e pa mislim, dakle hmn…
pa ovo je više nego savršeno kaj ste napisali…
baš si nekaj zbrajam ocjene iz đačke knjižice i nažalost…nemam dosta u zbroju da Vas ocijenim…fale još neki predmeti pa da to bude čista 100….ali i to ćemo sredit do smrti, naime učiš se dok si živ tak da i ja, još par stvari da svršim pa sam na konju….ovo je za svaku pohvalu i za ono naše muško promišljanje G. pofuk
"svaka Vam dala"
a i ja ću čim me moderator oslobodi onih 24 sata….mislim virtualnih 100…..
molba
danas moram skoknut do ambulante, pa ak ko od forumaša ima kakve veze u čekaoni,
ovom prilikom mu bih zahvalio, a da me malo pogura preko reda, a da se isti ja što prije vratim na burzu…
mislim da će danas biti jako dobro kad mene neće biti (jedno vrijeme) i da će biti malo više od
1 košnice pčela i pola litre obrana mlijeka…
see you
svaka Vam dala"
molba
danas moram skoknut do ambulante, pa ak ko od forumaša ima kakve veze u čekaoni,
ovom prilikom mu bih zahvalio, a da me malo pogura preko reda, a da se isti ja što prije vratim na burzu…
mislim da će danas biti jako dobro kad mene neće biti (jedno vrijeme) i da će biti malo više od
see you
ja bum se preobukla u medicinsku sestru, pa bum bas pustila prek reda i još k tome liječila gospon silvestre… sve za vas i vaših pola litrice mleka
Gospon pofuk ,
kaj ovi na ZSE nisu primjetili da se BAKICAAA vratila ?
Evo ocjena 99.
I to zato kaj u 4 sata još ne spavate .
…kaj je s ovom mojom dječicom…dižu se u rane jutarnje sate,budni su u kasne sate…koje ih to brige ili radosti more…
…a vidite samo ovog mog najdražeg unuka…pa može odmah u Vladu za ministra… [rolleyes] [smiley]
Pa da , čim se digne , rano u jutro , oko 12 i 30 moral bu odmah na kavu sa sekretaricom
silvestre ,
kad dođete u ambulantu , onima u čekaoni recite : mijao , poslao me Pero 7 radi miševa , mijau .
I samo uđite unutra .
svaka Vam dala"
molba
see you
ja bum se preobukla u medicinsku sestru, pa bum bas pustila prek reda i još k tome liječila gospon silvestre… sve za vas i vaših pola litrice mleka
[/quote]
ovaj, znate;
baš sam se sad još malo više razbolio, ak se pak ne stignete preobuć u medinsku, može terapija i onak, znači u "cajtnotu med preoblačenjem"…misli da bi mi bilo bolje….
a mlijeko može u flašicu da se prisjetim nekih stvari….
a vidim i Ba******** je zabrinuta za nas….eto Bako, meni izgleda lijeka ima, ak ste pročitali prijašnji post, a kod pofuka mislim da su grčevi u pitanju….da grčevi…
a da ima moj glas ima…to sam mu već rekao, samo kaj mu vrijedi ak nije u pobjedničkoj koaliciji…
see you, see me…
Pero7;
mislim da je od sestre ipak malo bolji recept, al CEKAJTE,,,,
uzmem li tu terapiju neću li se onda još duže zadržat u ambulanti????
tek sad sam zbunjen, cilj je bio vratit se doma što prije!!!!!
postavljam pitanje….s vezom il’ bez nje?
nikak mi nejde u glavu
kak netko može prespavat početak trgovanja????
baš, a i zbog takvih su uvedena nova pravila da se trgovanje ne otvara u 10 h, već u 10:05 i slično…
ak tak nastavimo, a opet zbog spavalica (he, he) počimat ćemo u 15:30…
…jutro……em ti sinoć nisam mogo do 6 ujutro zaspati……kaj je glavna fora digo sam se u 9 i pao u nesvest
prokleta insomija
pofuk
a mlijeko može u flašicu da se prisjetim nekih stvari….
silvestre ,
a kaj nebi Vama bilo dobro mlijeko bez flašice , onak u prirodnoj ambalaži ?
jutro pofuk;
sve 5…samo da javim ovima da sutra ni slučajno ne počimaju prije 11h, znate meni je samo zbog likvidnosti…
danas smo startali samo s 8 milja u startu, a da su SVI bili budni, vjerujem da ni vreća nebi bila dovoljna…
a jbg. g Pero….ipak sam se izgleda možda malo krivo odrazio s odskočne daske….
znate kak čovjek stari tak i brka neke pojmove, apsolutno ste u pravu da je prirodna ambalaža _ najbolja ambalaža….
a pošto smo sisavci, podržavam Vaše mišljenje….