Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

želim budna ostvarivati svoje odsanjane snove…

labelle

Label

Mirna duša je najbolja ležaljka za odmor…

arapska poslovica

Mirna duša je najbolja ležaljka za odmor…

arapska poslovica

svakako! i to u muškom tijelu

Label

U većini slučajeva, siromaštvo je stanje duha.

D.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

riječima lijepim časti se mogu kupiti, sve
držanjem se lijepim ponad drugih uzdići, može
no zašto odbaciti čovjeka koji takav biti, ne može

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

Uz dobro pravosuđe, najrjeđe stvari na svijetu su biseri i dijamanti…

T. Karlajl

Never be afraid to laugh at yourself, after all, you could be missing out on the joke of the century.

Dame Edna Everage

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

znati, znači ne znati
eto izvrsnosti

a dok svoj život živim samom sebi Ja se divim

znati, znači ne znati
eto izvrsnosti

Uuu dobra analogija "znam da ništa neznam".

Jako dobro!

"Znanje je tek onda znanje kada je stečeno
naporom osobne misli, a ne pamćenjem…"

Tolstoj

ja znam da sam negdje stavio 100 eura,
al pamćenje me ne služi….

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

Slušajući Hendrixa sjetio sam se nečega što sam čitao… (premda bi ih tko rijetko spojio)!

Evo pravog "rebela" protiva statusa quo i "danog" stanja stvari i postavki:

"Let the future tell the truth and evaluate each one according to his work and accomplishments. The present is theirs; the future, for which I really worked, is mine."

("neka budućnost ocijeni svakoga prema njegovim postignućima. Sadašnjost je njihova, budućnost, za koju sam se stvarno "borio", je moja.")

Nikola Tesla

New Report

Close