bako ja sam…..evo javljam ti se jer ti verovatno ni poznato da me zubic vila vec godinama ne posjecuje
kako meni vec preko desetljeca nije ekonomski isplativo sijati zube svoje po stanu otiso sam zubarki
i zamisli kaj se desilo……ona meni veli danas imam posla sutra bumo zavrsili……neverovatno
kaj mislis….mozda bi ipak bilo bolje da se okrenema zubic vili
pofuk
…ah,dragi moj pofuk,mene je zubić vila već davno napustila…a za implantante se mora uzet kredit…
…a kakva je situacija,uskoro ni oni neće trebati… [undecid]
…..mislis na obican ili mardzin kredit za implatante???
pofuk
…ma najbolje je zube objesiti o klin,pa si miran… [lol]
KLASA FORUMAS
javil mi se neki vrlo dobro namjernim covek na privat poruku
veli on meni….gospon čpofuk…znate …ja Vas jako cijenim
kazem ja njemu …neznam da li to Vama nesto znači ali meni to niš ne znači
kaze on meni na to….cujte gospon pofuk…ja cu Vama pomoci oko dionica sa savjetima jer vidim da se mučite…da ne kazem da ste malo klonuli
pitam je njega na to…..cujte a koja vrsta ulagace ste Vi ako smem da pitam
odgovori on meni ko iz topa…KLASA FORUMAŠ
????????????????
pofuk
…ht..otpuštanja…veli punica…"oni dobe otpremnine i još bi tražili posla….a sirotinja na burzi nek i dalje čeka….ja im nebi dala na burzu"……. [lol] [lol] [lol] ……..pa normalno….kakvo traženje posla…..ni to bedasto..recimo jedna vrsta piramide,inženjeringa,zgubiš posel ideš na zadnje mjesto i polako trošiš otpremninu….pomalo se dižeš na listi ko nekad za stan….za čas si opet prvi….pa opet otpremnina……..joj,joj……vrjeme mi je za rehabilitaciju [lol]
PREMJESTENO IZ TEME KORF-r-a
pa kolege delux i apoksiomen, svatko gleda kako mu paše, vi očito želite kupiti inače neznam čemu vaš silni angažman na ovoj temi, a neki drugi su ušli na 50, 45, 40 kn pa gledaju to drugim očima…
mislim da ti koji su ušli po tim cijenama ako nisu emotivci pa se vezu za dionicu uopce vise ne promatraju korf-r-a nikakvim očima
pofuk
….jutro….bako ..ja sam…..molim jedan citat za mene…..nesto o ljudskoj gluposti
unaprijed hvala
pofuk