Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

nisam bas siguran u ovo kaj pisete, ali oglasice se jednom vec i najdraza baka, u svezi toga….

krtice….hmn, bas sam nekaj provjeravao…pa nemres vjerovat….ZASTICeNA VRSTA….
eto odmah u startu propada biznis….

em ti i vrstu, kaj jos nece stitit???

i onda ce netko reci kak je poduzetnicima lako….mahuna, odmah ti ga stave, a ti se pomakni ak si frajer….

iz protesta znam di rastu visibabe i safrani….

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

bako?? si tu???
trebam te nekaj
pofuk

bako?? si tu???
trebam te nekaj
pofuk

…jesam,jesam…radimmmmmmmm… [smiley]

Pofuk, Eliza je i meni je nekako slabo…pitaj baakicu ima li kakav recept protiv depresije…ti si ipak njen unuk….

Pofuk, Eliza je i meni je nekako slabo…pitaj baakicu ima li kakav recept protiv depresije…ti si ipak njen unuk….

a KAJ samnom????
i ja sam….krvni, pofuk posvojeni…..

za depresiju mi na selu odemo u polje kukuruza sa dekom, gledajuc da nije mravinjak u blizini….

…dječice draga…kod mene sunce granulo…mante se tog ekrana i na sunce…odmah će vam život biti ljepši…

Dragi Silvestre, ne ljuti se, ti si ipak najmačor na forumu. Hvala na savjetu ali nemam polje kukuruza u blizini, samo more…
Zato ti bako hvala na savjetu i ovdje sunce…idem prošetat možda sretnem kojeg mačora za bolje raspoloženje….

molim Vas ako boga znate da imate na umu da sam ja pofuk sa malo p
hvala
pofuk
p.s. pratim Vas rad na forumu i mogu reci da ste jedan od najkvalitetnijih forumasa novog i to izuzetno kvalitetnog narastaja forumasa……vidim ja da uskoro mogu napustiti forum jer forum je u sigurnim rukama

…dječice draga…kod mene sunce granulo…mante se tog ekrana i na sunce…odmah će vam život biti ljepši…

…opa…..prvo planine ..onda karibi???
svake godine isto
pofuk

koje sunce, gdje [sad]
kod nas par redova oblaka, majko mila kak uopce sunce izgleda????

Dragi Silvestre, ne ljuti se, ti si ipak najmačor na forumu. Hvala na savjetu ali nemam polje kukuruza u blizini, samo more…
Zato ti bako hvala na savjetu i ovdje sunce…idem prošetat možda sretnem kojeg mačora za bolje raspoloženje….

ako ga sretnete, pomilujte ga…osobito dio oko repa, i vjerujte mi oboje cete se bolje osjecat…
ugodnu setnju Vam zelim…

…odo ja….zval me ovaj moj fiškal i veli da je sunce vani….ja velim njemu…pa bogati sine moj kakvo sunce???? veli da je pogodio arsenal i neki čikago…svaka mu cast kak je imo cohones staviti na arsenal
idem sa njim na kafu jer mi se cini da je u potpunoj psihozi i frka me da ga neke malicke sumnjivog morala ne nanjuse da je psihicki labilan pa ga idem malo stabilizirati
pofuk

Znam pofuk da je malo p, ali bilo je ime na početku rečenice, pa što ću, bojim se, opet će mi dati jedinice za pravopis…traume ostale iz školskih dana…
Silvestre, idem sad stvarno i pozdravim vam sve mačore na putu….volim tu vrstu zbog nepredvidljivosti i karaktera….

New Report

Close