mateja: ” BAKICAAA: ” Čovjek koji više nije dijete, ne može osjetiti više nikakvo zadovoljstvo u životu… Chaplin ” Dobra A meni jednom neko rekao da ne smijem biti više dijete ” rekao sam ,ne budi dijete
[lol] [lol] [lol] A što ako nisam mislila na tebe[rolleyes]
Ipak mi je dobar citat[thumbsup]
[emo_cool]
kada sam bio dijete govorio sam kao dijete i ponašao se kao dijete a sada kada sam odrastao odbacio sam djetinje stvari i ponašam se kao odrastao čovjek
kada sam bio dijete govorio sam kao dijete i ponašao se kao dijete a sada kada sam odrastao odbacio sam djetinje stvari i ponašam se kao odrastao čovjek
Dobro da ste i takvi,[thumbsup] a ja više volim zadržati nešto dječjeg u sebi jer kad pogledam svoju curicu i vidim kako je nevina i da joj je sve na svitu tako lipo i bez laži, odmah bi i ja opet bila dijete[smiley]
[emo_cool]
odmah bi i ja opet bila dijete
to što bi mi željeli je jedna stvar a ono što jesmo je najčešće posve druga stvar
mateja: ” odmah bi i ja opet bila dijete ” to što bi mi željeli je jedna stvar a ono što jesmo je najčešće posve druga stvar
Ja sam se o tome več opredelila sa svojim potpisom na forumu[wink]
[emo_cool]
harpun: ” mateja: ” odmah bi i ja opet bila dijete ” to što bi mi željeli je jedna stvar a ono što jesmo je najčešće posve druga stvar ” Ja sam se o tome več opredelila sa svojim potpisom na forumu[wink]
ja taj tvoj potpis nič ne vem..prijevod molim
[kiss]
I m a g i n a t i o n * a t * w o r k
Slobodan sam ko ptica na grani,
slobodu mi dali partizani.
Bora
I m a g i n a t i o n * a t * w o r k
Ja kroz selo ispala mi čuna niko o njoj ne vodi računa
Hercegovačka narodna
PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________
Prestati pušiti je najlakša stvar.
Učinio sam je tisuću puta.
Mark Twain
Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama