Na svakom koraku prati nas izazov da neumorno postižemo izvanredne uspjehe u poslu.
Svi ljudi nisu specijalisti, nemaju svi ni stalno zaposlenje; još manje ih dosegne vrhunce u umjetnosti i znanosti; mnogi su tvornički radnici, radnici u polju, na ulici.
Nema nevažnog posla. Svaki posao koji koristi čovječanstvu uzvišen je i važan i treba ga
pomnjivo izvršavati.
Ako je čovjek čistač ulica, mora ih čistiti kao što je Michelangelo slikao, Beethoven skladao
ili Shakespeare pisao stihove.
Morao bi čistiti ulice tako dobro da svi žitelji neba i zemlje zastanu i kažu:
"Ovdje je živio veliki čistač ulica koji je dobro obavljao svoj posao…"
MartinLuther King, ml.
Koliko puta ste čuli od ljudi…sretan sam jer još uvijek mogu raditi…čovjek se kroz svoj rad potvrđuje,osjeća korisnim sebi i zajednici,u svojim djelima se otkriva…
Koliko puta ste osjetili sreću i zadovoljstvo kad ste završili jedan veliki posao…koliko je nakon
toga odmor i hrana slađa…
Mi smo ljudi stvoreni na ovom svijetu da bi smo stvarali i iza sebe ostavili trag…
Želim Vam svima sretan Prvi maj,međunarodni praznik rada…
Sretan Vam praznik rada,
meni baš i NE, jel netko mora i radit!!!
muče me neke stvari u životu, prvenstveno najavljeno poskupljenje plina,
a obziroma da se danas kakti jede grah, a znamo da on stvara plinove, odoh po zdjelicu da napunim svoje cjevovode….
još me muči…
ak su izmislili štednu žarulju kak’ ne uspijevaju izmislit i štedljivi plamenik, pa si bi mogli u vlastitoj režiji iz privatnog cjevovoda spremit ukusan čušpajz, a višak i pustit u distribucijsku mrežu…
kriza je svima, a ne samo njima, a mi je moramo platit….
Ugodan dan želim…
"When the’re talking they’re lying and when they are silent they’re stealing"
"Kad govore onda lažu a kada su tihi onda kradu"
"What a wee little part of a person’s life are his acts and his words! His real life is led in his head, and is known to none but himself."
Mark Twain
Sad mi palo na pamet, a gdje nam je pofuk sa malim p? [sad]
Retro 05.12,2011.
ŠTO NAKON IZBORA
zatrpan sam porukama što i kako dalje…….
daklem……nema tu ništa novo……možda opet malo izvana puste novčeke( šanse za to su jako male)
ako puste te novčeke to će biti jako kratkoroćno…..onda slijedi udar…..ALI SLIJEDI JEDAN PUNO BITNIJI UDAR……daklem…neki dan sam se napio i slijedom okolnosti zavrsio sa nekom ruskim zidovom……frajer je zvijer…….i te kakva zvijer……kao radi u beču….ide ..malo vamo…malo tamo……američki igrač….sve češće se muva u zadnje vrijeme oko irana……daklem……jos ide malo pokazivanje mišića i onda u roku 2 do najkasnije 3 godine slijedi kontrolirani udar na iran
to će biti zanimljivo vidjeti sta ce se desiti…….kad smo se rastali reko mi je da je moguce cak i prije da ce se to desiti
pofuk
p.s. za Vas kaj jos ulazete u dionice ako Vas uopce ima slijedi Vam ono famozno dvostruko dno al bute tek vidli kakvo je to dno……to mi je taj frajer šapnuo na uvo kad smo se ljubili na rastanku i izmjenjivali poklone……ja njemu dao prospekt TEP-a a on meni kilu pistača
Bogatima nas ne čini ono što uzimamo, već ono što dajemo…
Henry Ward Beecher
erich fromm je to kao bazu svog filozofskog nazora popalio od njega, majku mu ljubim…
Žene koje su se dobro udale, jutros idu kolima na posao.
Voze ih muževi koji su se loše oženili…
Duško Radović
Žene koje su se dobro udale, jutros idu kolima na posao.
Voze ih muževi koji su se loše oženili…
Duško Radović
znam, udale su se za taksiste