g
MOLBA
da li ima tko od forumaša da mu radi televizor i da me je spreman ugostiti danas na vece na 2 vure da pogledam fudbal na miru
imam i donosim čips, koštice,meksičku zastavu a bogami i VUVUZELE su spremne
unaprijed hvala
pofuk
…vuvuzele prosim ostavit doma………ak treba kričat tu uskače PUNICA…….kakve j…e vuvuzele…..gajba pive fali,to doneseš i dobro došel [thumbsup]
…odoh pogledat jesul to Katy i William stigli sa jahticom…javim vam rezultate… [thumbsup]
A vi ste na Karibima?
I ja bi [cry]
OSVRT NA FINALE LIGE PRVAKA
totalna katastrofa……..svi u kvartu su gledali utakmicu na moj nagovor….cak i moji prijatelji korisnici doma umirovljenika…….najavio sam im da ce DJIMI DJAMP ULETITI SA KAPICOM U TEREN
neznam kak bum se sutra na ručku u domu umirovljenika pojavil
pofuk
Sve ima svoje
I vatra i led
U kap se spoje
I čemer i med
Sve ima svoje, Vrlina i grijeh
Tuge postoje da bi prizvale smijeh.
Sve ima svoje
Kad mrzne i vri
Kad mijenja boje
Kad vene i zri
Sve ima svoje, početak i kraj
Tame postoje da bi prizvale sjaj …
Ognjena, Đ.Balašević
jutro……ima li koga tu iz porodice virtualaca da je prisutan kako bi me stero u onu stvar jer sam pospan pa da na miru mogu ici nazad spat??
unaprijed hvala
pofuk
Idi spat ! Ti i ja smo na forumu, očiti luzeri , pa je bolje da se odmoriš. Elita stiže u ponedjeljak,
raspoložena za košnju, svih terena i trava…
bakice nema pa cu ja
PONOVNI SUSRET
danas sam se naso sa frendom iz djetinjstva kojeg su konacno pustili iz zatvora…..šćuzirali su ga 71.godine jer je prico viceve o titu
danas mi je konacno reko kak je to bilo
veli da je isprico tipu za kojeg je mislio da mu je frend da je pao sneg pred belim dvorom na dedinju
pred prozorom je tito primjetio pišalinom ispisanu poruku VOLIM TITA…..okupio je najbolje špijune da otkriju tko je autor te poruke…..nakon vjestacenja mu je strucnjak reko da je pišalina rankoviceva a rukopis jovankin…….i tako je moj frend zavrsio u zatvoru……SAD SAM SE RASTO SA NJIME jer su ga pustili samo za vikend……..PITAM JA NJEGA……CUJ …PA DA TE MALO PREDUGO NE DRZE…….VELI ON MENI……..DOBRO ME UPOZORIO FREND KAD SAM ISO U ZATVOR DA NE PRICAM VICEVE O TITU…….KAD SAM DOSEL U CELIJU SU ME PITALI DA ZAKAJ SAM NUTRA…JA IM VELIM DA SAM PRICO VICEVE O TITU……VELE ONI MENI PA DAJ ISPRICAJ JEDAN……JA IM VELIM DA NESMEM PRICATI VICEVE O TITU I NISTA STA IMA VEZE SA NJIME…….i onda su mi rekli da im ispricam vic koji nema veze sa titom……I TAK RIJEC PO RIJEC ME NAGOVORILI…..VELIM JA NJIMA….DECKI STE CULI DA JE JOVANKA TRUDNA……..AL TITO NEMA VEZE SA TIM…….i zato sam jos uvijek u čuzi…….javim Vam sljedece nedjelje kaj ima novo sa tim mojim frendom kad se vidim sa njim ak Vas interesira
pofuk
Volite svoju djecu i kad su kriva,
jer će ih život kažnjavati i kad nisu…
Duško Radović
… [thumbsup]D.R………. [thumbsup] [thumbsup] dragoj forumašici koja uvijek nađe neku misao koja oplemeni ovaj forum…….fala ti [smiley]