Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

"The way to become rich is to put all your eggs in one basket and then watch that basket."

"There is little success where there is little laughter."

Andrew Carnegie

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

"We are continually faced by great opportunities brilliantly disguised as insoluble problems."

Lee Iacocca

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Definicije braka

Crkvena definicija:
Brak je religijski čin u kojem dobijamo jednog razapetog više i jednu djevicu manje.

Pravna:
Brak je doživotna robija u kojem osuđeni može biti oslobođen samo zbog lošeg vladanja.

Životna:
Nijedna žena ne dobije ono čemu se nada i ni jedan čovjek se ne nada onom što dobije.

Matematička:
Šuma gnjavaže, oduzimanje slobode, množenje odgovornosti, dijeljenje love.

Ponderalna:
Najbrži način da se udebljaš.

Vojna:
Jedini rat u kojem spavamo sa neprijateljem.

Filozofska :
Brak je mjesto gdje se uzajamno dijele i rješavaju problemi koje, doduše,
ne bismo ni imali da nismo oženjeni…

Prije: 2 puta dnevno
Poslije: 2 puta mjesečno

Prije: ti me ostavljaš bez daha
Poslije: ti me gusiš

Prije: ne prestaj…
Poslije: ne počinji…

Prije: groznica subotom uvečer
Poslije: nogomet srijedom uvečer

Prije: pitam se šta bi radio bez nje
Poslije: pitam se šta radim s njom

Prije: erotično
Poslije: neurotično

Prije: jučer smo ono radili na kauču…
Poslije: jučer sam pobjegao od nje i spavao na kauču…

autori poznati…
[lol] [lol] [lol]

Veza: Proces trošenja ogromnih količina novca, vremena i energije s ciljem boljeg upoznavanja nekog tko vam se trenutno ne sviđa naročito,a u budućnosti će vam se vjerovatno sviđati još manje,a sve radi seksa

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ljubav na prvi pogled: Upoznavanje dvoje jako napaljenih ljudi koji nisu naročito izbirljivi.

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Prijatelj(ica): Osoba suprotnog spola s nekom očitom fizičkom manom zbog koje je seks s tom osobom nezanimljiv,što naravno tu osobu čini pogodnom za razgovor i zajedničko opijanje.

“Dan neće biti savršen, čak i ako zaradite svoju plaću,
ako ne učinite dobro djelo onome koji vam to ne može platiti…”

Ruth Smeltzer

Dan je lijep,
jer ga oči tvoje gledaju…

Enes Kišević

Čovjek nemože činiti velike stvari, samo male s puno ljubavi

— Majka Tereza

Odabir, a ne prilika, neka određuje vašu sudbinu. Selection, not chance, determines your destiny let.

Najkraće pjesme

Ptica što pjeva u mojoj glavi
I ponavlja mi da te ljubim
I ponavlja mi da me ljubiš

Ptica što jedno isto ruje
Sutra ujutro ubit ću je…

Jacques Prevert

Logika je biti u krivu sa samopouzdanjem

Odabir, a ne prilika, neka određuje vašu sudbinu. Selection, not chance, determines your destiny let.

New Report

Close