pokusacu danas bit 100% uspje san na burzi,
kad je sve u padu….
sto prije nije to rekla
Majka Tereza nego bas danas????? [lol]
ne go samo da provje rim stanje prijatelja na danasnji dan…..
rohbau , janlana , Tripled , micke , 69tuzan , Winer , jebivjetar , zlatni , DENIRO , gotovina , Rekvijem , cocson , kala , krcoje2 , weraxion , kotter , Fedya , ptica , gemišt , vizionar , starmaster , compa , amilo3438 , Mr.Wiseguy , FredPerry , Jubito , jeff , DiAbLeRo , bestija2 , hugh , upitnik9 , GUBERNATOR , verdi , fiuman100 , Antiša , perobatina , Neimar , hitman7 , strategos , nino979 , lacoste , Trocadero , Korkyra , Prinos , MrPerfect , Angelo17 , Amaru , PILAPILA , PETINA , toka1 , Alabama , klakar , over25 , 5do12 , Ivan1902 , MyMoney , kanabis , halex56 , Savage , miami , 1.dionicar , 2slow , Tonchi70 , zivko , minimini , bureksarma , jadran35 , lucky luke , gismund , Vrana , Dunlop , Khmm , domobran , studi , filija , Casidy , tenis , PeroS , optimist1 , Remi , Laki34 , Sven08 , goran9141 , bob1391 , početnik-5 , luzer1 , james1 , S400 , crnaguja , operenhajm , kosor , Bill Gates , nokla , milusic , lord nhl , discover , Modul , telefonist , keky , znamsve , APOKSlOMEN , papirus , grdanjuska , Karla , RiBorg , kanass , LoodyAllen , Ghrall , hrco01 , integral , havi , ivana1309 , ING , baboon , chedomirko , vanhallen , ElRoy23 , zoki777 , HromiDaba , europe , imar123 , FitzPatrik , tribal1 , epididimus , Prcko , peromadjar , bruker , my moon , ernest , ivano7 , MatLalic2 , Smart , utorkom , dkinvest26 , milion , zivac , MaliMis , joda , hohner , fickdich , noviulagac , danijelM , schtefek , Mecena , bankarkopr , kvart99 , fajrunt , dudo0808 , bodul11 , YOHNNY , inverter , zosprajc , ConOBrien , zzidak , Mkavcic9 , ptahotep , valentine , STFACA , lidl , Laiv , many , Tic , Kliring , Zvrc , zDRAVAc , Baja1983 , ico63 , Shabi , skovacin , cveba , pofuk , ivana7 , loto , lanica , BornaST , ANRICOM , MiniBar , mirjan , NASDAQ , luxor , Kompas , roger , tigrus , BAKICAAA , BSinisa , GADAFFI , bosanac , megaloman1 , hairija , mike1 , alt333 , bob rok , pobjeda , borism , lux01 , ivek1 , slova , voley , Lojtra , sector , mertojak , Bon Scott , Badman , crnac , jaznam , pupa265 , klodovik , smola , vodavoda , hlebinac , trinaest , krustico , Mcinha , draude , budala , Geralt , meister , MrRi , gazda joza , Khyan , Hafid , nikolson , titulus , elevatoor , igrach , lopina , zvone101 , lime , mi5 , Nosor0g , EuropaZdaj , Janica1 , nacvrcani , Krupnariba , jjure , spuzvabob , Historicar , kezme , Silvestar , frckavi , pinball , Warren , Moller , beholder , Vjeko9 , kokpit , Ana. , Marinko7 , barbastari , ivedome , sokolić , Nikl , prdekalo , linkyyy , bikonja , split009jr , sjuzann , bwin65 , shtriga , drako , bjane , pozitiva , ffffffffff , flick , dodjoh , bisakovi , Raikkonen , prapatnice , hodor , Cerclage , delboy , minuteman , Inewton , lobist , mrasic6 , WMW , jaruzelski , Techman , Stardust , bartiromo , dadoo , LENOX , iurris , bembo , MrShark , PersJesus , Baldrick , vedric , malisb , rader , kuster15 , Šef , shefsale , ceha , mumaro , tomo7 , compendium , HaoRen , Brancin , Vinski , veki , espresso , MedoBudo , joskona , Dedica2 , krespo , Eliza , bond777 , gohiza , stipe10 , Walter33 , faust55 , apothekar , MrRichi , valsim , goblyn , DADO7 , tunja298 , punto , BSOD , FreeEnergy , torpedo , d0rian , LosSanto , Myohmy03 , Zlatek , drazen83 , Benedikt16 , vanessa , zeba , Brzy , CoolIce , crobex11 , SethHka , leonny , Shickey , vucko1988 , fotije , gordy , strazimir , Pero7 , kerempuh , Vid , postar , batistuta, dynamit, kvazar, maliLuki, trava, LucLuciano, potepuh….
