Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

jutro;

htjedoh sinoć odgovoriti pofuku, al mi šteko forum….
nikako ući, pa sam išao linijom manjeg otpora;

otišao sam ući di je lakše ući,

ionako sam zaboravio do danas kaj sam mu sve htio napisat,
ajd dobra vijest u svemu tome je da sam danas bez problema ušao na forum…

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

jutro;

htjedoh sinoć odgovoriti pofuku, al mi šteko forum….
nikako ući, pa sam išao linijom manjeg otpora;

otišao sam ući di je lakše ući,

ionako sam zaboravio do danas kaj sam mu sve htio napisat,
ajd dobra vijest u svemu tome je da sam danas bez problema ušao na forum…

Ah, zato će te večeras teže ući u ovo drugo mjesto…

Ponedjeljak, aaaaaaaaaa…..

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

hmn;

obzirom da ču uskoro postati "djed",
još uvijek (UVIJEK) sve dane u tjednu smatram petkom (PETKOM)

ovo nisu isprazne riječi hvale, već činjenice….

možda da postoji olimpijska disciplina u toj kategoriji, mislim da bih donio mnogo radosti "lijepoj našoj"….

pa doček na trgu, pa primanje u dvorima, pa neki ordenčić….

pa moguće i najtrofejniji sportaš, e sad ne bih se ubacivao u okvire, al’ naširoko he he….

eto Vam pa polemizirajte——-maste temu……

Evo onda par prijedloga…

Za vas je onda sport br. 3 [thumbsup]

http://www.youtube.com/watch?v=67lnwPawANw

p.s. Čestitam! [smiley]

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

hmn;

obzirom da ču uskoro postati "djed",
još uvijek (UVIJEK) sve dane u tjednu smatram petkom (PETKOM)

ovo nisu isprazne riječi hvale, već činjenice….

možda da postoji olimpijska disciplina u toj kategoriji, mislim da bih donio mnogo radosti "lijepoj našoj"….

pa doček na trgu, pa primanje u dvorima, pa neki ordenčić….

pa moguće i najtrofejniji sportaš, e sad ne bih se ubacivao u okvire, al’ naširoko he he….

eto Vam pa polemizirajte——-maste temu……

krasno……cestitke iskrene….pa i bilo je vreme…..bas sam se cudio kako imam samo baku na forumu i čitavo vreme sam se pito kaj mi je sa dedom…….ali ostavite ovo silvestre
DEDAAAAA silvestre…….kako samo lepo zvuči
pofuk

pa naravno da lijepo zvuči,
tam negdje krajem 8. mj…

ništ cini mi se da ću morat upoznat Baku [rolleyes]

mama od moje mame nije prisutna ,moram tako reci makar je rekla da je oslovljavam sa XY jer mi je otkrila svoj identitet pa nesmem reci ko je mama od moje mame……zamolila je da je ja zamjenim

PRVI SVE

podnaslov….FUDBAL…..

kako je vec svima poznato vise ne igram sa svojim tigrovima,sokolovi moji su u lovu na zenske pa sam danas igro sa vrlo simpaticnim ljudima fudbal……….prvi puta sam igro sa njima…….
krenuo sam ono standardno…..kao u 5.be razredu….ja bi malo na gol……onda sam im pokazo pravo lice jer sam se non stop dero PRVI SVE…….sve je bilo ok dok se nisam u krivom trenutku zadero PRVI SVE…….ti klokani su se bas potukli a ja nisam skuzio da se tuku……drecal sam se prvi sve i onda sam na kraju prvi dobil po piksi……razšćerupali bi me da se jedan od njih nije zadero …pa to je pofuk
nis …..odo ja u traumu…….javim se za tjedan ,dva
PRVI SVE…….
pofuk

Ma kako uzdiglo se srce

Ma kako uzdiglo se srce,
Klonuti mora, mora pasti
Sudbino, prije no mi klone,
O daj mu još jedanput cvasti!

Još jednom opij ga i digni
Milinom jedne mlade žene,
Još jedne zaljubljene oči
Za ove oči zanesene.

Kad već se mora u tom srcu
Ugasit mladost, a za vazda,
Sa svojim blagom, slično škrcu
Nek ne umre, već nek se razda!

Još nekoliko jasnih dana,
Da cijelog sebe u njih zgusnem,
I grleći se, ljubeći se
Ostatak mladosti da usnem.

D.Cesarić

Ko zna (ah, niko, niko ništa ne zna. Krhko je znanje!)

“Velika nesreća čovjekova jeste što život počinje mladošću,
a završava starošću,
jer bi život bio neizmjerno savršeniji da počinje starošću,
a završava mladošću…”

Jovan Dučić

“Velika nesreća čovjekova jeste što život počinje mladošću,
a završava starošću,
jer bi život bio neizmjerno savršeniji da počinje starošću,
a završava mladošću…”

Jovan Dučić

bilo bi to divno, jer bi tada dječji vrtić zamjenio starački dom, a i ovdje i ondje bi završili s pelenama. i na kraju života, sa recimo 86 godina bi balili i sricali ma-ma, ta-ta, te-ta, du-da, i isto tako bili senilni. naša djeca koja su još odrasla i unuci još odrasliji, vodili bi nas u park da se igramo u pijesku sa svojim vršnjacima. a da ne kažem da bi nas posljednji dani čekali u maminom trbuhu.
pa recimo šoka – starček uzrasta od današnjih sedamnaest godina hoda s balavicom od sedamdeset i ona je još nevina.

Label

mama od moje mama trejda…..ubuduce cu je zvati XY pa je mene zamolila da umjestio nje objavim nesto vazno…….ajmo od pocetka

NEMOGUCE

neki dan su ono DJUBRE od mladica uhapsili i sad ja citam po portalima kak se frajer godinama šeto po beogradu i jos se sad pravi da ni čul sa srebrenicu a kamoli za ostale pizdarije koje je radio………..NEVEROVATNO…..onda sam se setio 97.godine

NEMOGUCE

te godine sam se odlucio prestati baviti uvozom i poceo izvozom kako bi pokrenuo hrvatsku jer sam vidio da svi samo uvozimo
nasao sam si prileznicu u beogradu
nakon jedne neprospavane noci usao sam u autobus na banovom brdu i onako kroz krmeljave oci pogledo i vidio šofer isti ratko maldic…..pitam je njega…oprostite jeste li Vi ratko mladic….veli on men DA……velim ja njemu NEMOGUCE…..pitam ga opet isto odgovori on meni DA……velim ja njemu NEMOGUCE…….pita on mene a tko si ti……..velim ja njemu mujo iz srebrenice…..veli on meni NEMOGUCE……..

pofuk

p.s. NEMOGUCE

Dobar gospon pofuk [thumbsup]

New Report

Close