Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

mateja: ” BAKICAAA: ” Čovjek koji više nije dijete, ne može osjetiti više nikakvo zadovoljstvo u životu… Chaplin ” Dobra A meni jednom neko rekao da ne smijem biti više dijete ” rekao sam ,ne budi dijete

[lol] [lol] [lol] A što ako nisam mislila na tebe[rolleyes]
Ipak mi je dobar citat[thumbsup]

[emo_cool]

kada sam bio dijete govorio sam kao dijete i ponašao se kao dijete a sada kada sam odrastao odbacio sam djetinje stvari i ponašam se kao odrastao čovjek

kada sam bio dijete govorio sam kao dijete i ponašao se kao dijete a sada kada sam odrastao odbacio sam djetinje stvari i ponašam se kao odrastao čovjek

Dobro da ste i takvi,[thumbsup] a ja više volim zadržati nešto dječjeg u sebi jer kad pogledam svoju curicu i vidim kako je nevina i da joj je sve na svitu tako lipo i bez laži, odmah bi i ja opet bila dijete[smiley]

[emo_cool]

odmah bi i ja opet bila dijete

to što bi mi željeli je jedna stvar a ono što jesmo je najčešće posve druga stvar

mateja: ” odmah bi i ja opet bila dijete ” to što bi mi željeli je jedna stvar a ono što jesmo je najčešće posve druga stvar

Ja sam se o tome več opredelila sa svojim potpisom na forumu[wink]

[emo_cool]

harpun: ” mateja: ” odmah bi i ja opet bila dijete ” to što bi mi željeli je jedna stvar a ono što jesmo je najčešće posve druga stvar ” Ja sam se o tome več opredelila sa svojim potpisom na forumu[wink]

ja taj tvoj potpis nič ne vem..prijevod molim
[kiss]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Slobodni ste
ako vam je savjest čista.

Johan Wolfgang Goethe

Slobodan sam ko ptica na grani,
slobodu mi dali partizani.

Bora

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Ja kroz selo ispala mi čuna niko o njoj ne vodi računa

Hercegovačka narodna

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Prestati pušiti je najlakša stvar.
Učinio sam je tisuću puta.

Mark Twain

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

Caruga car ove teme,tu nema dileme.

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Ljubav je izvanredan cvijet,
ali treba imati hrabrosti,
da se ubere na ivici užasnog ponora…

[emo_cool]

New Report

Close