Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

LJUBAVNA PJESMA

Kako da zadržim dušu svoju
da se k tvojoj ne vine? Kako bih je
preko tebe uznio u visine?

O, kako bih je sklonuti htio
uz nešto izgubljeno na dnu tmine,
uz jedno mjesto, strano i tiho,
čiji se talas ne bi raznjiho
kad se talasaju tvoje dubine.

Al sve što dirne tebe i mene,
ko gudalo nas zajedno prene.

Glas dviju struna, o mi to jesmo!
Čijeg smo samo to glazbala zvuci
i koji nas svirač drži u ruci?
O, slatka pjesmo!

RAINER MARIA RILKE

….evo me……
…..bil sam u strasnim problemima….
….pre negde 2 tjedna sam poput krleže u rijetkim trenucima opuštanja šetao sa noge na nogu,neobavezno razmusljajuci o bitku zivota ali ne na emunuelski način, naletio na neku simpaticnu druzinu koja bezglavo baulja centrom zagreba…….ma cak bi i prosao pokraj njih i nastavio dalje svojim putem ma stogod to znacilo ali mi se ucinilo da sam nesto poznato cuo….nesto poput

?pofukكنت لا آسف ما حدث، والسيد

….sav zabezeknut sam sam zastao i prepoznao svoje prijatelje iz egipta koje nisam vidio jos od zadnje sumita nesvrstanih u havani……cak su dopelali i svoje potomke
pitam ja njih ….pa sta radite tu……kazu …izbjegli iz egipta…..da je tamo sranje
da skratim pricu……lepo ja njih sve odveo kod sebe doma…..nisu se nimalo promjenili
svi izgledaju ko iz onog sastava refjudjiz………ostali oni dan ,dva…3……ma to se produzilo….cak mi i neku ekipu domorodacku iz zagreba dopelali doma ….poceli lumpati……ma ja bi to sve podneso da mi mali faraon nije poceo pametovati o crobexu…..e tu sam pukao
dao im lovu za gorivo za njihove ćilime i reko im….sad se tornjajte nazad za kairo

pofuk

….sad mi je javio moj insajder iz atlanske plovidbe da mu se cini da nisam dobro sklofao ćilime od mojih prijatelja iz egipta……vidio ih je ne ulazu u jonska vrata …….nekak se to oni sporo vracaju
i sad opet meni prigovara da sam ja kriv…..sta oni nise uzeli klofer u ruke i sami si izklofali ćilime???
nego…ja kao dobar domaccin……
pofuk

em ti misa…znaci prisiljeni su bili i odavde otici???
a bas, BAS me interesirala jedna stvarcica…
kaj mi niste dali mig da su tu???
vec jako dugo razmisljam, sve mi glava puca od "necega",
misli vidim porazbacane po sobi, i prilazim im i pitam-jesi ti moja misao????

kad vidim da nije u kos za smece sa njom…

pitanje bi bilo; hmn al’ koga sad pitat, a Vama g. pofuk sigurno to nisu rekli????

imaju oni, imaju bosanci, imaju nekakve kopije i maje, asteci…

kolko je "gradevinska"????

pa da imamo i mi….

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

em ti misa…znaci prisiljeni su bili i odavde otici???
a bas, BAS me interesirala jedna stvarcica…
kaj mi niste dali mig da su tu???
vec jako dugo razmisljam, sve mi glava puca od "necega",
misli vidim porazbacane po sobi, i prilazim im i pitam-jesi ti moja misao????

kad vidim da nije u kos za smece sa njom…

pitanje bi bilo; hmn al’ koga sad pitat, a Vama g. pofuk sigurno to nisu rekli????

imaju oni, imaju bosanci, imaju nekakve kopije i maje, asteci…

kolko je "gradevinska"????

pa da imamo i mi….

dodat na golf terene ….magarcima stavit samar sa vodom i malo ga zamaskiraš da lići na devu…i još one labirinte…..kad punica dođe da ju imam kam otpeljat na izlet……da vidiš biznisa…..http://www.youtube.com/watch?v=e_FUsu3U8o8

PUNICA….

odmh s njom na "ignore list"….

ovo s labirintom i nije losa ideja….
mjesto da ti dojde ko kombinirani prasak, ona ti dojde ko glavoboljail’ jos bolje receno hemoroid…

ali sve u svemu i ocaj nekad nadvlada punicu, kad vidis kaj ti je dala…

[thumbsup]

s druge pak strane pssssstttttt…..sapcem….znam neke ljude…..
ne daju na rate, i ne primaju kartice [lol]

je a kaj ak nekaj pođe po zlu…….vrag se vrne natrag………oživi pak kaj fenix…..još jača……lako je tebi ti imaš sedam života…..da…gle kakvu vuglatu ocjenu sam ti dal…..se pripetilo tak,kaj moreš….Božja vola

he, he

samo za info….

ja ti punicu nemam….

u zadnje vrijeme mi se cesto na privat javljaju forumasi sa jednim jedinim pitanje
kako ce burza izgledati u buducnosti
pa eto mojeg vidjenja

VIJESTI IZ BUDUCNOSTI

HRVATSKA AKADEMIJA ZNANOSTI I UMJETNOSTI

predsjednik HAZU doticni Vjeko: kolega vidra dugo Vas nije bilo…na cemu Vi sad radite??
vidra: na smjehu hihihihihihihihihihihihihihihihihihihi
DELUX: a drugi nickovi kolega višeglavi????
pofuk: moze tehnicka analiza za TEP???
bakicaaa: sam ti rekla da se radje primeš knjige a ne te bezvezne dionice….uzno andrica za pocetak
GERONIMO: imas prav bako….da je mene sluso i odradio knjigu od marfija do kraja ne bi sad pito da mu drugi rade TA za TEP nego bi sam znao napraviti
dr.OEKTER: ne bi Vi kolege vise ni spomenuli pojam dionica da ste pazljivo citali moje postove na kastelanskim staklenicima
silvestre: da me netko mucio u ausvicu ne bi dosao na ideju da cu biti clan HAZU
zlatni: ….??……..
plavi: moze li bolje……lp…
ivana7: i love this game!

pofuk

…genijalno…kako si samo ovo zamislio…a mene pogodio 100 posto… [lol] [lol] [lol]

silvestre: da me netko mucio u ausvicu ne bi dosao na ideju da cu biti clan HAZU

a majke mi moje dlakave s osam cica….
HAZU˘˘˘˘˘˘˘˘pa ja sam vam obicna seljacina,
za ausvic cuo za HAZU nikad…

ali kad se vec pominje buducnost, sve je moguce….

u sadasnjosti nebi me pustili ni do ulaza…

nista moram si ovo zapamtit, proroka nikad dosta, a bogami i nikad ih ne manjka….

Ako si uspješan, imat ćeš lažne prijetelje
i prave neprijatelje,
budi uspješan unatoč tome …

Majka Tereza

New Report

Close