i Vama Gospodine…..
šta ovo znaći?????
da idemo danas u debeli plusić ili…?????
bit će zanimljivo danas pratit transakcije, nažalost ono
jučer
kaj sam se hvalio da je porastao….na kraju je pao……
ma ne….sad me zbudila jedna mačka ….veli da igra europsku lutriju pa me molila da joj danas zmislim brojeve…..reko sam joj da me mogla u podne nazvati…..0ona veli da je bitno….jer da se moram koncentrirati,,,,joj kak ne volim kad ljudi nemaju povjerenja u mene…..i onda sam joj reko da osecam da ce ona kad tad dobiti na tom lotu……rekla je ak dobije da bu otisla u rim da me papa proglasi blazenikom——rekel sam joj da nema potreba…….dovoljno je da me proglasi papa proglasi vidjelicom jer da vec vidim koji ce brojevi izaci……i to me mloze ovog trenutka proglasiti a poslije cemo i lutrija i ja to dokazati…
pofuk
Dobro jutro?! Ma kakvo dobro jutro! Taman sam tila poć na kavu i sve se smrklo- opet će sneverat… [cry]
ma ne….sad me zbudila jedna mačka ….veli da igra europsku lutriju pa me molila da joj danas zmislim brojeve…..reko sam joj da me mogla u podne nazvati…..0ona veli da je bitno….jer da se moram koncentrirati,,,,joj kak ne volim kad ljudi nemaju povjerenja u mene…..i onda sam joj reko da osecam da ce ona kad tad dobiti na tom lotu……rekla je ak dobije da bu otisla u rim da me papa proglasi blazenikom——rekel sam joj da nema potreba…….dovoljno je da me proglasi papa proglasi vidjelicom jer da vec vidim koji ce brojevi izaci……i to me mloze ovog trenutka proglasiti a poslije cemo i lutrija i ja to dokazati…
pofuk
ave cezar!
e jesi faker
pofuk
zanimljivo gospodine pofuk. vi ste jedna dobra duša, dobra, oprostite na izrazu, do gluposti. ja bi vas rado kupila da mi budete ukras. vama je očito, važnije da vas proglase svecem i vidjelicom, jer ste nekome udijelili brojeve koji dobivaju. mislim da vam smjesta treba staviti oreolu iznad glave i to od šarenih lampica koje se pale… gase… pale… gase….možda vam onda sine da te brojeve upotrijebite za sebe…pa onda možete i počastiti tu mačku, prijateljicu, priležnicu, što god. ak nemate, ja ću vam posuditi lovu za uplatu ak ste tako sigurni u brojeve…i od dobivenog, deset posto ….vama. jer ste zaslužili… s time da mi vratite posudbu…jer družba je družba…
…gledajte….nisam toliko dobra duša…..dobro me pogledajte i nece Vam pasti na pamet da me zemete ko ukras…..daklem…sad kad smo to rijesili glede moje duše i izgleda prejdimo na stvar
moj zivot počiva na načelu da je u svemu ravnoteža a ako i nije onda se treba truditi da se priblizi ravnotezi kolko je god to moguce…..daklem….da me ta mačka nije tak ranozbudila ja sad ne bi bio umoran….a i bogami nebi vidio brojeve za loto jer mi ni na kraj pameti nije bilo da uplatim loto
kako mi je ona skrenula paznju na taj loto…red je da i ona dobije…..pitate se zasigurno zasto….
.e pa sad Vam na zalost nema vremena to objasniti jer radim thničko tehnološku dubioznodubinsku analizu 3 dionice i ostatka mog portfelja…..kako sam skroz koncentriran na to…molit cu Vas da se strpite do sutra(ispricavam se do danas,jer sam tek sad skuzio da je vec prosla ponoc)….pa cu Vam to poblize objasniti….
inaprijed hvala
pofuk
po meni, vi ste idealan muškarac…mijenjam mišljenje – ne, ja vas ne bi kupila, ja bi vas oženila… samo, kada biste me htjeli. odnosno, rado bi bila na mjestu vaše prijateljice. vi ste dobrovoljni mučenik, a takvi su jako privlačni, pravi ljepak za naivne i pravi ljepak za idealne žrtve…mora da izazivate osjećaj brižnosti u vašoj bližoj i daljoj okolini. vama je fantastično, ako se svjesni toga da znadete u tome uživati. što se ravnoteže tiče, ona je taman – ujutro ste umorni i sada ste umorni…kako minus i minus daju plus i kada se to zbroji vi ste svježi ko rosa.
evo….konačno sam se …kako da kazem……sletio sam na mjesto……vise ne levitiram
daklem…..dionice sam proučio…….
idem sad dalje levitirati jer me stvarno dobro krenulo…..moram samo jos uci u formu kako bi zagreb -split odlevitirao ovaj mesec u jednom komadu
……danas sam osto šokiran kad sam čuo na sprovodu od emi vajnhaus koja joj je najdraza pevaljka
pa zena je stvarno kuzila muziku……..mada bi ja odabro jednu drugu stvar od kerol king ali je i ova dobra za popevat na sprovodu…..evo ovo smo si popevali danas
http://www.youtube.com/watch?v=8UM249-WfP4
pofuk
p.s. kako vec duze vremena mislim počiniti samoubojstvo a nisam jer mi jos neke stvari nisu do kraja posložene molio bih Vas za uslugu jer vidim da od Vas mogu očekivati da bi to učinili
daklem kad se ja koknem …molim ću lijepo da me svi popljujete i da mi nitko ne dojde na sprovod jer sam Vas dosta gnjavio na forumu….a znate da svaki put kad nekog sretnete ko ide na sprovod taj veli da mu se neda ici…….daklem kad se koknem….molit cu da me se isprati sa MESEČINOM….i to verzija di OGI RADIVOJEVIC LEPO KAZE…..NEEEMMAAAAA VIIIIIŠEEEEE SUNCA,NEEEEEEMA VIŠEEE MEEEEEESSSEEEEEEEEEEEECCAAAAAAAAAAAAAAAA
da…ta verzija mi je najbolja……i nemora da se pusra do kraja…samo do dijela gde ogi opet kaze
VODI GA ĆALE………e…to je to……niš idem sad još po drugim forumima reci kaj jos treba napraviti kako bi se konačno koknuo(nadam se u roku od 10 godina)
pofuk