zamislite kaj mi lik danas napravi….
kaže "sory", izvini dugorepi ali spremačice još nema, a mene stislo i uzme mi dvije dionice, zgužva ih i pravac "di i car pješke"…
zamislite drskosti….no….slučajno bacim (srećom) samo jedno oko na monitor…dobro da nisam oba jel bi jedno sigurno iscurilo, kad imam kaj vidit….ode sve u deep ambis iliti u rupu bez dna….
bemti kaj je ovo danas….čujem onog kako stenje, opet bacim oko i ništa ne vidim da je bolje, pa stadoh razmišljat (tu sam tek se zrestiral) i odlučim ispravno…
kolega ak ti nije dost papira da ti ih još nagužvam….
čitam Vase postove sa velikim odusevljenjem……..fenomenalni se
jedino kaj mogu reci je…..ŠTETA ZA VAS………šteta kaj zivite u ovo surovo doba vucjeg kapitalizma
jedino kaj je dobro je kaj ste na svet ko mačak došel pa imate bog te pitaj kolko života
pofuk
p.s. šteta za Vas………kinematografija je jako puno izgubila Vasim odlaskom u dionicarske vode….nadam se da ste barem Vi zaradili…..jer kak se veli….dok netko ne zgubi drugi ne zaradi
baš kad spominjete kinematografju;
budem li ikad radil film (ne računam one kućne uratke, koje sam već odradio) Vi i
samo Vi gosn. pofuk ćete imat prvi privilegij da mi napišete scenario…
mislim da bi pomeli ove u bollywudu…
ne da bi uzeli sve nagrade, već ih nebi ni imali dosta…
Gosn. silvestre ,
nedajte samo gosponu pofuku da vam piše glazbu za film
baš kad spominjete kinematografju;
budem li ikad radil film (ne računam one kućne uratke, koje sam već odradio) Vi i
samo Vi gosn. pofuk ćete imat prvi privilegij da mi napišete scenario…
mislim da bi pomeli ove u bollywudu…
ne da bi uzeli sve nagrade, već ih nebi ni imali dosta…
čini mi se da na žalost kanskog festivalskog žirija ne bute radili film
ja sam pre lijen,a scenarij bez didaskalija je nemoguce napraviti………mislim da nemoram naglašavati da sam polupismena budala……
pofuk
BAKICE NEMA PA CU JA …BUDUCI DA JE DANIMA MOLIM DA BACI NEKI CITAT OD IVE ANDRICA JER U ZADNJE VREME SU SE SA SVIH STRANA NEKI MIŠEVI POJAVILI I DISKUTIRAJU RAZNO RAZNE GLUPOSTI O NJEMU…….
NAPROSTO NEZNAM OD KUD DA KRENEM SA ANRDICEM JER MU JE OPUS STVARNO ŠIROK…A REMEK DELO DO REMEK DELA….LJUDI MI BAR TAKO PRICALI…….
nista
ajmo od pocetka
REMEK DELO BROJ JEDAN
IVO ANDRIC
doso svojedobno kukoč( kosarkaš koji kad je i promasio koš je izveo malo remek djelo) u čikago bulse
nakon kratkog vremena ,trener fil djekson dade njemu neko americko stivo na nivou lektire za decu u vrticu da ga malo uputi da nije bitna samo kosarka…….projde 2 meseca i pita djekson kukoca da kako mu se svidja knjiga…..ovaj ode po torbu i izvuce iz torbe knjigu ive andrica i kaze….evo….i ja sam nesto
vama donija da vi procitate
pofuk
p.s. mora da je fil djekson promatro one svoje indijanske trave skupa sa svojim osobnim vracem mesecima da vidi koji mu je bog bio kad je ono smece od stiva davo kukoču da se uzdiže
evo bako…..jedna prigodna……kad me vec pitas kako sam
http://www.youtube.com/watch?v=fzwDkMoOMx4&feature=related
pofuk
…a dobro…glavno da nije burzovno dno…a sad gdje su flaše,gdje su čaše… [smiley]
….ne i nteresira me vise burza…..gotovo je sa time…….
neverovatno sad sam bas sluso tu stvar……neverovatna stvar……rasplako sam se kad ju je ljiljana petrovic buttler pevala……to mi je mozda i najjaca stvar koju je napravio…..
SJAJNA STVAR……trebalo bi zvati preko libije detroit i naci suseda od djek vajta da vidimo gde je djek vajt pa da vajt strajpsi obrade ovu stvar……..au….to bi bio pakao…smo djek i meg…nista drugo i to na grobu od djim morisona da raspizde ovu stvar…..citav pariz bi bio njihov
da ….ovo je cisto remek djelo
pofuk
…evo,ovo je još bolja izvedba… [thumbsup]