Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

nist’ od navedenog gledo nisam…otkrio sam kak otkljucat satelitski prijemnik…
odma prebacio na neke "edukativne" da se sjetim mladosti i dok je kicma bila ravna, a usputno receno i sve ostalo…
mogu Vam reci odusevio sam se i pitam se …jesam li ja stvarno tolko lipih stvari propustio u zivotu???

bilo je fantasticnih trojki, cetvorki, pa su poceli spominjat i neki "gang-bang", (u prvi mah sam pomislio da se radi o prvenstvu u samostrelu il’ nekoj pucnjavi opcenito) dok GANG-BANG nije poceo…
a miline..

jos nisam usao u stos ni s ovim skracenicama na burzi vec moram ucit nove…dobro kaj mi ove druge leze, mislim da cu gradivo svladat brzo, jako brzo…

BTW dojde dosta slicno ko i s dionicama…vazno je ulozit i kad se vidi da se dosta ulaze nije vam zao, ZAO Vam postane tek kod izlaza, jel ono ulozeno vise ne izgleda kao kad se ulazilo, vec puno, puno manje…

da objasnim na jedostavnom primjeru 2 samoglasnika i 1 suglasnik…

in….ONO….ono….out…

daklem jako slicno dionicama, daklem mozda se malo vise posvetim i toj bransi…
tek sad shvatih, da covjek kolko god misli da je pametan ispade da je kokuz al’ totalka…

nije bas da su svi odusevljeni mojim otkrivanjem neotkrivenog, ali jednog dna shvatice…

mnogi veliki ljudi su ostali neshaceni kod svojih otkrica koja su promjenila tijekove nasih zivota i ostali popljuvani i umrli ko zadnja sirotinja, stoga sada sa ovog mjesta gdje sjedim pred tipkovnicom odgovorno tvrdim (s neogranicenom osobnom odgovornoscu) da za svoga zivota moram se konacno izborit za svoj status…
ne trazim puno al’ s vremena na vrijeme ipak bi mi mogli napunit bazen s vodom….
[/quote]
ma o kojim to stranicama govorite cijenjeni silvestre…..???
utipko sam i javljaju mi da zse ne radi danas
dajte linkove za te stranice molim Vas jer sam jako nervozan
pofuk

[/quote]
pofuk

[/quote]

ma nisu stranice ali nade se i njih…ako mi date mig na PM onda moze i PM od mene…
govorio sam o satelitskim kanalima iliti nebeskim tamo visoko gore na cca 35 000 km ualjenosti od majke nam zemlje…a miline jos sam pod dojmom…
mislim da ne kvarim raju ipak moram drzat do sebe…

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

pofuk

[/quote]

ma nisu stranice ali nade se i njih…ako mi date mig na PM onda moze i PM od mene…
govorio sam o satelitskim kanalima iliti nebeskim tamo visoko gore na cca 35 000 km ualjenosti od majke nam zemlje…a miline jos sam pod dojmom…
mislim da ne kvarim raju ipak moram drzat do sebe…
[/quote]
na 35 000 kn udaljenosti od majke nam zemlje??????
pa bogami vi ste si stvarno dali truda da to najdete
pofuk

pufuk ja sam….silvestre…

bas u pravu ste, za sve si dam truda u zivotu, i sve kaj radim pokusavam na obostrano zadovoljstvo…
vidite Vi ste neki dan poslali sliku u svemir, (nisam siguran kak ce alieni reagirat kad upecaju sondu) a ja sam za razliku od Vas se dosta najebo dok nisam razvuko taj kabel od satelita do kuce…poslije su mi neki rekli – dovoljan ti je tanjur….naivci he he, kabel je kabel vidim ja kakva mi sranja doma radi wlan mreza, a udaljenost je ni 15-ak m….
zato treba ic ziheraski…razvuc zicu i uzivat, ak si poslije toga uopce sposoba za uzivanciju…

tko nije bio nek mu bude zao….

http://www.youtube.com/watch?v=TXd2Q5XjkJk&feature=player_embedded

…..evo me…..bakicaaae nema pa je molila da je ja zamjenim na akutalcu
….naznam od kud da krenem….
ajmo od pocetka

SANADER

Vi neznate kako je meni sa toliko njegovih lica
M.S. na jednoj večeri ljeta gospodnjeg 93.ili 94.——–sad se ne sjecam bas tocno

pofuk

p.s. DANGER……..
ovo nije usmjereno protiv bilo kog

VJEROVALI ILI NE

sad sam malo gledo ZSE i otiso pod brokere i tamo jos imaju prvu generaciju sa podacima
fenomenalno
pofuk

bakiccaaae spava pa cu ja
ajmo iz pocetka
STRANI KAPITAL ULAZI NA VELIKA VRATA U HRVATSKU
danas sam bio sa jednim investitorom…….englez je
gledam ja njega i velim ja njemu….covjece pa ti špijun…..ne bi se ti nama tu šeto da je drug tito ziv
kaj se ja mucim sa tobom pricajuci na engleski pa ti znas hrvatski
veli on meni neznam….znam sam …drago mi je..kako si…..picka materina….kriza…
velim ja njemu i previse znas
pofuk

KOMENTARI TRGOVANJA NA ZSE
evo promjenio brokersku tvrtku i prebacili mi dionice
ovo se zove brokerska tvrtka…..pogledam gledalicu kad ono sve otislo gore…..neverovatno………fenomenalno……jedino kaj ja opet nisam u plusu jer sam mojim dionicama nitko ne trguje
pofuk

jeste vidli….
kaj se desi kad promjenite gledalicu…ode sve u 3PM al’ ovaj put ne tam di se PM nalazi, vec gore…
sad i sami vidite da je stara gledalica bila pokvarena…mislim da je nekaj u getribi otislo…
i ova cim pocne stekat po novu, pa cemo imat novi BOOM…
osobno zasad dobro zaradujem, evo jos malo pa cu imat i za drugi red salame…

ajde drago mi je da ste progledali, biti slijep kod zdravih ociju je grda nevolja…

jeste vidli….
kaj se desi kad promjenite gledalicu…ode sve u 3PM al’ ovaj put ne tam di se PM nalazi, vec gore…
sad i sami vidite da je stara gledalica bila pokvarena…mislim da je nekaj u getribi otislo…
i ova cim pocne stekat po novu, pa cemo imat novi BOOM…
osobno zasad dobro zaradujem, evo jos malo pa cu imat i za drugi red salame…

ajde drago mi je da ste progledali, biti slijep kod zdravih ociju je grda nevolja…

odlicni ste…imate Vi neke štoseve iz odganišta….pardon mislio sam reci vrtica
pofuk
nego da niste kojim slucajem samnom isli u odganiste…ovaj mislio sam reci vrtic???

nazalost il’ na srecu nismo,

jel da jesmo, iz odganista u istoj grupi mislim da bismo bili prebaceni u odgajaliste
i mislim da bismo tamo bili sve do danasnjih dana…

nisam imao taj privilegij da upoznam u ono doba bilo koje vrticko dijete, da me poduci manirama gospodskim…znate kak je bilo u ta doba tesko odrastat na selu i divit se zebri kad su vas vodili u grad…
svaka druga rijec je bila "bog mater" i ono prosto za mamu kaj se do dan danas odrzalo…
tesko je bilo moje odrastanje i sam sebe onako u "posebnim prilikama" ispred ogledala upitam-
a dokle bi dogurao da sam isao u vrtic????

New Report

Close