http://www.youtube.com/watch?v=IOCzFZw3wzo&feature=related
..nemogu se dogovoriti , kome ingra..kome dalekovod [embarass]
“Ja smatram da dobra žena nadahnjuje čovjeka,
da ga sjajna žena interesira,
lijepa žena ga očarava,
a osjećajna žena ga zadobija…”
Anatole France, francuski književnik
sad sam gledo topo 10 u jednoj dionici …..u top 10 je jedna firma registrirana na tortolu
ukuco ja da vidim kak zgleda ta tortola i kad ono izbaci mi ovaj pejzaž
pofuk
ĆAKULA
sad me zval jedan forumas i pita me kak mi ide….ja velim loše…veli on meni ..pa pofuk nisam te pital za život…nego dionice…..ja velim njemu …preljevam iz šupljeg u prazno kako bi uhvatio ritam sa kapitalizmom jer imam dojam da sam jos u samoupravnom kafanskom socijalizmu
pitam ja njega…kak tebi ide…..veli on meni…islo mi je fenomenalno….bio sam u jednoj dionici u plusu 20 posto ali nisam izaso jer sam ocekivo veci vrijednost pa sam sad u minusu….
ZNACI …TO BI SE STRUCNO REKLO DA SE KOD NJEGA DESILO PROBIJANJE POSLOVNE SPOSOBNOSTI
pofuk
gle;
isti slucaj i kod mene,
a ja Vas nisam zvao!?!?
ko bi to mogao biti, a da je bio u +-u…..
…sad me zval jedan forumas za kojeg uopce nisam cuo da postoji……veli da je procital ovaj moj post gore i da se brine za mene….rekel mi je da promjenim stil ulaganja jer da ja pripadam stilu ulagača kaj se zove stručnom terminologijom skakavac
pofuk
cudno…mene pak zovu samo kamatari…zato se i skrivam samo pod jednim nickom, u protivnom bi pod drugim nickom mogao nekaj izlanuti, a kaj sam mislio pod prvim itd. itd.
mislio sam si sad neke filmove pustat s neta, ali burza je tolko napeta da ne skidam oci s monitora…sve si mislim…kak ja to napeto tak pratim, a prati li ko mene???
BAKO ja sam……OPET SAM MODERIRAN,,,,,,,daj učini nešto molim te pod hitno
pofuk
…ma lako kaj si moderiran…glavno da mi nisi na informativnom…
…pa da ti cigarete moram slati… [wink] srce bakino…dat će tebi b….a još dioničica pa se igraj… [smiley] [rolleyes]
a za mlađeg unučića….bi se našao mozda koji paket…bas sam si mislio auto promijenit i pusta mi bazen, pa da ne kupujem vise one fleke (opet ce pustit) i da se riješim vise toga, mislim da mi je puno isplativije…dugoročno, naravno dugoročo….pozvat bager…
a i zbog ociju bi ak’ moze uzeo jednog B&O, razmisljam samo o dijagonali…