Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

aaaaAAAAAAAaaaAAAAAAAAaaaAAAAaaaaaa
aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaAAAAAaaaa

"Ridiculous yachts and private planes and big limousines won’t make people enjoy life more, and it sends out terrible messages to the people who work for them. It would be so much better if that money was spent in Africa – and it’s about getting a balance"

Richard Branson

Jeste li znali da će CAPEX u 2012 za naftne kompanije biti oko 1,2 trilijuna dolara što je jednako GDP-u Afrike(oko 80 posto).

Nisam nekakav protivnig svjetskog sustava investicija, ali, zamislimo da se 30% tog novca uloži u edukaciju cijelog jednog kontinenta…

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

"Čovjek je kao razlomak, čiji je brojnik ono što on jest,
a nazivnik ono što misli o sebi.

Što je nazivnik veći, razlomak je manji…"

Tolstoj

"Doživjeti pravo istraživačko putovanje
ne znači vidjeti nove krajolike, nego gledati novim očima…"

M. Proust

"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe."

Carl Sagan

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Balada

Od svih si devojaka bila tiša,
zbunjena, sama, neprimetna, bleda.
Ej, zašto nisi bar porasla viša,
bar viša za pola pedlja?

Jedne je noći udarala kiša
tako krvnički ko čuvari reda…
Ej, zašto nisi bar porasla viša,
bar viša za pola pedlja,

jer kad si se o drvo kraj vrata
obesila jednom u svitanja seda,
između bosih nogu i blata
bilo je razmaka-samo pola pedlja…

Miroslav Antić

Bogu se obraćamo kad želimo postići nešto nemoguće.

Za nešto moguće dovoljni su nam i ljudi…

a.n.

"You can avoid reality, but you cannot avoid the consequences of avoiding reality."

Ayn Rand

"You can avoid reality, but you cannot avoid the consequences of avoiding reality."

Ayn Rand

if I avoid avoiding reality and if in this reality I find you, than I prefer consequnces of avoiding reality
iliti – vuk magare na plot nagonioooo-oj
labelle

Label

Večernji list
Milan Ivkošić:

*staška zmija

*staški poskok? Ni gušter nije !
Izmisle ga za priliku svaku .
Al čuvaj se partizanske zmije
Što glavu ima na Pantovčaku !

.

Za nas dioničare;

"The faster You are going, the more Mother Earth tries to pull You back!"

James May (Top Gear)

Večernji list
Milan Ivkošić:

Gle,gle! S Rojsom me hoće trampiti!
Isto im jamiti i zampiti !
Al lopov što glazbom se odijeva
Nije ko lopov što gangu pjeva .

.

New Report

Close