e BAKOOOOO, BAKOOOOO,
pa skrivene stvari su uvijek bolje, ali ja predlažem, a nemora se usvojit….nema "ili"…
kupaći sa skijaškim štapovima i kapica na glavi….eh i naravno neizostavne čizmice [wink]
e BAKOOOOO, BAKOOOOO,
pa skrivene stvari su uvijek bolje, ali ja predlažem, a nemora se usvojit….nema "ili"…
kupaći sa skijaškim štapovima i kapica na glavi….eh i naravno neizostavne čizmice [wink]
…odlično…dobra ti ideja… [thumbsup]
moj um – neshvačen,
moje ideje – nerealizirane
BTW imam mnogo sirovog materijala, kaj nije čak ni za virtualnu, i da me se krivo ne shvati…sve je to u glavi, daklem ne postoji nikakav drugi zapis ni backup….
kad smo kod materijala i inog, nedostaje mi onog kunskog i građevinskog, no i to će se popravit kad nam krene TK….
u biti zaboravite ono "građevinski", pa ne gradim ja već sin, samo si ja kontam kak mi fali onog prvog….odoh razmišljat gdje su u kojoj rupi su kune….
…evo i mene u rajzenfiberu…ne znam samo što da ponesem,kupaći kostim ili skijaške štapove… [rolleyes]
Možda bi bilo naj pametnije sobom povesti i Vakulu ili Sjerkovića.
aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa
aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa
dobar glas daleko se čuje,
al’ zaboga miloga, Gospodine Tarzane, malo tiše, samo malo!!!!
sad moram stavljat vatu u uši….
Ljudi vole čuti ono što im se sviđa, a ne ono što doista jest. Posljedica toga je laž.
Exor Trixt
aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa
aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa
“Budite jaki, živite časno i sa dostojanstvom.
Kada pomislite da više ne možete tako, izdržite.”
James Frey
Alo,ekipa…evo mene u Peći…preživjela sam klisure Plive,Pive,Vrbasa,Lima i rafting na Tari,
vožnju po vrletima Durmitora i Žabljaka od jednog do drugog orlovog gnijezda…
Priroda je prekrasna,al ne tražite to na karti jer ovdje je Googli i Bog ljudima rekao laku noć…
“Spoznaj da bi vjerovao, vjeruj da bi spoznao. (Intellige ut credas, crede ut intelligas.)”
Aurelije Augustin