"Privilegija života
je da budeš svoj…"
Joseph Campbell
kako da budem svoj???
pa sad sam poceo i djokoviceve mečeve gledati kako bi uzivo u ani ivanovic
i to ne samo ja……australski reziser maltene vise prikazuje lozu gde sedi moja ana ivanovic nego meč marija i djokovica……..nema sta……to je reziser …..ne samo da kuzi bit tenisa nego uvek odabere dobar kadar…….
pofuk
kako da budem svoj???
pa sad sam poceo i djokoviceve mečeve gledati kako bi uzivo u ani ivanovic
i to ne samo ja……australski reziser maltene vise prikazuje lozu gde sedi moja ana ivanovic nego meč marija i djokovica……..nema sta……to je reziser …..ne samo da kuzi bit tenisa nego uvek odabere dobar kadar…….
pofuk
[/quote]
i još na kraju bećar Nole zahvaljuje svima i djevojci Jeleni ‘back in Serbia’…..a za antistres terapiju ‘down under’ je valjda lijepa Ana bila zadužena… [wink]
bakicaeeea nema pa je mene zamolila da se preobratim….hm….obratim……..ili sto vec…..
da kazem nesto aktualno ili ne….
ma to jest neznam…….kaj je baka htela……
nista
ajmo iz pocetka
U OLINJALE MACE I MIŠEVI HOĆE DA CARUJU
staro egipatska poslovica……
pofuk
Bećar….. jel to to?!
Stolni nogomet na slavonski?
[wink]
ovo nisam ni vidio…[shocked] [lol]
dobar im je stolni nogomet, ali veličina terena je od velikog nogometa… [lol]
ps. pa di si ti bećarino od zagorskih (trnovečkih) brega?
bakicaeeea nema pa je mene zamolila da se preobratim….hm….obratim……..ili sto vec…..
da kazem nesto aktualno ili ne….
ma to jest neznam…….kaj je baka htela……
nista
ajmo iz pocetka
U OLINJALE MACE I MIŠEVI HOĆE DA CARUJU
staro egipatska poslovica……
pofuk
MA NEMOJTE…
i sad su ti egipcani IN, a vidi se i po poslovicama da i nisu bas neki mudar narod….
HVALA na razumijevanju….kaj da sam sebe stavim u listu prijatelja…ne vidim svoj POST vec 38 min…. [angry]
HVALA na razumijevanju….kaj da sam sebe stavim u listu prijatelja…ne vidim svoj POST vec 38 min…. [angry]
premalo gluposti se piše u zadnje vrijeme na ovom topicu, pa smo i mi dobili malo kraći lanac (što bi reko pofuk).
znači ljudi moramo krenuti za pičkaranjima, vrijeđanjima jedni drugih itd. pa možda jednog dana…..
cim sam Vas prvi puta vidio znao sam da ste velik covek……tako i ja ……jedva cekam da nekaj napisem i onda brzo i znatizeljno idem vidjeti kaj sam napisal
pofuk
cim sam Vas prvi puta vidio znao sam da ste velik covek……tako i ja ……jedva cekam da nekaj napisem i onda brzo i znatizeljno idem vidjeti kaj sam napisal
pofuk
[/quote]
velik ili mali…ne igra mi ulogu,,,stvar je principa…evo od jucer ne vidim post od kolege Becarine???
pa u kojim vremenima to mi zivimo???
istina u pravu Ste….znatizeljan sam, ne umaram se pravopisom, vec jednostavno volim svugdje zavirit, a i ne smatram to losom osobinom…
samo me smeta cenzura u danasnje doba…
i da ne duljim…..osobmo mi je draze kaj ste se VI vratili na forum, nego da mi dionice porastu….a trenutno sam pun ko brod, a trziste u korekciji….cekaam erekciju (trzisnu naravno)….
…dečki nejte se ljutiti…sve je to zbog loše kombinacije slova…i još jedan savjet,nemojte me citirati,jer u imenu mog nicka je ta loša kombinacija…
…znate da su kompjuteri malo glupasti… [proud]
…pozzz od bakiceee [kiss]
bakicaeeaa se zbudila ….silvestar nikada ne spava
bakicaaeea me zamolila da nesto puknem na forum dok ona ne okine sa andricem
…..hm……..tezak zadatak…….da oprostite na izrazu zajeban je taj andric igrac
vidim ….hm….ima jos budnih na forumu i to citavu vece
…….neznam od kud da krenem……
nista ….ajmo iz pocetka
ISTINSKO PRIJATELJSTVO
JEDINU STVAR U ZIVOTU KOJU NE ZELIM DA DIJELIM SA PRIJATELJIMA JE INSOMIJA
pofuk
pofuk