fukpo, a sad u grad u potragu za…., jelda, dijelom tvog cijenjenog i nadasve poštovanog imena.
"Kada si u miru i harmoniji sa sobom,
u miru si i harmoniji svugdje;
u gužvi, na planini, na tržnici ili sam…"
Nahsti
Neko je jutros obuvao cipele drškom žlice za juhu, pa se odjednom sjetio – otkad nije pojeo ništa kuhano i toplo!
U zamagljene oči navrla su mu sjećanja na majku, djetinjstvo, na one žute i tople juhe, na one tanke, guste i slatke rezance, na svečanu zvonjavu žlica u dubokim i punim tanjurima…
Rasplakao se naš sugrađanin u polumraku antrea i nekoliko vrelih suza kanulo je u davno ohlađenu i zaboravljenu žlicu…
Duško Radović
[thumbsup]
draga bako…..ovde tvoj najdrazi unuk
evo javljam se kao i obicno samo kad imam problem
daklem……ti znas kako si nas odgajala u familiji…..
da budemo prije svega obazrivi prema sebi a jos vise prema drugima….da vise zelimo drugima dobro nego sebi kako bi i nama bilo dobro…da ne budemo jalni,škrti i djubrad
i sama znas da smo se svi unutar porodice pofuk toga drzali……doduse tu i tam sam ja malo zalutao …..
i sad kaj se desava…..primjetio sam da se kod mene velika zloba i zlocestoca javila
KAJ SE DESILO????
verovatno se secas onog naseg suseda STEVE koji ti se upucavo 60 tih godina 20 tog stoljeca neuspjesno upucavo…….onda je ranih 70 tih godina pobego pod pritiskom kubure deda Jove u englesku…….onda je taj STEVO srao po londonu da ga udba proganja zbog hrvatskog nacionalizma i da je zato zbriso……onda je tamo kresnuo pol dvora sto zenske sto muske populacije
ZASTO TI TO PRICAM????
e pa …preko nekih mojih kosovara se javio STEVO…..cini mi se da je jos zainteresiran za tebe i da ti se zeli pribliziti………kako sam to skuzio……javio mi STEVO da ima insajdersku informaciju
da se navodno neki princ zeni sa nekom ZLATICOM ILI KATICOM U WESTMINSTERSKOJ CRKVI i da ta KATA zeli neku posebnu tortu……..kako je meni vec pun kufer STEVE i ENGLESKOG DVORA ja bi najradje da se ti kvazi princevi i citava svita na vjencanju dobiju pravu sracku od te torte……
evo…to sam ti samo htio reci ….jako mi je cudno da nekom zelim zlo….ne bi im ni zelio ali vidis sta rade ovom nasem forumasu Moameru……pa covek ni napiso post od nemira u egiptu….kak je znal kaj mu se sprema
pofuk
Može li se itko sjetiti kada to vremena nisu bila teška
i kada novaca nije bilo malo?
R.W. Emerson
mogu ja
kad je bio ANTE MARKOVIC na vlasti i nemacka marka je bila 3,7 kuna
pofuk
…ah,dragi moj pofuk,tako sam stara i već slabo vidim,a tog Stevu sam već davno zaboravila…a mislim da se tog Moamera sjećam…u mlađim danima sam sa njim vozila galeba…
…ha,ništa,nek dođu pa ću Stevi dovesti Micu,a Moameru Stipu…
…ne znam samo što ću s deda Jovom… [rolleyes]
…a ako ništa neće,možda će barem dionice skočiti… [proud] [thumbsup]