Uf, dosta se stvar promjenilo od mog zadnjeg posta [lol] Uzivajte mi, svi se dobro odmorite i veliki poydrav svima iz NY [thumbsup]
p.s. Na Karibima je bilo super [thumbsup]
…e,blago si ga vama,mene je mujazin već dva put probudio,a probavne smetnje su me ubile ko da sam bila u bitci na Galipolju…
[sealed]
…a i Ramazan je pa i Mustafu moram čekati do zalaska sunca,a dan dug ljetni… [wink] [smiley]
BAKICAAA ,
tako Vam je kad tražite kruha povrh pogače .
Zar Vam nije bilo dobro naše lijepo , toplo , čisto more i domaća mediteranska spiza uz vrhunska dalmatinska vina ?
ttttomo je na sistematskom pregledu već 26 sati…
mamamojemame(ilitate) u dimlijama planinari…
pofuk vjerojatno prati događanja u sjevernom Londonu…
mačak je negdje u mišjoj rupi…
zagreb stock axchange nam roni s bocama u dubine…
veseliti se treba – druge nam nema [smiley] [kiss]
ttttomo je na sistematskom pregledu već 26 sati…
mamamojemame(ilitate) u dimlijama planinari…
pofuk vjerojatno prati događanja u sjevernom Londonu…
mačak je negdje u mišjoj rupi…
zagreb stock axchange nam roni s bocama u dubine…
veseliti se treba – druge nam nema [smiley] [kiss]
Samo jednom se živi…ili da parafraziram Stavrosa- svega će bit, samo nas neće…
[wink]
Zaboravila sam komentirati kako je Peri najveći gušt istaknuti kako je SDP smanjio porodiljne naknade- zar se po tome mjeri kvaliteta života?! Svatko neka planira svoj život- i svoju obitelj- tko želi imati mnogo djece, nek izvoli, tko ne želi imati djecu- njegova stvar! Treba omogućiti svakome da pošteno živi od svoga rada a ne navikavati ljude na milostinju- na to da je netko drugi dužan izdržavati njihovu obitelj i hraniti im djecu! Gade mi se razno-razni paraziti koji javno kukaju i traže da država ili društvo riješe njihove probleme: a još mi se više gade političari koji takvima podilaze za glasove! I zanimljivo kako Pero 7 u istom dahu govori o važnosti rada i o važnosti milostinje…odluči se Pero 7- kakvu državu želiš: onu u kojoj se živi od rada ili u kojoj radno sposobno stanovništvo krade bogu dane čekajući milostinju…
Judita , pomješala si babe i žabe .
Svima srezati socijalu ali dati majkama i djeci .
Da si majka nebi tako pisala o porodiljnim naknadama .
[cry]
KAJ SMO DANAS TRŽILI!!!!
donji veš i par štaka…..
malo ću noćas spavat s jednim okom, pa s drugim da me moji ne smaknu….
il’ kak kolega kaže…sad mi je vrijeme da se uvučem u mišju rupu….mislim da bih bio dobrodošao s obzirom da je ostalo još samo za par kila sira, i to na akciji….
baš si nekaj vrtim prijatelje i vidim da ih mnogo nedostaje….
naime ljudi rade i samoubojstva, pa ih vjerojatno iz tog razloga nema….
trenutni nisam previše zabrinut za razvoj na burzi, jel ionako previše žderem čokolade, a kakti ona umiruje…sve će proći, pa tak i ova kriza, a forumaši koji su na "vagi" nek mi se slobodno obrate prije suicida….mislim da im olakšam….
LP…ode se sakrit na andromedu…
??????????????????????
pa di ste Vi????
steko sam dojam da ste si nove prijatelje našli i zaboravili na nas
pofuk
[/quote]
ma tu sam ja stalno u dionicama ponekad i po pola godine ne gledam portfelj
Pero 7, gdje li sam to već čula?
Ako kritiziraš lopove koji drže desnu ruku na srcu dok svira himna- nisi rodoljub.
Ako smatraš da je svaki život jednako vrijedan bez obzira na nacionalnost, rasu i vjeru- onda si mason, veliko-nešto- bilo-što i komunist naravno.
Ako se usudiš kritički progovoriti o crkvi- nisi katolik nego neki crveni-žuti-zeleni vrag – tko bi ga znao…
Ako takneš u porodiljne naknade- nisi majka- jer da jesi znala bi kako je u majčinstvu najvažnije da ti netko godinu dana daje milostinju jer u tvom svijetu ženama je to valjda najviši domet…
Očito ne znaš ništa o majčinstvu….ni o ženama…ni o životu… [cool]
Judita ,
to si sve saznala na sastanku SKOJ a od druga sekretara ?
A jel drug sekretar rekao da su djece naše najveće blago ?
Zato sam i stavio copy tvoj post da još jednom vidiš šta si napisala .
Djece nemaš , to sam siguran , a imaš li mačku ili pasa bar ?
Evo pusa
[kiss]