Dobro Nam došao back Ivane…
evo jedna za Tebe, a i ostale od friškog "DIDICE"
Čestitam DEDA….zdravlja,sreće,djetetu….. [thumbsup]
Evo mene natrag, onaj tko je rekao da će mi biti najviše žao što sam kupio povratnu kartu, čovjeku dugujem cugu, glava mi je jos na pola puta između NY i ZG, dva dana sam ovdje, nisam jos dosao k sebi, a ovdje jos ista sranja, iste gluposti…
Lijep pozdrav svima, zdravi mi i veseli bili! [kiss]
hahahaha……ja sam bio malo dulje…..8 mj…Kanada….u prošlom stolječu……pa male ulice…mali auti….."tamići" smrde po dizelu…..nema parkinga etc…..normalno u zg….ne vu kanadi……spremam se već par godina otić tam i zatvorit račun u canada trust….al…tu i tam si pogledam kuču na earth-u…vidim pal je bazen u dvorištu na mjestu šupe KAJ SAM JA NAPRAVIL, pa gledam da bi morti mogel nekakve peneze zvleči….za duševne boli…..mi je ta šupa za kosilicu nekak srcu zrasla….no bumo vidli………Ivek, buš se ti brzo privčil na domaće [lol] [lol]
EVO ME
opet se javljam…daklem…skocio sam u dubrovniku u more prije 12 dana …juce mi je bilo sila na wc i presto sam plivati i stao sam u vodicama i otiso na wc….odma sam nastavio plivati….sad mi je opet sila bilo na wc i stao sam u tisnom kako bi obavio malu nuzdu…..kako je most spušten a nemogu proplivati ispod njega jer danas plivam delfinovim stilom kako bi malo odmorio pojedine mišiće moram čekati da se most digne u 5 sati……stoga sam naso internet pa rekoh da Vam se javim….
malo sam pogledo birzu nakon dugo vremena i shvatio da su pojedine dionice mekane poput moje duše….ali nije samo to sto me brine……brine me da nemam problema sa mjehurom jer vec drugi puta prekidam svoje plivanje
pofuk
Dobro Nam došao back Ivane…
evo jedna za Tebe, a i ostale od friškog DIDICE
Najljepša hvala, čestitam ako sam ovo dobro shvatio, a mislim da jesam [thumbsup]
Eh, jbga, da sam znao. donio bi maloj/malom nešto iz amerike [thumbsup]
EVO ME
opet se javljam…daklem…skocio sam u dubrovniku u more prije 12 dana …juce mi je bilo sila na wc i presto sam plivati i stao sam u vodicama i otiso na wc….odma sam nastavio plivati….sad mi je opet sila bilo na wc i stao sam u tisnom kako bi obavio malu nuzdu…..kako je most spušten a nemogu proplivati ispod njega jer danas plivam delfinovim stilom kako bi malo odmorio pojedine mišiće moram čekati da se most digne u 5 sati……stoga sam naso internet pa rekoh da Vam se javim….
malo sam pogledo birzu nakon dugo vremena i shvatio da su pojedine dionice mekane poput moje duše….ali nije samo to sto me brine……brine me da nemam problema sa mjehurom jer vec drugi puta prekidam svoje plivanje
pofuk
Ha ha ha…Dozvolite mi da se izrazim jezikom mog sina- teenagera: pofuk- ti si car!
[lol]
dok pofuk pliva po jadranskom, evo malo panonskog mora…
http://www.youtube.com/watch?v=geuTqxNS7yI&feature=related
,,evo piše u Slobodnoj ,..čoek izronio amforu punu hrv. duvana i tepovih žarulja ..
[shocked] [proud] [lol]
,,evo piše u Slobodnoj ,..čoek izronio amforu punu hrv. duvana i tepovih žarulja ..
[shocked] [proud] [lol]
Koliko je meni znano , te je amfore ostavio gospon pofuk .
Jedino on , od meni poznatih ima dionice TEP a i puši domaći duvan .
NEDJELJA
evo me……stao sam sa plivanjem u bibinju…..nemojte se brinuti da mi je nasto lose sa mjehurom jer mi nije sila na wc……stao sam da ipak malo odmorim i da se sastanem sa svojim stručnim timom za geopolitička pitanja…..dopelali su na sastanak nekog..kako bi rekao….frajera koji izgleda kao stena
kad sam pito ko je taj čovek koji samo šuti i ništa ne gestikulira….rekli su mi to je jako važan čovek
pito sam ih…sta je on…sta je po struci……rekli su mi da je to buduci ministar vanjskih poslova
pito sam ih koje su mu refernce…..rekli su mi da je BOKSER AMATER
čak sam i sazno zakaj su ga doveli…..rekli su da predsjednik zeli smjeniti jandrokovica
TEK SAM SAD SHVATIO DA IMAM NAJJACI TIM ZA GEOPOLITICKA PITANJA…SVE MI JE JASNO
DOPELALI SU NA SASTANAK STVARNO PRAVOG KANDIDATA ZA MINISTRA VANSJKIH POSLOVA
NIJE BITNO STO FRAJER NE SAMO DA NE GOVORI NI JEDAN STRANI JEZIK NEGO I NON STOP ŠUTI
IPAK ŠAKA GOVORI SVE JEZIKE
BIT ĆE MIR I RED U REGIJI A BOGAMI I ŠIRE…JER KAD SE OVAJ NAS NOVI MINISTAR VANJSKIH POSLOVA POJAVI NA SJEDNICI UJEDINJENIH NARODA BIT CE IM ODMA JASNO KAD IZADJE ZA POZORNICU DA VIJECE SIGURNOSTI UN-a VIŠE NIJE POTREBNO
pofuk
gospon pofuk ,
stvarno mi nije jasno zakaj ste otišli na godišnji sada .
Jel vas lijepo šef pitao :" pofuk , volite li znojne žene i toplu pivu ? "
I vi ste mu lijepo odgovorili : " Ne ."
Zbog toga vam je pisao godišnji u siječnju .
gospon pofuk ,
stvarno mi nije jasno zakaj ste otišli na godišnji sada .
Jel vas lijepo šef pitao :" pofuk , volite li znojne žene i toplu pivu ? "
I vi ste mu lijepo odgovorili : " Ne ."
Zbog toga vam je pisao godišnji u siječnju .
ne bi otiso na godisnji ali mi je ostalo nesto godisnjeg od prije 10 godina pa rekoh da to iskoristim
odo sad u more malo se zgrijati i dalje plivati pa se javim
pofuk
gospon pofuk ,
već kad ste morali otići na GO u kolovozu kaj ste morali ponijeti sa sobom Općila ?
Računalo i mobitel ?
Čovjek koji drži do sebe nedostupan je na GO u .