http://www.seebiz.eu/investitori-duguju-37-miliona-eura-opstini-budva-za-komunalije/ar-7987/
de pa da ne verujem sve zbog đubreta i septičke jame
pofuk,
nije to za mene….
probao i razbio se , vjerujte ko p.čka, ajd ko palačinka…
snimku kaj ste mi poslali, jasno se vidi kak lebdite, samo mi nije jasan početak,
u biti i to mi je jasno ak ste bili sami doma, onda kontam, al ako je bio tko još s Vama u prostoriji onda tek nastaje zagonetka????
nije mi i dalje jasno kak ste se uzdigli tak na naglo, jel ja vas imam u kadru kad ste već u oblacima….
zar stvarno taj prijenos energije djeluje na dionicu da Vas tolko uzdigne….
još samo nekaj, ma još jedno pitanje….
jeste li koristili zalet, ulet ili polet….
p.s. prenesite tom Vašem Saibabi da me posjeti na traumatologiji….
OSVRT NA DANAŠNJI DAN
KAO STO SVI VEC ZNATE VEĆ JEDNO DUŽE VRIJEME LEVITIRAM……STOGA SLIJEDI…….PROMJENIO SAM IMIĐ…PUSTIO KOSU I BRADU STAVIO ČOZLE…SVE KAKO MI JE REKAO MOJ UČITELJ ZA LEVITIRANJE
kernuo u grad…….
išo u ritmu jedan levo desno dva ,jedan napred nazad sad
i …tako došo u jednu seosku birtiju i jedan polupijani obozavatelj me počeo grliti
već kad sam pomislio…O NE….opet su me prepoznali……kad ono..veli meni tip E STARI TI SI ISTI MOJ BRATIĆ….A BARABA….A…ROKER……velim ja njemu ne…..KRITIČAR
…šteta …čini mi se simpatičan gospodin…ali nesme piti
pofuk
"Kuje nas i oblikuje ono što ljubimo…"
Goethe
istovremeno mi kujemo i oblikujemo ono što ljubimo
pofuk
evo me…odo ja na kafu….dost mi je svega
mozda sam ipak malo pretjero sa levitiranjem……nemrete verovat do kud me to juce odneslo
zavrsil sam na nekom tulum kod tomeka ni kriv ni duzan jer sam poretjero u levitaciji
posle sam promatro kak ljudi skupljaju boce po kontejnerima da se vratim u stvarnost
pofuk
evo me…odo ja na kafu….dost mi je svega
mozda sam ipak malo pretjero sa levitiranjem……nemrete verovat do kud me to juce odneslo
zavrsil sam na nekom tulum kod tomeka ni kriv ni duzan jer sam poretjero u levitaciji
posle sam promatro kak ljudi skupljaju boce po kontejnerima da se vratim u stvarnost
pofuk
de lepo de lepo salji puse sekretartki
mora da me primi u vaskojske pionire
EVO ME
dogodilo se na danasnji dan
09.07.2001.GODINE IVANIŠEVIĆ JE OSVOJIO WIMLDON U 5 SETOVA…ZADNJI SET 09.07. KAKO SAMO SIMBOLIČNO
TO JE BILA MOJA NAJVECA GRESKA ….PRIJE TURNIRA JE ODNOSO NA IVANISEVICA BIO 1 NAPREMA 200
REKO SAM JEDNOM KOLEGI…..DAJ ZOVI LONDON…NEKA MI STAVE SOMA FUNTI….VELI ON MENI…pofuk nisi normalan……..I MENI JE ROLETA PALA VEC U MEČU SA MOYOM JER SAM ZNAO DA OSVAJA…..PRIJE NISAM ZNAO ALI JE BIO PONIZAVAJUČI OMJER ZA TAKVOG LIKA KAO STO JE IVANISEVIĆ…….ZADNJI LIK U TENISU…..I KO ZA PEH MORAO JE U FINALU DOBITI RAFTERA….TAJ JE ISTO BIO LIK ALI NE KO ZEC…..TO SE VIDJELO I OVE GODINE KAD SE ZEC POJAVIO U SVECANOJ LOŽI NASTAO JE MUK……DAKLEM ZEC JE BIO I OVE GODINE NAJVECA POJAVA U VIMLDONU
BIT CE I SLJEDECE ….JEDINO SE BOJIM DA GA NE ZASJENI MIROSLAV ILIĆ …JER KAKO SAM VIDIO NA DOČEKU DJOKOVICA JE KO LUD PRIMIO PEHAR U RUKE TAKO DA ME NE BI IZNENADILO DA POPUT ZECA DOBIJE WILD CARD……A ONDA KAD IZLETI NA CENTRALNI TEREN I KRENE PESMA……..STVARNO NEZNAM………
DA….TO JE BIO 09.07. 2001. GODINE…..SECAM SE KO DANAS…..PLAKO SAM OD SRECE STO JE IVANISEVIC OSVOJIO I USPUT PORAZBIO POL STANA JER NISAM ZARADIO 200 ILJADA FUNTI
EVO……U PRILOGU VAM SALJEM FOTOGRAFIJU MENE SA ZECOM I RAFTEROM I TO BI BILO SVE
pofuk
što sam stariji sve mi je bolji…
http://www.youtube.com/watch?v=r9uHBaZtH7U