Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

MOLBA

zvali su me neki moji prijatelji da prejdem na forum moj novac
kazu da sam im potreban na temi …DA LI FORUM MOJ NOVAC IMA BUDUCNOST
ja znam da mene moji prijatelji sa poslovnog foruma ni kad sam bio u najtezoj situaciji nisu napustili pa bez obzira sto mi je i dalje loše i što sam željan novih izazova ja necu preci tamo…makar su mi i nekakav keš i to ne apstraktni nego vise figurativni pripomenuli……kako do tog trenutka ja nisam bio svjestan činjenice da buducnost(a bogami i keš) uopce postoje doso sam na ideju da Vas pitam da li bi imalo smisla pokrenuti temu na ovom forumu da li mi imamo buducnost…..cak sam kontaktirao neke eminentne predtavnike Svevisnjeg na zemaljskoj kugli te predtavnike duhovnog života i rekli su mi onako uz kafu da im se to čini jako interesantna tema….jer da je u ljudskoj psihi jos od adama i eve velika borba izmedju bitka i nebitka te da ljudi vrlo često odlutaju do pitanja egzintecijalizma medjutim otidju u suprotni smjer i okrenu se materijalnim bogatstvima sto i nije lose uz uvjet da ne zaboravljaju svoje blize i buducnost
kako ste mi Vi ipak najblizi a buducnost mi nije posve jasno bistra ja bi Vas priupitao da li ima smisla otvoriti temu ko na moj novac DA LI OVAJ FORUM IMA BUDUCNOST
molio bih za osvrt jer sam stvarno u nedoumici a stvarno mi se neda ici traziti buducnost na forum moj novac kad je moj novac ispario
unaprijed hvala
pofuk
p.s. molim supermoderatora cijenjenog Gospodina Vjeku da mi objasni da li je i kako moguce otvoriti tu temu…..neka mi slobodno kaze da li je ta tema prezahtjevna za mene kao moja prva zasebna tema
unaprijed hvala

?
pofuk

ja cu samo reci…

nebute Vi otisli nikam….

za drugi dio odgovora ne odgovaram…

e moj pofuk, da ja znam tak pisat ko VI, imal bi iz hrvatskog stalno 5, ovak je dva sam ga svladao….
kompliciran brate mili do jaja….
ak se bacim u filmske vode , Vas prvog aviziram za scenario i vjerujte mi na rijec….ne ocekujem nista manje od oskara…
jos da nadodam…na forumu "moj novac", nema Vaseg novca, cisti financijski inzinjering za naivce …

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

Dobro jutro pofuk, ja sam, Eliza! Nakon noći ispunjene kontemplacijom i razmišljanjima o metafizičkoj dimenziji novca, burze i foruma, kao i o pitanju budućnosti, zaključila sam da je Vaša ideja o otvaranju teme Da li ovaj forum ima budućnost i više nego dobrodošla. Uz to predlažem i jednu podtemu: Imaju li forumaši/ce budućnost?

….jutro……
evo….jedva sam se zbudil…….imal sam nekakav čudan san u kojem ništa nije bilo čudno
vjerujte mi ……..sanjal sam da kak sam ja totalno nesposoban ……….dok sam sanjo bilo mi je čudno ali sad kad sam se zbudil vidim da niš nije bilo čudno u tom snu
pofuk

laka Vam noc virtualci…

p.s. sory kaj se tek sad javljam, morao sam prebrojit danasnju zaradu…pa eto sve do sad…

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

Blago Vama Silvestre kad brojite zaradu a ja samo viruse brojim…Ležim s temperaturom i surfam po internetu…da je barem zdravlja već kad nema love i ljubavi…. [cry] [cry] [cry]

Šetajući tako ulicama, čitah na plakatima:

»Ne bacajte papire na zemlju!

Ne gazite zelene površine!

Ne kidajte cvijeće!«

Tolika upozorenja, pomislih.

Pored mene, prođe grupa mladića i djevojaka.

Smijali se, dobacivali šale, kršili zabrane…

Zagađivali su okolinu riječima

kojih bi se stidio svaki rječnik.

I dođe mi da viknem:

»Ljudi, ne zagađujte okolinu psovkama,

lažima, prostotama, nepravdom, mržnjom!

Ne gazite nježnost u dušama malenih,

ne prelazite preko svoje savjesti,

ne izbacujte otrovne riječi,

jer će vam se sve to vratiti!

Ne držite jedni druge cijevima ispušnim!

Ne bacajte otrov na sjeme

koje ste sami posijali!

Ne zagađujte ni svoju nutrinu,

Ni svoju okolinu!"

Poslije plime bogaćenja
dolazi oseka morala…

a.n.

Draga bakice, znači li to da su se ONI bogatili a da nama ostaje moral kao utjeha ili da ćemo se sad mi obogatiti pa ćemo nakon toga razmišljati o moralu…. [huh]

museum,zeleni otrov,kaća….. [lol] [lol]

…jesam se nasmijala Šiljku…ovim vicevima…

…nijedan muškarac nije tako pametan,da ne bi od njega žena napravila budalu…

…dobroj mački svaki je mjesec veljača…

[lol] [lol]

New Report

Close