Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

bil sam neki dan na kafi sa jednim svojim odvjetnikom……pazite kaj se desilo…..veli on meni….kakav savjet pofuk imas u vezi mog portfelja…….nis mi nije bilo jasno…….nismo pili tursku kafu nego espreso pa mu nisam mogao dati temeljitu analzu portfelja…….nakon par uzaludnih pogleda smo se upitali da zakaj smo uopce isli se zajebavati sa tim dionicama…….dosli smo do zaklucka da su njemu ostale dionice a meni forum…i sva divna virtualna prijateljstva sa ovog foruma……i…..sta sam radio zadnjih 10 dana…….iso na svoj profil po listi prijatelja da vidim kako su i sta rade………
neki su dobro….neki su odlicno…..neki tak tak…..neki opet imaju svoje targete i svoje favorite od dionica…….a jednog nisam mogao forumasa nigde na forumu naci……i to me je jako potreslo…….a jos vise me je potreslo kaj sam tek danas skuzio da sam mogao zaraditi 25 miliona dolara jer nisam ni znao kod koga sam ucio tehnicku analizu…..joj….sta nisam ošo na vrijeme do ambasade u buzinu???? ajoj sto bi sad lupo po asku kao nekih davnih dana
http://www.thefrontierpost.com/?p=10836
pofuk

Ja nisam dobio nikakvu poruku [embarass]

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ja nisam dobio nikakvu poruku [embarass]

pa poslo sam svim svojim prijateljima…..Vi ste vec 20 ti koji mi se javlja da na privat nije dobio poruku……ali zato Vas i volim od prvog dana jer nemate dlake na jeziku……Vi ste prvi imali cohones to reci javno…………….neverovatno kakva cenzura vlada na forumu
pofuk

Prijatelju g. pofuk ,

evo meni su obrisali post na LKPC iako je bio jako lijep , fin , koristan i bez dlake na jeziku .

A ni Vašu poruku nisam još dobio .

ja se sad trenutno nemam vremena javit da i meni nije ništ stiglo na PM!?!?!?
i meni bi dobro došla TA za današnji dan, pa saam stoga odlucio sam napravit graf…

ima ko špicu za šestar???

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

nema veze ,
povucite po grafu samo crte pa nek si svako sam šestarom zaokruži oštre vrhove grafa

.

….neverovatno……..promatram čitav svoj život u nazad i došao sam do zakljucka da jedino što valja je da uvijek okupim škvadru oko sebe……glete samo kakvo je stanje na burzi……i na forumu…..to i potvrdjuje moj zaključak…..nitko niš ne piše o dionicama ali zato tema virtualna zajednica buja sve u šesnaest……….ne bih htio prejeducirati stvari ali imam dojam kako vrijeme sve više i više odmiče da ce od ZSE-a ostati samo virtualna zajednica
pofuk
p.s. nema veze….bar se družimo

RAZMIŠLJANJA
kako sam u totalnoj komi ….odlucio sam se na radikalan zaokret
danas sam se malo prosmuco po vjerskim krugovima……svi nezadovoljni
otišo sam na istancu iznad…..u duhovne krugove…….svi nezadovoljni
posle toga sa frendom na kafu……nezadovoljan je
bio kod zubarke…..vadio živac….nezadovoljna je
vracajuci se doma…..pogladio nekog cuku sta ga je neki čiča šeto……pes me ugrizo a čiča samo što me nije opalio štapom po glavi jer da mu je pes nezadovoljan isto kao i on
došo doma……prezadovoljan
pofuk

nema veze ,
povucite po grafu samo crte pa nek si svako sam šestarom zaokruži oštre vrhove grafa

Ili da si svatko po želji usmjeri pravac. [smiley]

Točan odgovor je...

g.pofuk ,

lažeju Vam .
Nisu ljudi nezadovoljni već se ne usude priznati da su prezadovoljni .
Evo ja sam isto kao i Vi prezadovoljan ali nesmijem nikom kazati .
Odmah sam sumnjiv i svi me mrze .
Jednostavno nitko nemože smisliti nekog da je prezadovoljan.
Kad koja moja dionica bude na ZSE u plusu i ja se na Forumu pohvalim post mi dobije jedinicu .
Normalno je da se hvalimo dionicama u minusu i ocjena je stotka .
g.pofuk ,
mene brinu druge stvari .
Još lani dok sam bio puno mlađi , silvesteri su one stvari obavljali samo u veljači a ljudima je veljača bila svaki mjesec .
Sad se sve promjenilo , silvestrima je veljača svaki mjesec a ljudska vrsta one stvari radi uglavnom u veljači .
Dvoumim se : dali su silvestri u disfunkciji ili je ljudska vrsta u disfunkciji ?
Tko to osim silvestri radi još u svibnju ?

.

Seks je poput snijega –
nikad ne znaš koliko ćeš centimetara dobiti
i koliko će dugo trajati… [lol] [lol] [lol]

Ako žene misle da put do muškoga srca ide kroz želudac,
ciljaju previsoko…

[rolleyes]

New Report

Close