…jutro…..
oh boze mili kakav dan….kakvo vrijeme…..stvarno ponekad pomislim da ima boga
joj……prekrasno je…..
necu Vas vise gnjaviti jer je vani stvarno prekrasno i čarobno……odo ja spavati
ugodan vikend
pofuk
em ti Zagreb….
ostavim tolko para, a bolje da sam ulozio u ingru…
al’ nije mi zao…
zalosno je kad seljaci dodu u grad…
za One koji znaju sve je 5 i sve je OK….
Šta je to s nama i sa životom, u kakve se to konce splićemo, u šta upadamo svojom voljom u šta nevoljom, šta od nas zavisi, i šta možemo sa sobom?
Nisam vješt razmišljanju, više volim život nego misao o njemu, ali kako god sam prevrtao, ispada da nam se većina stvari dešava mimo nas, bez naše odluke.
Slučajnost odlučuje o mome životnom putu i o mojoj sudbini, i najčešće bivam doveden pred gotov čin, upadam u jedan od mogućih tokova, u drugi će me ubaciti samo druga slučajnost.
Ne vjerujem da mi je unaprijed zapisan put kojim ću proći, jer ne vjerujem u neki naročit red ovoga svijeta. Ne odlučujemo, već se zatičemo.
Strmoglavljeni smo u igru, punu nebrojenih izmjena, jednog određenog trenutka, kad nas samo ta prilika čeka, jedina koja nas može sačekati, u toku mješanja.
Ne možes je zaobići, ni odbiti. Tvoja je, kao voda u koju padneš.
Pa plivaš, ili potoneš…
Meša Selimović – Tvrđava
..ja sam….nedjelja je…ne da nema prebijene pare nego ni posla nema
tu se mucim i slazem ko mutav kladionicu
kad ono opet pernar na tv kod stankovica
pa taj pervan je svaki tjedan kod ace….prica tip nekaj o seksu a cini mi se da bas nema i nekog pojma o tome a bogami i o drugim stvarima…..bolje bi mu bilo da kaze neki zicer na kladionici kako bi se ja barem malo bolje …..cak bi bio spreman nakon podizanja dobitka u kladari i milodar danas dati
pofuk
p.s. koja bi to emisija bila da je ovaj gospon pervan,ljubo cesic rojs,sladja,ivana7,miro tudjman i maminjo i u pozadini jospia a lisac………auh ….uzivo bi……i ja naravno kao voditelj
naso sam odgovor na sva pitanja
idem staviti kod tete 100 kn na city ,stutgart,lil,psg,a na mainz cu staviti x jer na to neznam odgovor
pofuk
Šteta što nemam deset godina više,
pa bi me starost čuvala od pobuna
ili deset godina manje,
pa bi mi bilo svejedno…
M. Selimović – Derviš i smrt
he, po svemu prilozenom
vecer izgleda pocinje 1 sat poslije ponoci…