Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

Ovo za č/ć već više puta su me opozorili, a ja još sad ne znam kad stavljati ć jer ga kod nas zaista nema, i ako mi ti možeš pomoč sa nekim trikom bila bi vesela[thumbsup]
A da je divno živjeti u Sloveniji…meni je, a bilo bi mi svuda jer to je ipak najviše ovisno od nas samih[smiley]

[emo_cool]

Ovo za č/ć već više puta su me opozorili, a ja još sad ne znam kad stavljati ć jer ga kod nas zaista nema, i ako mi ti možeš pomoč sa nekim trikom bila bi vesela[thumbsup] A da je divno živjeti u Sloveniji…meni je, a bilo bi mi svuda jer to je ipak najviše ovisno od nas samih[smiley]

Bez brige budi….
I mene na to upozoravaju dežurni dušebrižnici, još od osnovne škole…. [smiley]
Ali ja sam žilav! Nedam se! [lol] [lol] [lol]

La vita e bella!

Onda dobro[thumbsup] samo da nisam jedina[lol]

[emo_cool]

…e,tu nisam čula..,al zgodna je,zapamtiću je…[wink]

Ina Valent
[wink]

Ina Valent

BAKICAAA: ” …e,tu nisam čula..,al zgodna je,zapamtiću je…[wink] ” Ina Valent [wink]

…o,kako sam sretna…ne mogu vjerovat… volim tvoje pjesme…gripozna sam i glava mi buči,al ovo mi je popravilo dan…dobro nam došla…nadam se da ćeš nam otkriti još neku svoju pjesmu…puno te pozdravlja bakicaaa…

brzo nam ozdravi bakiceee …

Nikad nećete dobiti drugu šansu, da ostavite dobar prvi dojam!

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

Ovo za č/ć već više puta su me opozorili, a ja još sad ne znam kad stavljati ć jer ga kod nas zaista nema, i ako mi ti možeš pomoč sa nekim trikom bila bi vesela[thumbsup] A da je divno živjeti u Sloveniji…meni je, a bilo bi mi svuda jer to je ipak najviše ovisno od nas samih[smiley]

Čiča ćvorak čuva četu čavki na Ćićariji[lol] [lol] [lol] [lol]

Hebeš č i ć sve je to kuća uz pojatu[lol] [lol] [lol]

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Volim te – kao skitnica daljine, volim te – kao sanjar snove, volim te – kao zora sunce, volim te – kao pjesnik kise, reci jel te netko volio vise?

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Ako imaš mladu ženu i staro vino, uvijek imaš puno gostiju.”[lol] [lol]

Volim te – kao skitnica daljine, volim te – kao sanjar snove, volim te – kao zora sunce, volim te – kao pjesnik kise, reci jel te netko volio vise?

Sretna ona koju toliko voliš[embarass]

[emo_cool]

zeko: ” Volim te – kao skitnica daljine, volim te – kao sanjar snove, volim te – kao zora sunce, volim te – kao pjesnik kise, reci jel te netko volio vise? ” Sretna ona koju toliko voliš[embarass]

Je ona,a ja[angry]

New Report

Close