…obzirom da mi je već teško stalno objašnjavati,molim vas da kad me citirate poslužite se "tehničkim smicalicama" pa mi preskočite koje slovo…jer genitiv moga nicka koordinira sa jednim prezimenom koji je na "filteru"…
…vidite da se desi i da sam sama na moderiranju,kad i ja to zaboravim…
…molim mog najdražeg pofuka da baci jednu numeru… [thumbsup]
EVO ME::::
danas sam imao sudar….frajer mi razvalio zadnji kraj,
a prolazio je pored mene…
nemreš vjerovat, kod mimoilaženja mi zakačio zadnji branik i s tiplama sve izvuko van…
ja sam stajao na mjestu, a on s radnim strojem, izbjegavao električni stup, a mene zhaklo ko smuđa…
mislim da je to nekaj povezano s TEP-om, ipak je i stup u igri…
…..dobro je da niste ozljedjeni…..odgovorno tvdim da to nije povezano sa dionicom TEP-r-a
TO SMO RIJESILI NA POCETKU GODINE……poslal sam sve pofuke da razbijaju žarulje po gradu
VIDITE PO IZVJEŠCU ZA PRVI KVARTAL DA SMO 3 MILIONA KUNA U PLUSU
…..ja mislim da budu svi pali u nesvest kakav ce biti izvjestaj za drugi kvartal…..jer neki dan kad je bio objavljen izvjestaj i kad sam vidio kolika je neto dobit odma sam zvao male dionicare izvan zagreba
poceli su po čitavoj hrvatskoj razbijati žarulje…..cak su rekli da budu i po autoputevima jer cilj ne bira sredstvo pa ih boli ona stvar za kamere
pofuk
…….poziv na moj predhodni post…..
ima samo jedan problem……ti dionicari kaj su rekli da budu i po autoputevima razbijali žarulje su toliko sigurni da ih nece uhvatiti murja jer da su brzi ko mungosi i da su se i tako zakamuflirali……htio sam popizdit…….pa murji je dovoljno da pogleda moju sliku na osobnoj ili na forumu i eto mene u bajbukani
pofuk
Biti il’ ne biti, pitanje je sad. Biti konj pa ćutati, ili ne bit konj.
Nego magarac. Pa odgovoriti…
Dilema i ne pruža neke mogućnosti, ali, kad već do nje dolazimo, priznajem da sam češće postupao kao drugopomenuti, kompromitirani dugouhi kopitar.
Pa što?
Konj je, navodno, izraziti pozitivac, ali se bojim da na listi čovjekovih najboljih prijatelja zauzima
vrlo dobro drugo mjesto samo zato što tegli, rmbači i dopušta da ga jašu.
Ja sam za magarca.
Gore navedeni je, doduše, okarakteriziran kao tvrdoglava i nepodobna ličnost, ali to se dešava
svakoj osobi koja ne dopušta da prave konja od nje…
Đorđe Balašević
ma sta se vise djole zamara sa time……ona pevaljka…neznam kako joj beše ime je sve rekla kad je rekla…….JA SAM ZA PLES…..uouoooouuu
pofuk
Gospon pofuk ,
čitam o tome kakve probleme imate sa TEPom , i trejdanjem .
Osnovno je da TEP morate kupiti onda kad je jeftin a prodati kad je skup !
A Vi uvijek kupite kad je skup a prodajete kad je jeftin .
Nastavite razbijati žarulje !
joj….vec mi je dosta …….oprostite na izrazu ali non stop trubite sa tim gospon pofuk
e pa nisam ti ja gospon druze moj …..nemogu biti gospon ako nisam bio drug
…..sad jos i trubljenje oko tog tepa……ja sa tepom ne trejdam jer kak stvari stoje imam dojam da kupca za 100 kuna imam….sad dal ce biti vise bog te pitaj…….cak i mislim da je ovaj nas splico se gadno zanito jer vidim da se hvali na best buy kak je prodo i zaradio……ali eto ….kako narod kaze…zivi bili pa vidjeli ko je u pravu…….najbolje da sve zaboravimo
Vi meni mozete da oprostim na izrazu danima trubiti da TEP ne valja…….buduci da ga ne prodajem ja mislim da valja…….sad ja Vama mogu danima trubiti kak to neznam koklko vredi a to nema smisla jer tak i onak nis ne mjenja na stvari a i konacno….JA VAM NEZNAM TRUBITI
svojedobno kad sam bio u londonu( jos se imalo para) i izvjestavo sa nekog koncerta….naiso sam na jednog tipa i on meni veli……gle onog naseg zemu u kutu…..onog sta izgleda ko da je iz GUČE
i pokaze mi tipa……pa ja velim…..pa ti nisi pri sebi…..JUGOSLAVIJA SE RASPALA i oteli su nam GUČU tako da nemoze biti nas zemo a konacno to ti je LEROY JONES
evo …ako neko treba da trubi i smije onda je to LEROY JONES…….poslusajte ovo …..ako tep ode na onu cijenu koju sam si ja zacrto dopelat cu LEROY JONESA u sveti kriz zacrtje da mi trubi na uvo
evo…uzivajte
pofuk