Ovo za č/ć već više puta su me opozorili, a ja još sad ne znam kad stavljati ć jer ga kod nas zaista nema, i ako mi ti možeš pomoč sa nekim trikom bila bi vesela[thumbsup]
A da je divno živjeti u Sloveniji…meni je, a bilo bi mi svuda jer to je ipak najviše ovisno od nas samih[smiley]
Ovo za č/ć već više puta su me opozorili, a ja još sad ne znam kad stavljati ć jer ga kod nas zaista nema, i ako mi ti možeš pomoč sa nekim trikom bila bi vesela[thumbsup] A da je divno živjeti u Sloveniji…meni je, a bilo bi mi svuda jer to je ipak najviše ovisno od nas samih[smiley]
Bez brige budi….
I mene na to upozoravaju dežurni dušebrižnici, još od osnovne škole…. [smiley]
Ali ja sam žilav! Nedam se! [lol] [lol] [lol]
BAKICAAA: ” …e,tu nisam čula..,al zgodna je,zapamtiću je…[wink] ” Ina Valent [wink]
…o,kako sam sretna…ne mogu vjerovat… volim tvoje pjesme…gripozna sam i glava mi buči,al ovo mi je popravilo dan…dobro nam došla…nadam se da ćeš nam otkriti još neku svoju pjesmu…puno te pozdravlja bakicaaa…
Nikad nećete dobiti drugu šansu, da ostavite dobar prvi dojam!
Ovo za č/ć već više puta su me opozorili, a ja još sad ne znam kad stavljati ć jer ga kod nas zaista nema, i ako mi ti možeš pomoč sa nekim trikom bila bi vesela[thumbsup] A da je divno živjeti u Sloveniji…meni je, a bilo bi mi svuda jer to je ipak najviše ovisno od nas samih[smiley]
Čiča ćvorak čuva četu čavki na Ćićariji[lol] [lol] [lol] [lol]
Hebeš č i ć sve je to kuća uz pojatu[lol] [lol] [lol]
Volim te – kao skitnica daljine, volim te – kao sanjar snove, volim te – kao zora sunce, volim te – kao pjesnik kise, reci jel te netko volio vise?
Ako imaš mladu ženu i staro vino, uvijek imaš puno gostiju.”[lol] [lol]
Volim te – kao skitnica daljine, volim te – kao sanjar snove, volim te – kao zora sunce, volim te – kao pjesnik kise, reci jel te netko volio vise?
Sretna ona koju toliko voliš[embarass]
zeko: ” Volim te – kao skitnica daljine, volim te – kao sanjar snove, volim te – kao zora sunce, volim te – kao pjesnik kise, reci jel te netko volio vise? ” Sretna ona koju toliko voliš[embarass]
Je ona,a ja[angry]