nazalost il’ na srecu nismo,
jel da jesmo, iz odganista u istoj grupi mislim da bismo bili prebaceni u odgajaliste
i mislim da bismo tamo bili sve do danasnjih dana…
nisam imao taj privilegij da upoznam u ono doba bilo koje vrticko dijete, da me poduci manirama gospodskim…znate kak je bilo u ta doba tesko odrastat na selu i divit se zebri kad su vas vodili u grad…
svaka druga rijec je bila "bog mater" i ono prosto za mamu kaj se do dan danas odrzalo…
tesko je bilo moje odrastanje i sam sebe onako u "posebnim prilikama" ispred ogledala upitam-
a dokle bi dogurao da sam isao u vrtic????
dogurali bi isto ko i ja…do nigde….tu gde sam ja
pofuk
jeste Vi pred kompom;
i ja sam
fascinantno, opet ste u pravu…
ma svaka Vam dala, sem jedne….
jeste Vi pred kompom;
i ja sam
fascinantno, opet ste u pravu…
ma svaka Vam dala, sem jedne….
DVIJE! [cool]
pita mujo hasu:
– zašto si mi iz…ao ženu, pa prijatelji smo?
– samo sam htio vidjeti razliku između tvoje i moje..
– pa zašto nisi pitao mene? [rolleyes]
zval sam sad tehnicara da mi pogleda par dionica pa veli da je pijan…..da ga je malo prerano uletil ove godine u bozic pa mi molio ak mi tko moze pomoci sa tehnickom analizom za sljedece dionice koje imam u portfelju….evo prilazem spisak …unaprijed hvala
pofuk
evo spisak mojih dionica pa molim analizu
http://zse.hr/default.aspx?id=26495
pofuk
pofuk,
pa vi ste žešći igrač čak i od ivane7…
silvestar ste tu???
trebo bi Vas nekaj
pofuk
Uh,
jedva, evo me…
pobogu pofuk, pa Vi drzite pola TK u RH, za TA trenutno mi ne rade baterije u digitronu Buje…
vidim da se dopisujem s opakim igracem, mislim svaka Vam cast kad sve uspijevate pratit…
eto ja se bih ponudio, da mali dio prebacite i kod mene u porteflj, a samo iz razloga da Vama olaksam pracenje, jerbo nikad nisi ziher kad ce koja dionica podivljat…
jos da Vam olaksam-necemo kod javnog biljeznika, oni ionako ovjeravaju a da i sami neznaju kaj..
idemo mi prvo na par rundi u birtiju, pa da zreli dojdemo u skdd, pa potom svaki svojim putem…
no nisam pak tak skrt, popili bi i putnu…
ak moji argumenti nisu dovoljno argumentirani, onda odustajem od posla…
kaj velite za Dinamo, onak prije tekme…ak potkurite internet, vidim da ste ofline…
Uh,
jedva, evo me…
pobogu pofuk, pa Vi drzite pola TK u RH, za TA trenutno mi ne rade baterije u digitronu Buje…
vidim da se dopisujem s opakim igracem, mislim svaka Vam cast kad sve uspijevate pratit…
eto ja se bih ponudio, da mali dio prebacite i kod mene u porteflj, a samo iz razloga da Vama olaksam pracenje, jerbo nikad nisi ziher kad ce koja dionica podivljat…
jos da Vam olaksam-necemo kod javnog biljeznika, oni ionako ovjeravaju a da i sami neznaju kaj..
idemo mi prvo na par rundi u birtiju, pa da zreli dojdemo u skdd, pa potom svaki svojim putem…
no nisam pak tak skrt, popili bi i putnu…
ak moji argumenti nisu dovoljno argumentirani, onda odustajem od posla…
kaj velite za Dinamo, onak prije tekme…ak potkurite internet, vidim da ste ofline…
[/quote]
…evo sad sam doso……ovako kaj se tice dionica….za pocetak Vam dajem puljanku da je pratite i upravljate njome……kaj se tice dinama sve vidjeno……..daklem ….raspadom bivse nam drzave….neki kazu ozoglasene neki ju dizu u nebesa……….doslo je do totalnog rasula a raznorani kriminalci i nedomoljubi se bogate na nacin da kubaju pare na utakmicama di je biti ili ne biti u evropi protiv dinama,hajduka,partizana i zvezde…….danas se nazalost nisam kladio jer sam totalno zaboravio a i ladno je ali da sam vidio da je kvota na grke 4,7 sad bi prejavo……ali i ovako je dobro
ispo sam domoljub i postenjacina,makar me ne bi svrbilo v djepu da sam se kladio
pofuk
Dinamo može u Europu jedino s Goranom Milićem!!! [lol]