da , petak je , trinaesti , i još mi je jutros crni g.silvestre prešao cestu
išel sam danas kupit maslinovo ulje jer sam juce bio na predavanju sa nekim tipom koji se predstavljo kao kralj……predavanje je drzo neki čiča oko kojeg su bili novinari…..taj čiča mi je izgledo ko kralj….govorio je nesto o maslinovom ulju…..odma sam juce zvao u milano paola maldinija da mi preko totija iz rima ,koji lako preko svojih rimskih veza nabavi bnajbolja jaja u šćitarjevu …nabavi 10 jaja iz šćitarjeva…..sad sam to spekel na maslinovom ulju……..fakat ni loše …..ali mislim da bum se zbljuval
pofuk
ako su jaja preko maldinija i totija trebalo ih je speći – 11 [smiley]
Gospon pofuk ,
najbolje je jaja peći na pršutu i slanini .
A maslinovo ulje na jaja staviti samo kod sunčanja .
moze biti….ne da moze biti nego ste svakako kao i uvijek u pravu…….nego da nastavim……juce sam se slucajno zatekao u muzeju mimara kako bi malo odmorio oci od ovih fejk dionica na zse i nauzivo se pravih laznjaka……srel sam nekakvog simpaticnog mladog gospona…..cinio mi se dosta obrazovan….mislim da se zval jasen…verovatno je neki botaničar u pitanju……i ….jako mi se taj mladic dopao……nisam znal i ni sam zakaj jer inace ne volim pametne iu obrazovane ljude…….pored njega je prosla neka srednjovjecna zena kaj se predstavljala ko kraljica…..veli taj mladi botanicar…joj kak ona sasvim normalno zgleda…….sve vise mi se dopada taj botaničar…..pa taj živi u bajci više nego ja……
pofuk
p.s. idem sljedeci tjedan u pariz jer sam gladan pravih umjetnina ……dokrajcit cu onu skulpturu kaj joj pola ruku i nogu fali……briga me kolko je kalorična
da , petak je , trinaesti , i još mi je jutros crni g.silvestre prešao cestu
Gosn. Pero7
zadivljujuce, naime obratite pozornost na svoj portfelj u 15:55…garant 10%,,,,ali….ALI
budete li se vracali istim putem i presjecete li put bijelom silvestru…komotno mozete zaboravit napisano ovo gore…
usput, jeste li se mozda zapitali ikad;
odakle Vam ideja da Vam je macak presjeko put????
mozda ste Vi njemu…
ko zna sto tek njega ceka tokom dana, kad mu neki covac presjece put….
mozda netko……………………………………….itko????????????????????????????
Gosn. pofuk!!!!!!!!!!!!!!!!
pa kaj Vam bi????
Vi isli kupit maslinovo ulje, a gazda ga dijeli li ga dijeli [lol]
odlucio sam da ne zelim u zivotu vise nista sto je besplatno…znaci nikakve darove
zacijelo se pitate kako je doslo do tako radikalnog zaokreta???? pa skuzil sam da mi zivot na nis ne lici a vele da je zivot bozji dar
pofuk
p.s. zaboravih pitati …ima li tko ulaznicu viska za dolazak pape….dobro bi platil….ni bitno dal je tribina sa domacim ili gostujucim navijacima
g. silvestre ,
jedva čekam 15:55 i 10% rast portfelja
a može biti da sam ja silvestru presjekao put i da je on danas sretan pa će njemu portfelj porasti 10 %
moguce da sam to bio ja g. Pero7;
zasad 4,97 u plusu i to pazite…pozitivnom plusu…
a jos pola sata, uh….
Gosn. pofuk!!!!!!!!!!!!!!!!
pa kaj Vam bi????
Vi isli kupit maslinovo ulje, a gazda ga dijeli li ga dijeli [lol]
preporučam se gospodine crno bijeli silvestre…iako, čisto sumnjam, sve što se dijeli nije besplatno…još do danas nismo ustanovili tko je kuhao posljednju večeru, al da ju je kuhao gospodin pofuk svi bi pocrkali prije reda…uh kad zagori maslinovo ulje…njega treba piti sirovo