nisam bas siguran u ovo kaj pisete, ali oglasice se jednom vec i najdraza baka, u svezi toga….
krtice….hmn, bas sam nekaj provjeravao…pa nemres vjerovat….ZASTICeNA VRSTA….
eto odmah u startu propada biznis….
em ti i vrstu, kaj jos nece stitit???
i onda ce netko reci kak je poduzetnicima lako….mahuna, odmah ti ga stave, a ti se pomakni ak si frajer….
iz protesta znam di rastu visibabe i safrani….
bako?? si tu???
trebam te nekaj
pofuk
…jesam,jesam…radimmmmmmmm… [smiley]
Pofuk, Eliza je i meni je nekako slabo…pitaj baakicu ima li kakav recept protiv depresije…ti si ipak njen unuk….
Pofuk, Eliza je i meni je nekako slabo…pitaj baakicu ima li kakav recept protiv depresije…ti si ipak njen unuk….
a KAJ samnom????
i ja sam….krvni, pofuk posvojeni…..
za depresiju mi na selu odemo u polje kukuruza sa dekom, gledajuc da nije mravinjak u blizini….
…dječice draga…kod mene sunce granulo…mante se tog ekrana i na sunce…odmah će vam život biti ljepši…
Dragi Silvestre, ne ljuti se, ti si ipak najmačor na forumu. Hvala na savjetu ali nemam polje kukuruza u blizini, samo more…
Zato ti bako hvala na savjetu i ovdje sunce…idem prošetat možda sretnem kojeg mačora za bolje raspoloženje….
molim Vas ako boga znate da imate na umu da sam ja pofuk sa malo p
hvala
pofuk
p.s. pratim Vas rad na forumu i mogu reci da ste jedan od najkvalitetnijih forumasa novog i to izuzetno kvalitetnog narastaja forumasa……vidim ja da uskoro mogu napustiti forum jer forum je u sigurnim rukama
…dječice draga…kod mene sunce granulo…mante se tog ekrana i na sunce…odmah će vam život biti ljepši…
…opa…..prvo planine ..onda karibi???
svake godine isto
pofuk
koje sunce, gdje [sad]
kod nas par redova oblaka, majko mila kak uopce sunce izgleda????
Dragi Silvestre, ne ljuti se, ti si ipak najmačor na forumu. Hvala na savjetu ali nemam polje kukuruza u blizini, samo more…
Zato ti bako hvala na savjetu i ovdje sunce…idem prošetat možda sretnem kojeg mačora za bolje raspoloženje….
ako ga sretnete, pomilujte ga…osobito dio oko repa, i vjerujte mi oboje cete se bolje osjecat…
ugodnu setnju Vam zelim…
…odo ja….zval me ovaj moj fiškal i veli da je sunce vani….ja velim njemu…pa bogati sine moj kakvo sunce???? veli da je pogodio arsenal i neki čikago…svaka mu cast kak je imo cohones staviti na arsenal
idem sa njim na kafu jer mi se cini da je u potpunoj psihozi i frka me da ga neke malicke sumnjivog morala ne nanjuse da je psihicki labilan pa ga idem malo stabilizirati
pofuk