar 25 %.

To ti je puno više nego što nudi gosp. Z.

lp

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

evo Gosn Hasenfefer,

ustao sam rano, gotovo cijelu noć nisam oka sklopio,
težak mi bio poplun, ko da su kovanice u njemu, a zna se kaj bi trebalo biti…
ćak sam i ćarape poćeo prevrtat i kaj sam našao…našao sam da ima neispravnih i da mi je malo tek sada jasnije kud je sve ishlapilo he, he…
nego idem se bacit na bid dok još nema gužve i dok investor radi…
inače sanjao sam i neki čudan san, i to već drugi put, samo radi se o dvije različite avio kompanije…
ako ima neki forumaš da mi zna protumačit kaj to znači, bio bih mu zahvalan…
svi znamo da avioni lete, ovi su padali i to jedan JZ, a drugi S od mog sela…
stoga ako netko zna nek napiše značenje, samo me nemojte upućivat na one na TV-u, tam je preskupo, a i bolja je varijanta takav razgovor uložit u dionice, a na kraju krajeva, takav bih program trebalo i zabranit…
dobro dok ima naivaca….

„Kad ti na svijetu ostanu samo dva novčića, kupi kruha za jedan novčić,
a za drugi novčić kupi cvijet…“

kineska poslovica

Moj portfelj.

DIOKI 57 %

ATPL 3 dionice

Ostatak CASH-R-A zbog ARMAGEDONA koji očekujem na svim dionicama osim gore spomenute.

Ako lažem sebe, lažem i Vas, makar na Vašem mjestu MRAK čarobnjaku ne bi vjerovao ni riječ.

lp

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

@ mačak

Ovak, kako mi svi pratite Sulejmana onda Vam je jasno da se mora probiti na Sjever da bi osvojio WIENU.
E sad, kako ide zima a Hrvati ga po običaju zahebavaju, na cijenu će doći cijena hrane.
Turci su već tak gladni da bi i soju jeli.

Na sreću prilikom planiranja pohoda nije računao da će braća Arapi mu dati naftu za duplo nižu cijenu 2.000 kuna (još uvijek više nego su Mađari nudili Hrvatima).

E sad kak su uspjeli oderati toliko malih kunica za tak malo vremena, nemam pojma. Danas za to služe ovce i pokoji plavi vuk.

Tek za dvije godine će morati vratiti dobrom Šeiku novce za pohod po duploj cijeni.
Normalno Hrvati prodaju gladnim Turcima hranu, a Sulejman s Haremom zaobiđe Hrvate i do Beća dođe preko Mađarske.

Pri tome pregaziše Mađare (Hrvatima je bilo jako žao) i osvoji Beć.

Znači mačak cijena hrane raste u visine, a cijena nafte pada.

Cijena nafte će naglo narasti tek za dvije godine.

Do daljnjeg smanjujem pisanje na minimum. Ako nekom nešto nije jasno, vrijeme će objasniti sve, a Vi gledajte kako Vam prilike odlaze.

LP

svaka ti dala!!!!

ode po sačmu u lovac i da ga uvatim,
tog zločestog zeca…to je isto hrana, zar ne???

više nam nisu potrebne zečje kože, već ono kaj se ispod njih nalazi…

vidim da je kolega počeo dizat, nisam stigo, al ima i drugih hranjivih dionica..

možda mu malo presjedne, pa povrati jel je prenaglo gutao[emo_smijesak]

za gablec, ma vidi ga di se skrio…

mačak baš je slatki, nema šanse da bi ga pojeo.

Hrvati i Turci su se udružili i krenuli na Mađare, treba ih preko Drave dok se još čime imamo grijati.

Nadam se da će biti za janjca, tak da se zeko spasi.

lp

@bakice

-a zašto g. Plavi neće da ocjene s teme sexa ulaze u ocjenu forumaša

– pa nismo mu mi krivi ako za izvedbu dobije malu ocjenu

– mi mu nismo krivi, a za tebe baš i nisam siguran

– znaš kak je, očekivanja veeeelika a on pod stresom zbog odvjetnika

– nakon nekog vremena ni plava tabletica ne pomaže

– možda da mu daš privatne sate na jahti

Uostalom na ovim stranicama se može svašta naći, a ne samo sex, droge i rokenrol.

lp

New Report

Close