Iskrena sucut obitelji
Twixer
ima li kraja???
RIP Garry…
u zadnje vreme sam samo po sprovodima…..ak nastave ovakvim tempom vise necu imati posla pisati kritike o koncertima……samo in memoriam
pofuk
p.s. steta za Gerija…..osobna ga nisam poznavo ali svi vele da je bil odlican dečko……makar …znate….nekak mi se cini cudno kak su ga svi odjedanput osobno poznavali
nego….ajmo mi na lepše teme…….
uvijek sam Vas htio pitati da li Vam išta govori ime Severina????
znate….zamoljen sam napisati neku recenziju pa ……mislim….znate…..ovoga…..hm….ma sve u svemu……hm…..da……daklem Severina”’???? Da li VAM STOGOD GOVORI TO IME????
draga bako…..ovde tvoj najdrazi unuk
kako si??
kako nasi??
kako nas portfelj??
imas li stogod para do 15 tog…..nekaj sitno…..54 evra mi treba
……ma najbolje da sve ovo zaboravimo
ajte prosim te nekaj od čiče andrica
unaprijed hvala
pofuk
Severina?
svaka joj čast i svim njenim pjesmama ali kod mene će ipak biti upamćena po uspješnici na jahti s određenim Milanom……..koliko pratim poslije se spominjao neki Slavko, pa sad opet neki Milan…..ali sve je to luk i voda…..
pofuk, bećarrina;
osvjezicu pamcenje….gle CD mi je pri ruci,
al’ nemrem najti DVD….
uh kak je to bilo aktualno…sjecam se ko da je bilo jucer popodne, a i sjecam se da su decki htjeli procistit audio, da bi se razumjelo kaj mrmlja…jel nije pjevala…a mikrofon je imala….
dvi, tri pisme su mi OK, ostalo uh, uh….
nagledao se macak i boljih stvari
kak kaze kolega…."sve je to luk i voda"
ne obazirete se na post ak je mastan….
jeo palacinke..
…s nutelom ili marmeladom… [rolleyes] kaj vam nije bolji špek…od Belja… [cool]
[wink]dobar je spekec, eto tabla je pri kraju….sir takoder ovaj novi…
vidim upucena je B******* he, he [thumbsup],
a palacinke vjerovali ili ne ja jedini jedem s onim podravkinim pekmezom od sljiva…to je brand…
blje mi je super odradilo, samo da ga je bilo vise….sad sam OUT nazalost, ali to ne znaci da iz frizidera necu kupit novu tablu speka…jednako dobrru kao i dionica….