ČESTO ME LJUDI PITAJU STA CU DANAS RADITI
EVO…TEK JE KRENUO NOVI DAN A JA VEC RADIM…..PRIPREMAM SE ZA LEVITIRANJE
ZVALI SU ME IZ MOSKVE I PODSJETILI NA SLJEDECE
Sovjetski savez je 1960. na današnji dan lansirao satelit Sputnik 5 u kojem su se nalazila dva psa (Belka i Strelka), 40 miševa, dva štakora i nekoliko biljaka…..
51 GODINU SU ONI BILI PONOSNI NA TO KAO VRHUNSKI DOMET…I SAD KAD IM JE JAVLJENO DA SAM SE PROFESIONALNO POČEO BAVITI LEVITACIJOM…..SHVATILI SU DA SAM IM JA FALIO 1960 GODINE U SPUTNIKU 5……ISPRICALI SU MI SE STO ME NISU UKRCALI TE GODINE I ZAMOLILI ME DA DANAS UCINIM JEDNU LEVITACIJU NJIMA U ČAST…….VEĆ SAM OBUKAO BADEMANTL NA KOJEM JE NA RUSKOM JEZIKU TE GLAGOLJICI NAPISANA PORUKA MIRA…..JEL IMATE PAVKNEGO NEKU ZELJU(MOZE I MUZICKA) DA PRENESEM GORE????
pofuk
Sovjetski savez je 1960. na današnji dan lansirao satelit Sputnik 5 u kojem su se nalazila dva psa (Belka i Strelka), 40 miševa, dva štakora i nekoliko biljaka…..
51 GODINU SU ONI BILI PONOSNI NA TO KAO VRHUNSKI DOMET…I SAD KAD IM JE JAVLJENO DA SAM SE PROFESIONALNO POČEO BAVITI LEVITACIJOM…..SHVATILI SU DA SAM IM JA FALIO 1960 GODINE U SPUTNIKU 5……ISPRICALI SU MI SE STO ME NISU UKRCALI TE GODINE I ZAMOLILI ME DA DANAS UCINIM JEDNU LEVITACIJU NJIMA U ČAST…….VEĆ SAM OBUKAO BADEMANTL NA KOJEM JE NA RUSKOM JEZIKU TE GLAGOLJICI NAPISANA PORUKA MIRA…..JEL IMATE PAVKNEGO NEKU ZELJU(MOZE I MUZICKA) DA PRENESEM GORE????
pofuk
de deni neki lepu psemu meni za sputnika i lajke
pofuk
de deni neki lepu psemu meni za sputnika i lajke
dobro….furam tog mileta i furam ovo od stonsa jer su na danasnji dan imali prvi sluzbeni javni nastup 62.godine
samo me frka kad mileta pustim da nece hteti stonse slusati
pofuk
noč
sad sam bio na temi što smo danas trzili…..svi nesto kupuju….
kak je krenulo ponestace dionica……
neverovatno……a vele …kriza je…..a svi nesto kupuju
pofuk
divota!
[/quote]
hvala najljepša….bas sam danas razmisljo kad sam se setio te stvari koju nisam dugo slušo kojom rječju bi je mogao opisati…..čak je i dobra interpretacija te stvari…makar sam trazio jednu drugu verziju ali je nisam mogo naći
po meni je ovo greatest hit…..ali eto…..mladi ljudi poput pavknege radje slusaju turbofolk….ja ih mogu godinama odgajati ali ništa…..neverovatno……neki dan sam se ošo odmorit na vikendicu…..mir tišina…..kad ono…..frajer navece udri po turbo folku……kazem ja njemu….gospodo moze malo tiše molim vas ….doso sam slusati brezu dok jablanu šapće i ljubiti usne sa kojih med kaplje…….I KAJ SE DESILO…..FRAJER JE POČEO PUCATI IZ KALAŠNJIKOVA …A JA SAM SAMO NARUČIO OD MIROSLAVA ILIĆA …POLOMIĆU ČASE OD KRISTALA
eto…….sva sreca da sam jos uvijek brz na nogama( doduse frajer nije puco u mene nego je neko majmunovo slavio…..iso sam sutradan po svim vrstama kalendara da vidim koji je bog slavio i nis nisam naso)
pofuk