aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa
Šjor Tarzan;
moraš DAT……. lavu il’ gorili da ti izvuku taj trn….izgleda ti preduboko ušo….
PROBLEM;
s vodom….s viškom vode;
puklo u šahti tik iza sata,
stoga molim nekog pravnika ili još bolje pravnicu da me kontaktira na mobilni, jel sam si nešto konto po glavi, a inače čak i ima smisla….
stalno zaboravljam do koje dubine u zemlji je moje, a gdje počima državno rudno bogatstvo???
logično mi da kad pustim vodu na pipu ili tuš, to je moje i uredno platim jel je iznad zemlje, a baš sam maločas pružio metar u šahtu i ispade da je sat na dubini 120 cm……ima li tu kakve osnove da ne platim????
svi odgovori i savjeti dobrodošli….
HVALAAAAaaaaaAAaaAAAaaa!!!!!!!!!
“Ljudi ne dolaze do svojih uvjerenja na osnovu dokaza, nego uvijek na osnovu onoga što im se čini privlačnim.”
Rekao je : Pascal
i imao je vidim potpuno pravo.
baš sam se nešto probudio…..a imao sam razloga…
laku noć….
virtualni kalendar;
na današnji dan neki ljudi su imali privilegij da se rode….
proslava se održava u subotu na rijeci Mrežnici u kupaćim….
aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa
Budite zahvalni na onome što imate, jer ćete na kraju imati više. Ako se usredočite na ono što nemate, nikada nećete imati dovoljno.
OPRAH WINFREY
svatko ima pravo na mišljenje, pa makar i bilo krivo….
IZ GLAVE (koja misli)……
"Laskanje je hrana za budale."
JONATHAN SWIFT
"Malo ih je obdareno da blistaju ljepotom, ali svako može biti ugodan."
ISTI JONATHAN