Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

zlo mi je od zabave
j.v.

pofuk

….zzzzz…..zzzzzzzz……

TIKA TAKA OKO POLA 3

severina vučković……buduca parlamentarna zastupnica

pofuk

uooopss…tek sam sad vidil da je 3 do 4…..neverovatno …obicno se probudim oko pola 3 da vidim dal sam jos ziv

nis

laku noc

6:11

samo B********* i ja na forumu….

skrecem desno da nebude umpfal….

ah ko zna kad cu se javit….rradni dan….

pofuka za nocnog moderatora…..hip, hip, h…………………………………………………………..

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

jutro
pofuk

….evo me……
ošo sad na kafu sa sekretaricom…..
pitam ja nju kaj bu popila
veli ona meni…..pa pasalo ni mi pol litre krvi kak se loše osecam
nije mi nis drugo preostalo da je pitam koju krvnu grupu
pofuk

danas mi opet nije radila gledalica od prve generacije
molim ako mi moze netko od mojih istinskih prijatelja reci da li je bilo sta trgovine na tep u
unaprijed hvala
pofuk
p.s. dobio sam info da je gadafi ošo u venezuelu da dogovori posao za ingru pa molim ako mi moze ko iskusan sa ingrom reci misljenje

…..sam malo popodne prilegnul…si malo oči odmorim…al sam ostavil komp i gledalicu uključenu…i kaj imam čut kad sam se zbudil a bome i videt….stara majka je primeni,draga i ljubljena punica je došla….BOG ZETE,KAK SI,KAK BURZA…..JOJ,JOJ kaj bum sad….?…sve je videla…taman da nekaj….a gđa će..GDA SI KANIŠ PRAVOGA POSLA NAJTI,IM TA IGRAČA NI ZA TEBE…..DI JE VUTROŽAK…MATEMATIKA TI SE NI POKAZALA….i dalje u revijalnom tonu,kak je živoz skup,pa troje dece,pa se budu ženili,pa svadba….se buš razrajtal….a kak da joj ja objasnim da je promet do sad veći neg cjele prošle godine…..dobiti doduše nema….al kaj znaći….treba bit na tržištu……no da skratim….sve je to kriva ova situacija na poluotoku….više niko nije siguran…pa i markovič bu pedalu dobil….ili već je,vrag bi ga znal…..kak da se JA ONDA OSJEČAM…..KO BU MENI RUKU PRUŽIL….joj joj ak mi stara majka sedne na novčanik bu [bye]…..a možda to sve nije istina…morti ja još uvjek sanjam……!!!???

Laaaku noć Hrvatska…. [cry]

Gorak je vijenac pelina,
mračan je kalež otrova,
ja vapim žarki ilinštak.

Jer mi je mučno biti slab,
jer mi je mučno biti sam
(kada bih mogao biti jak,

kada bih mogao biti drag),
no mučno je, najmučnije
biti već star, a tako mlad…

Tin Ujević – izvadak iz pjesme Svakidašnja jadikovka

Ilinštak – vrući mjesec srpanj u kojem je po katoličkom kalendaru imendan Sv. Iliji 20.srpnja

U prenesenom značenju,žarko,ljetno sunce…

dobro jutro bakiceeeeee…

Ko zna (ah, niko, niko ništa ne zna. Krhko je znanje!)

a u pičku materinu i filter…

Ko zna (ah, niko, niko ništa ne zna. Krhko je znanje!)

@bećarina

…vidim,vidim…dobro jutro i tebi…možda je ovo i dobro…potpuno se osjećam zaštićena…čak i od sebe same… [lol] [lol]

New Report

Close