…eto vidite,sad je i mene moderiralo…ne smijem više ni sama sebe zazvati…morat ću nick promijeniti… [wink]
OBAVIJEST
ponukan cinjenicom da mi se dosta forumasa na privat javilo i izrazilo da su u velikoj nedoumici u pogledu sta cu ja danas raditi stoga Vas ovim putem obavjestavam da cu pomno motriti burzu i na kraju trgovinskog dana na zse obavijestiti cijelu javnost sta sam danas radio
daklem najkasnije do 19 sati cu se obratiti javnosti
pofuk
@pofuk
hvala na javljanju, jedva čekamo vaše očitovanje…
bećarina
tek sad sam procitao Vas jucerasnji post….
uveli su neke filtre za prostote pa valjda zbog toga?????
neznam ni sam al’ misljenja sam da na ovoj temi bi trebalo imat slobode….
i ja sam mačorčino istog mišljenja naravno….samo tko smo mi da imamo svoje mišljenje, pa nije poslovni tu radi nas, nego valjda mi radi njega… [undecid]
bećarina
tek sad sam procitao Vas jucerasnji post….
uveli su neke filtre za prostote pa valjda zbog toga?????
neznam ni sam al’ misljenja sam da na ovoj temi bi trebalo imat slobode….
Oj ekipo, nažalost, filter nepoželjnih riječi funkcionira kroz sve grupe foruma i to ne možemo promijeniti. Pretpostavili smo da će to biti nezgodno zbog otvorenih tema, no morali smo ga uvesti kao takvog. Usto, pretpostavka je bila da ste svi vi koji pišete na ovoj temi na listi prijatelja pa vam povremeni moderirani postovi neće stvoriti poteškoće u normalnom komuniciranju.
Nikad ne znate kad će vam suđenica Parka prekinuti nit,i kad ćete neke ljude posljednji put vidjeti…
Karla, je bila jedna draga i jednostavna osoba…,majka triju sinova…i vjerojatno je željela da joj to bude najveća uloga…i glavna karakteristika…
Ovo je bio naš prvi i jedini susret…
Mnogi ljudi nam prolaze kroz život, al samo neki nam ga obogate i ostave trag u srcu….
Takva je bila Karla…
Draga Karla,počivaj u miru…
…uvijek će te se rado sjećati tvoja bakicaaa…