Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

@ silvestre

Mačak ja bi na tvom mjestu počeo paziti gdje dižeš rep, da ne završiš u buksi.

Sreća naša da nije veljača, gosp. Linić bi napunio proračun za cijelu godinu.

I ne kužim to, pa kak oni misle da se natalitet u Hrvatskoj populaciji mačaka poveća.

Uostalom, ovo u šumi, u autu, u liftu, na vrhu zgrade, u avionu,
u WC-u sabora, na jedrenju, doma pokraj hladnih radijatora meni djeluje potpuno ekološki i mislim da povećava energetsku učinkovitost u Hrvata.

UN GARDE !

zec, ne kontam te do kraja….
kak to?

ime zeca, avatar mačka,
a ja cca 15-ak mačaka i dva zeca u dnevnoj….ne u protvi već živa,

i sad se pitam ….ko tu koga *ebe, bi li se i od takve utiretine dalo kaj namać za državu!!!

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

@ mačak

?????

Ime zeca, ne kužim. Da li ti uopće znaš što znači Hasenfefer?

Svašta jesam, ali zec sigurno nisam.

Mislio sam da je do sada jasno da sam tvrdoglavi ovan s Marsa.

Što se tiče avatara imam baš ovakvog žutog mačora koji ne ferma nikog osim mene. Nijedan stranac ga ne može pogladiti, sav se nakostreši i počne režati na njega.
To mi se sviđa kod mačaka da ima svoje ja i nije ovisna o nikome, slobodan duh.
Inače je glavni frajer u kvartu, lupa sve ostale mačke (osim cura) a posebno voli srediti cucke.

Inače je prava maza. Glavna fora mu je da ga nosim u rukama, što baš i nije lagano jer baš i nije lagan. Nije ni čudo kada jede bolje nego ja.

Nešto se je govorilo o porezu na kućne ljubimce, jer ako hoćeš prirodni antidepresiv onda to i plati. Sljedeće je valjda porez na djecu, da se ljudi ipak ne bi zanijeli u šumi.

Tak da na tvom mestu se ne bi baš preveć hvalio s brojem istih.

lp

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

“Nezadovoljstvo je poticaj napretka.”

“Tagore”

Odabir, a ne prilika, neka određuje vašu sudbinu. Selection, not chance, determines your destiny let.

sory zec,

malo sam pobrkao pojmove,

a vidim da se kuha i peče po određenim stranicama kad se malo progugla….

jesam li možda u pravu!?!?

@ silvestre

– mačak jako mi se sviđa tvoj novi avatar, baš je mačji

– što se mog avatara tiče nemoj se previše brinuti (žuti micek je tu zbog sreće i mog zadovoljstva) nije važan izgled već tko i što piše

– samo počinjem koristiti nove tehnologije koje su mi omogućene pa će se avatari mijenjati ovisno o mom raspoloženju

– paa u zadnje vrijeme se svašta piše na ovom forumu, pustiti u rad ovakav psihodelični izgled foruma a ne vodeći računa o psiholabilnom stanju većine ulagača na ZSE dobiješ malo-zeleni porast na ZSE (koliko sam shvatio analitičare nešto nadoknađujemo)

– mačak možda dobro ne vidiš po danu (kao i svaka mačka) ali njuh te dobro služi

– u utorak idem na jedrenje i ribolov, a prije toga organiziram tulum na jednoj dionici, pa te pozivam da malo omastiš brk

– tulum je do 14 sati, a onda se moram ukrcati na brod

– prati što se piše (ima neka opklada) mislim da će ti biti zanimljivo

Tebi, tvojim mačkama i zečićima želim lijep i miran dan neovisnosti.

lp

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

HMN Hasenfefer,

PM još ne radi,
a kak svaku mačku zanima, kaj se u kojoj rupi nalazi,
tak sam i ja radoznao…kako saznat, kak omastit brk,
kaj ce biti na rasprodaji…

BTW nemam previše vremena da baš slutim o čemu se radi, i kakvoj opkladi je riječ, al’ ću sutra pokušat biti online…

sretno na jedrenju i želim dobar ulov….možda kakvu sabljarku…

“Ništa u životu ne može tako da nas razveseli kao kad nas gađaju, pa nas promaše.”

“Churchill”

Odabir, a ne prilika, neka određuje vašu sudbinu. Selection, not chance, determines your destiny let.

Muž pita svoju ženu: Što bi napravila kad bi me sluuuučajno uhvatila u
krevetu sa drugom?
A ona če na to: – A što bi ti napravio kad bi me uhvatio u krevetu sa
drugim???
On če spremno: – Pazi, nemoj sad brkati kurvanje s totalnom slučajnošču !!

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

“Pesimist je onaj koji između dva zla izabere – oba.”

“Bernar”

Nekad se svi prave pametni, a nekada se svi prave g lupi.

Valjda je u ljudskoj naravi da pametuju kad je već kasno i šute dok se nešto još može napraviti…[emo_zloban]

a.n.

Mujo radio u nekoj firmi i jedan dan ode kod direktora i požali mu se:
“Gospodine direktore, potrebno mi je nekoliko slobodnih dana”
“Zašto?”
“Imam obiteljskih problema” – Mujo će snuždeno.
“Pa što se dogodilo?” – zabrinuto će direktor.
“Ženim se!”

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Jadni Mujo. Nemre ni pet minuta biti na miru.

A sad ga više ne bu mogel ni izvadit, a da mu policajac odmah ne prilijepi kaznu.

Do sada je vic išao koliko policajaca treba da promijeni žarulju (ove živine svake dvije godine).

Koliko policajaca treba da ga Muji vrate u gaće?

a)
b)
c)

Meanwhile, šef policije piše kaznu.

Ne znam da li će kazniti i svoje policajce jer drpaju Muju na javnom mjestu.

lp

New Report

Close