Ovdje upišite svoj komentar… [tongue]
Najbolje žene su kao kokoši.
Imaju dobre batake i pileći mozak… [tongue]
Netko možda ne voli batake, nego bijelo meso (prsa). [lol]
Gosn. pofuk………………..
da ste podragali koju "macu", siguran sam da Vas nebi ugrizla, a kamoli ogrebla…i bili biste još više zadovoljni………………….
Gosn Pero7
istina je….9 života je malo, i kad dođeš do zadnjeg skontaš da još uvijek nisi sve proba i kuša…
da godina im 13 mjeseci, karinđali bi i taj 13. život živit treba…..a vidi je baš mi jedna frišk prolazi cestom…
Gosn. B********
tvrdnje su Vam na mjestu, iako ima i nekih koje prvi put cujem…, ah znate, učiiš se dok si živ, a umreš blesav…..
Gosn. maybe
ja Vam jedem svo meso, ponekad počnem od sredine….znate tam di nema kosti….
BAKICE NEMA PA DA SE JA MALO OTRGNEM SA LANCA DOK ME VJEKO NE SKUZI
ajmo jedna za društvo u kutu
ŽELJE ČESTITKE I POZDRAVI
najlepše ljubavne pesme
slušaj ovu pesmu bato
eto i Vama jedna….ime pjesme me asocira na moje brokerske poduhvate…
…a meni se danas plače od smijeha,čitajući neke izjave,izreke,komentare…pa se sjetih ove… [rolleyes]
B********* i za Vas jedna…
već sam je pustio al’ svaki put ko da mi je prvi…
p.s. slobodno ovaj put pijete kavu il’ rakiju…neće Vam ništa ispast….
PREMJEŠTENO IZ TEME TEP-r-a
quote=MACHETE]
interesantno kak je danas netko stavljo naloge na kupnji da vidi da li bu mu ko streso vecu kolicinu…i onda se na kraju tip povukel…….pa od ovih kaj imaju vecu kolicinu ko bi mu stresel???
pofuk
Istina kolega Pofuk, obični testing da se osjeti kakav je puls prodavača. A uistinu i nije bila neka veća količina na prodaji taj dan, do 50kn (skok 17%) možda svega 15keka kunića, a to je malo.
Mislim da neće biti većih otpora prije 100kn, tek tu možemo očekivati da prodaja navali svih snagama. Iako po meni TA kaže 163-169kn je target!
[/quote]
neznam ni sam kaj da mislim……vjerojatno ste iskusniji u TA od mene….ja imam dojam da TA na nasem trzistu bas i ne funkcionira
enivej…….predjimo na ono najbitnije kaj se tice Vaseg posta………ja sam pofuk sa malo p…..neznam da li Vam je poznato ali na to sam jedino osjetljiv……molicu da se vise ne ponovi sa veliko P pofuk jer cu zvati laznog ćaleta i on ce zakucat cijenu dionice tepa na 1 kunu kad mu kazem da nas ljudi oslovljavaju sa veliko P
ispricavam se kaj sam to rekao ali sam stvarno bijesan na to pofuk sa veliko p da ne kazem P
unaprijed hvala
pofuk
zamislite kaj mi lik danas napravi….
kaže "sory", izvini dugorepi ali spremačice još nema, a mene stislo i uzme mi dvije dionice, zgužva ih i pravac "di i car pješke"…
zamislite drskosti….no….slučajno bacim (srećom) samo jedno oko na monitor…dobro da nisam oba jel bi jedno sigurno iscurilo, kad imam kaj vidit….ode sve u deep ambis iliti u rupu bez dna….
bemti kaj je ovo danas….čujem onog kako stenje, opet bacim oko i ništa ne vidim da je bolje, pa stadoh razmišljat (tu sam tek se zrestiral) i odlučim ispravno…
kolega ak ti nije dost papira da ti ih još nagužvam….