Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

"Ja živim u kruzima koji se šire,
i njima sve više obuhvatit žudim.
Ja možda i neću polučit zadnji,
konačni krug, no ja se trudim.

Ja kružim i kružim okolo Boga,
tog prastarog tornja, već tisuće ljeta,
i ne znam još, jesam li sokol il vihor,
il velika pjesma ovoga svijeta…"

Rainer Maria Rilke

a di je pofuk?

evo me…..nikak da otijdem na godišnji……
ako Vas bas interesira di sam..evo tu sam
http://www.youtube.com/watch?v=KnLzlHNQ-TM&feature=related
svirala je beogradska filharmonija pa me kusturica zvao da ja polozim kamen temeljac da se to sve zbetonira…….mislim da bi se andrić u grobu okrenuo da zna kakve mu pizdaruje na pamet padaju
pofuk

OBAVIJEST
IZGLEDA DA SAM NAPRAVIO POMUTNJU NA SVEMISRKOM TRŽIŠTU
U NASI SU SAZNALI DA SAM POCEO USPJESNO LEVITIRATI I ODMAH SU UMIROVILI ATLANTIS
pofuk
p.s. neznam kaj da im velim kad me zvrcnu i ponude da prejdem za njih levitirati

odo ja po cigarete
pofuk

odo ja po cigarete
pofuk

..donesi mi rizle usput

Bjeline

Topla je i svijetla riječ "ljeto"
Kod svake list je, poput malog uha,
Trepereć slušo strah tvog bludnog duha,
Što drhtaše u šumi blizu grada
U vrelu tijelu, koje ljubav svlada.

Topla je i svijetla riječ "ljeto".
Svaki list je znao izreć "jesen",
Kada bi tiho pado vlažan rujan
Ko tvoja usna; mekan, jedva čujan;
Tvoj duh bi presto na šum da treperi
Šapćući lišću: mek nam krevet steri!
Svaki list je znao izreć "jesen".

A sad lišće ne šapće, nit sluša:
U krovištu sad naše male šume
Blijedi se snijeg i ulazi u me
Ledena sumnja: je l’ tu ljeto vrelo
I jesen bješe, kada tvoje tijelo
Bijelilo se, toplo kao duša…

Ivan Goran Kovačić

..jutro…..
odlicno je ovo kaj si napisala makar nisam procito jer je malo predugačko…..moze nekaj krace…
npr. od andrića meni za dušu
pofuk

"Ako, sa krajnjim naporom, čovjeku koji stari pođe za rukom da se održi uredan i čist,
to je sterilizirana čistoća apoteke a ne čistoća cvijeta…"

I.Andrić

Nije Andrić…………………smeće je………..na Bukovcu…u Zagrebu..nisam mislio na dotičnog niti na nikog iz te branše…..radi se o paljenju smeća??????BAŠ SVAKO LJETO UPRU K…C POSLJE SPAREVINE I PALE NEKAJ…..baš si otvorim prozor da uđe malo zraka…kad evo ga…..ko da neide smeće tri put tjedno…………..NEEEEEE…..pokosil je travu,ostavil,sutra ju je pozubljal….kao suha…pobral na hrpu….nakon par dana zapali,dodaj još malo "začina"……i to je to…..uz to preporučam TUDUM,tak da i suseda bole nokti sutra………no..kaj napravit u takvom slučaju????kog zvat????….URED ZA RUDE I GUBLJENJE VREMENA????………..BANDIČA…..NEEEEEEEEEEEEE………………………NAAAAAAAAA MOREEEEEEEEE………slušat cvrčke i buljit u plavo…..ak se ima novčeka još bolje…….ak nema novčeka…..i bez toga se more na moru……stari kruh….vrša…bu ciplić kakav zalutal

"Ako, sa krajnjim naporom, čovjeku koji stari pođe za rukom da se održi uredan i čist,
to je sterilizirana čistoća apoteke a ne čistoća cvijeta…"

I.Andrić

a ako mu to podje za rukom bez ikakvog napora?????
pofuk

RAZMISLJANJA
cesto me ljudi pitaju sto mislim o nasoj muzici
kako bi dosao do nekakvog suda makar do njega i dalje necu nista drzati ….krenimo recimo od litvanaca
i njihove narodne muzike

pofuk
p.s. mozda sam malo prejaku stvar stavio jer je ovo jedna od najslusanijih stvari svih vremena

OBAVIJEST
iskrena sućut obitelji i istinskim štovateljima lika i dijela Amy Winehouse
pofuk
p.s. neznam vise sta da kazem ….jedino da pustim jednu njezinu pesmu i prenesem izjavu jednog priznatog statističara…..ŠTO BRŽE UMREŠ BIT ĆEŠ DULJE MRTAV………..
http://www.youtube.com/watch?v=Ll7UFxqI2pM
p.p.s. stvarno velika šteta za tu žensku…….nemrete verovat kak se osecam…….znal sam da je pitanje trenutka kad bu otišla…..ali……..STRAŠNO………

New Report

Close