znaci svi su misljenja da sam uspjesan…he, he….koja krinka,
koristim i ja njih kak i oni mene…..
e bogami necu ispravljat post iznad…nek bude kodiran… [angry]
Ako si uspješan, imat ćeš lažne prijetelje
i prave neprijatelje,
budi uspješan unatoč tome …
Majka Tereza
kud je to došlo????
baka citira majku
pofuk
OSVRT NA DANASNJE TRGOVANJE NA ZSE
konacno izgledamo kao americka burza
objave se podaci o nezaposlenosti…koji doduse nisu objavljeni i nastane potop
pofuk
osvrt je na mjestu…
ak’ nisu podaci objvljeni, mozda ni danasnje trgovanje nije u crvenom [lol]
mozda smo ipak malo priglupi, al’ nek si misle samo tako….
lako je s tudim k****** po plotu lupat, problem nastaje kad plot treba preskocit…
….ja sam…..
ako je silvestre prisutan molio bih da ovo ukuca na yutub pa da prokomentiramo svi zajedno
nis mi nije jasno
unaprijed hvala
pofuk
….ja sam…..
ako je silvestre prisutan molio bih da ovo ukuca na yutub pa da prokomentiramo svi zajedno
nis mi nije jasno
unaprijed hvala
pofuk
ma svaka cast!!!!!
pa tu mi je i onaj davno izgubljeni rodak…
dobro, ziv je…cini mi se da se zavuko nekom u motor od auta i otad ni slova od njega..
postao glumac, svaka cast, ajd barem nije zavrsio u "onim" filmovima…
samo onih par pasa kvare dojam cijelog filma, inace je OK…
isti kotac imam i doma, kad vise ne mogu sjedit za kompom, nije to zbog bedastoce, vec potrebe..
nikad neznas kad i gdje ce koji mis provirit, a forma je forma…
kazem samo psi fuj, fuj….
….bako…ja sam…..znam da vec polako knjavas ali mi ni dobro
…gle kaj se desilo….danas sam citav dan buljio u ekran i onda me nazvo jedan forumas sa molbom da mu pomognem i ja sam mu reko da na ekranu samo vidim inter…..covek mi se zahvalio i spustio slusalicu
ja sam dalje nastavio buljiti u te dionice i totalno sam se pogubil
onda me zval fiškal i reko da se vidimo na kafi….osli mi na kafu…pokaze on meni listic…ja mu kazem listic Vam nista ne valja…..ja vidim samo inter a on ce meni …pa di ti to vidis pofuk,,,,,,ja njemu …ne na Vasem listicu…..Vi ste igrali na hamburg a igraju protiv kluba cije navijacice navijaju u toplesu….Vi ste igrali na romu a roma se raspada….ali to nis nisu ziceri nego inter….i jos ste igrali 1x na arsenal……i dok sam ja njemu objasnjavo TA i padajuce nozeve na kladi popila se kafa ,dve i osli mi u kladu……kad ono inter vec poceo….ja poludio u kladi jer kaj taj leonardo ni mogo reci moratiju da malo kasnije pusti tigrove na teren jer da sam ja na kafi…..naprasno sam otiso iz klade
sad kad vidim kakvi su reziultati ne da mi nije dobro nego sam u komi stoga tebe molim moja najdraza bako kao tvoj najdrazi unuk da mi sapsnes na privat sljedeci put kaj kupujes od dionica jer jos jedino u ivanu7 i tebe imam poverenja( severina vise nije zainteresirana navodno za crobex)
dakle javi mi kaj da kupim……u krajnjem slucaju ak kupim od tebe lova ostaje u familiji
unaprijed hvala
pofuk
Ko nema u glavi ima u nogama, ko nema u nogama ima u banci,
ko nema u banci ima nešto u Grockoj, ko nema ni u Grockoj
– naći će mu se nešto u mokraći.
Niko baš nije da nema nigde i ništa.
Duško Radović
[smiley]
Ko nema u glavi ima u nogama, ko nema u nogama ima u banci,
ko nema u banci ima nešto u Grockoj, ko nema ni u Grockoj
– naći će mu se nešto u mokraći.
Niko baš nije da nema nigde i ništa.
Duško Radović
[smiley]
ja sam…..oprosti ali tezak mi je dule ovako rano ujutro
da li moze nesto od gospodjice Minea samo da nije pesma….neki citat….bilo sto
pofuk
ovak;
trazim drzavnu potporu…ode u poduzetnike…
uklanjam miseve s foruma, a ni krtice mi nisu strane…
i jos nekaj!!!!!!!!
da se nije neko zahebo s onim "NAJDRAZI UNUCe"