Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

"Sudbina nije stvar slučajnosti, već je stvar izbora;
to nije nešto što treba čekati, već nešto što treba postići…"

W. Jennings Bryan

Silvestar ja sam….srecno silvestrovo……moram na brzinu Vam se ovako javiti jer sam do sad oblokavao kolegu kao bi doso do njegovog kompjutora…….al taj moze popiti…….da skratim na brzinu cu…jer me strah da ne prstane bljuvati prije vremena pa da se vrati sa wceja….nisam se javljo od onog dana jer sam razbio kompjutor……totalno sam popizdio jer mi je neki stricek davor maznuo dionice…….kako sam ja emotivac i kako se za svakakve pizdarije u zivotu vezem tako sam se vezo i za dionice….uzasan me sok spopao kad sam skuzio da mi je taj labud maznul dionice….nije neka svota ali nemrete verovati pogodio sam lokalno dno….dionica je krenula rastti a meni nis….onda sam razbio kompjutor jer sam vidil da taj dan nebum ševil pa sam si mislio bolje da razbijem kompjutor nego da polomim pičku da oprostite na izrazu mom susedu vec kad nebum seksualno opcil………razbil sam kompjutor i otiso odma kod suseda zicat pare za drugi a on mi je reko nek ti stricek davor kupi……kompjutor……evo do sad sam loko sa tim susedom i ukuco sam se na njegov komp…….idem sad……mislim ono….sad on izlazi uskoro iz wcja pa idem ja nutra da vidim kak njegovo lokalno dno zgleda…..da skratim….srecno silvestrovo i pozdravite mi moje forumase ma gdje bili……….
pofuk

HVALA pofuk…
TO MAJSTORE… Vasa velicina se vidi po peru cim sjednete za komp…jako sam odusevljen kaj ste se javili…prekinuli "zavjet sutnje", a istim tim cinom omogucili i meni da se javim jel bio sam uz Vas svo ovo vrijeme…vidi se po Vama da Vam materijalne stvari nisu vazne, VAZNO Vam je ono kaj covjek nosi u sebi i zbog cega se i razlikujemo od zivotinja….nije da ja nisam htio pisat dosaad….htio sam….ali SAM sebi sam rekao "kad vec nemogu utjecat na nista u stvarnosti, mogu bar u virtuali"….imao sam dosta posla ovih dana i samo cu Vam reci….plakao sam zbog VAS, al’ od smijeha….sjecate se g. Cartmana???? sjecate se mozda ovog………….

26.4.2007.

dobar dan
novi sam u ovim vodama, ako mi bih dobiti kakav koristan savjet u vezi ove dionice. Dali netko ima viziju, odnosno neobavezno predviđanje kretanja cijene ove dionice u nekom kraćem periodu?
Unaprijed hvala[smiley12]

bio je to Vas 1. post…..
htio sam ga bas danas objavit na zadnji dan ove godine i eto pomogli ste mi da to i napravim….
nego DOBRI moji virtualci…macak danas radi i pokusace rukama, nogama i pandzama doc do kompa, da Vam se jos koji put javi…posto je vrime za poc ca….odo ja….

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

Sretna Nova svim forumašima,
tehničarima, fundamentalcima,
kockarima i znalcima,
bikovima i promatračima
vukovima, ovcama, i prepisivačima,
a najviše mojim virtualcima…

Na kraju krajeva svim poštenim ulagačima, ne torbarima i ulizivačima.

Dragi forumaši, želim vam svima lijepe snove,
i da se vam se godina nova, bogatom i plodnom zove…

Vaša bakicaaa

za moje Virtualce….

Zelim Vam sibirko zdravlje,
zidovsko bogatstvo,
francusku ljubav,
ciganske brige.
americku srecu,
a sve ostalo mozete kupit kod kineza…

Sretna Vam Nova….

Sretna Nova!

Manje brige, više razbibrige!

i naravno, želim Vam puno dobre kave,
živjeli!

yep;

hvala koleega, evo bas ispijam ak’ je uopste ovo kava????
crni se, valjda sam ulio iz dobre posude!???
naime ubija me mamurluk ovih dana pa puno ne biram sta tocim…kad za sve kazu da je lijek, pa se stoga i ja pokusavam ponasat kao dobar pacijent…

teski dani su iza mene, jos tezi ispred,aal’ ajd ovaj izgleda danas dobro, tak da ce popravit ulaz…
dolazi veljaca i vrijeme parenja, vidim mace kako secu i sve su elegantnije, a ja,,,moram i ja malo poradit na svom perju…nije mi da ovakav izlazim na cestu…vani je ipak promet….
odo jos malo bacit oko….

Svim forumašicama i forumašima od srca želim da im je start u Novoj započeo zdravo,uspješno i sa puno pozitive, te nadom da će nam svima ova biti bolja u svakom pogledu.
SRETNO !!!

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

Svima koji sudjeluju u funkcioniranju ove naše male zajednice želim sve najbolje u Novoj godini, pustite pare, bitno je zdravlje, pare kako dođu tako prođu, zdravlje ostaje!

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Svima koji sudjeluju u funkcioniranju ove naše male zajednice želim sve najbolje u Novoj godini, pustite pare, bitno je zdravlje, pare kako dođu tako prođu, zdravlje ostaje!

hmn, mladi kolega…

moram se osvrnut na jednu cigansku misao….
zasto je cigo veseo kad pada kisa-pa zna da poslije dolazi sunce…

ak si zdrav, bit ces bolestan ziher…

@mačak…

Ko zna (ah, niko, niko ništa ne zna. Krhko je znanje!)

@mačak…

[thumbsup]
pa frajer i ja ko da smo iz istog inkubatora…

New Report

Close