Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

…a mogu slane ribice…oliti inćuni…pa ćete onda htjet i pivu…pa kavu…mi smo vam ovdje škrti… [wink]

…al učinio mi se jutros jedan mali mišić na tavanu…od kud on tamo pojma nemam…al valjda znaju koliko ih se ja bojim pa me toliko vole… [lol] [lol]

…mislim ako je još mala zgodna mišica eto sreće bar za vas… [rolleyes]

evo me odmah….

ovo na tavanu odmah rješavam….

kaj se tiče pive….0 bodova, kak i vino….nisam konzument, istovarujem utrobu….
eto ima i takvih na ovom svijetu….čak ni radleri ne dolaze u obzir….

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

..mislim ako je još mala zgodna mišica eto sreće bar za vas…

neznam…….hm…..kaj je silvestre dotle došlo……buš gledal miša i mišicu kak delaju one stvari…..neznam,neznam….nekaj tu ne štima….kaj je B…….A htela reć….neznam.. [smiley]

znal sam da bu danas krvavo,

i pofuk se probudil….kaj kad kiša pada,
a i burza…kaj bu danas?????

mislim da će forum biti pun….

znal sam da bu danas krvavo,

i pofuk se probudil….kaj kad kiša pada,
a i burza…kaj bu danas?????

mislim da će forum biti pun….

ma iskreno ni sam neznam zakaj sam se zbudil…..sad sam pogledo kroz prozor i nis mi nije jasno
tolko sam zbunjen da neznam kaj sam uopce sanjo
pofuk

sad mi dojde majstor za vešmašinu…nemreš vjerovat…
ko da je to važnije od ovog kaj bu danas zgubil na burzi…

evo na jednoj dionici sam već poklopljen….

em ti majstora za vešmašine, kak to da nema majstoric…

nije tak ni strašno…
uzel je samo 200 kn za novu pumpu [wink]

okrenem na burzu tam je strašno…majstorovo x6 [angry]

…evo me…vratil sam se sa kafe…..nemrete verovat kog sam srel……kuruzu……
frajer neverovatno zgleda….sav je zgoril…kad sa ga pital zakaj tak zgleda rekel mi je da je bil na moru i na plaži trejdo na DAXU pa je presel u ameriku i posle toga u japan……i tak 2 dana….onda ga je posle japana uhvatio san i zaspo je sa laptopom na rukama…..sav je szgoril a laptop me se rastopio……rekel je da nema veze jer da je tolko zaradio na padu trzista vani da si nemrem zamisliti
sve vas lepo pozdravlja….rekel je da se najkasnije u 10 mesecu vraca na burzu….mozda i prije ak vidi da nas sve treba spasiti……spominjal je dvije fondovske dionice da mu dobro zgledaju i jednu oko koje se polako priča raspetljava……ONDA ME JE STERO U ONU STVAR JER DA KAJ ON IMA MENI OBJASNJAVATI JER DA MU JA NISAM PRIJATELJ I DA NJEMU NE TREBAJU PRIJATELJI
pofuk

ŽELJE ČESTITKE I POZDRAVI
ARSENE….srećan ti 73. rodjendan uz tvoju najjaču i možda čak i jedinu stvar koja je na svjetskom nivou

pofuk

primam u stalni radni odnos

4 levitača, levipilota, levitatora sa iskustvomod najmanje 6 mj. levitiranja….
preporuke dobrodošle, plaća po učinku i po prenesenoj robi….

diploma nije uvjet,ali daje prednost kod odabira kandidata…

znanje stranih jezika nije uvjet, ali daje prednost kod odabira kandidata….

služenje računalom nije uvijet, ali daje prednost kod odabira kandidata….

prednost imaju kandidati koji su u minusu na burzi i kojima je hitno potrebna brza lova, isključeni market markeri…..

u stalni radni odnos se NE PRIMAJU zaposleni u državnim službama, jel od njih ionako nikakve koristi….

dobro uhodan familijarni biznis, naime radi se o robi, al nema težine osim ak vas uhvate…

mislim da zadovoljavam sve uvjete i još k tome vredim za četvoricu

Label

muzika za večer. božanstvena billy – ona je sa istim porocima, dulje izdržala od amy
http://www.youtube.com/watch?v=h4ZyuULy9zs&feature=related

Label

OBAVIJEST
OVU VERZIJU SAM GODINAMA TRAZIO
VEC SAM MISLIO DA CU MORAT ELVISA ZBUDIT DA M VELI DI JE TA STVAR
JJJJJJJJJJJJJJJJUUUUUUUUUUUUUUUUUPIIIIIIIIIIIII
VIDITE GA KAKO SE SAMO ZBUCO
OVAJ PEVAČ JEDVA DA STANE U EKRAN…SVA SRECA DA SAM NEKI DAN RAZBIO KOMP PA SAM KUPIO SA VECIM EKRANOM

pofuk

HA HA HA HA HA HA HA HA HA
ha ha ha ha ha ha ha ha nha
OBAVIJEST
svatsa mi se do sad desilo forumu ali ovo kaj mi se sad desilo …..upišo sam se od smeha
verovatno ste culi sa forumasa barmena….to je onaj odličan lik i simpa dečko koji fenomenalno kuzi dionice…….malo ga je poneslo kaj je čito postove od lopine…..kako lopina spominje non stop nekakav med i mlijeko…..onda je barmen totalno poludio za lurom……kako ima kliterarni dar i osecaj sta valja počeo je reklamirati neku čudotvornu knjigu za dionice koja garantira bolji uspeh nego svojedobno STOMAK ELIMINATOR……kako je taj nas dragi barmen sumanuto počeo reklamirati
tu knjigu ja sam je kupio….onda je počeo na drugim temama reklamirati istu knjigu i ja sam je opet kupio i to više puta jer nisam skužio da je to ista knjiga……tek sam neki dan skuzio kad sam vidio punu policu istih knjiga da sam kupovo iste knjige…..kako je taj barmen dalje reklamiro tu knjigu ja sam mu neki dan poslo poruku na privat,u strahu da cu bankrotirati kupujuci jednu te istu knjigu, da se
pusti te knjige i neka si radje kupi jednu dionicu koja mi se ok čini ali da niš ne garantiram……u medjuvremenu je dionica počela dobrano rasti….čak mi se čini da bi cijena bas te dionice mogla eksplodirati…….i sad ja opet vidim da on reklamira tu knjigu….uzeo ja sve te knjige sa police koje sam kupio od njega i listam li ga listam…..nutra nema te dionice,,,,,,sad sam mu slao poruku na privat i htel sam ga pohvaliti za odlicne postove i knjigu koja sama sve pobjedjuje…i usput mu reci da u toj knjizi ne pise nista o gore navedenoj dionici…te njega i naseg dragog golubv pozvati na pičence ovaj tjedan…….kad ono imam kaj vidjeti……BARMEN ME JE STAVIO NA IGNORE….PISE MI DA NE PRIMA MOJU POŠTU
ha ha ha ha ha ha
da mi je vidjeti njegovu facu sljedeci tjedan kad mu na kućnu adresu stigne preporučena pošta a unutra kopirano ovo kaj sam mu napiso kaj mi nije uspjelo poslati mu na forumu jer me ignorira….
za pišat od smeha………moja poruka je bila fantasticna ali me covek ignorira
izmedju ostalog je bilo sljedece u mojoj poruci
htio sam mu reci po čemu se ja ravnam kad ulazem u dionice i da li se on slaze sa mojim pristupom
evo po ovome

pofuk

New Report

Close