Virtualna zajednica

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Virtualna zajednica

..mi moze netko reci kolika je danas cijena dionice tep-r-a jer meni gledalica ne radi
unaprijed hvala
pofuk

uh. uh, uh…

gadno ste se danas zaribali kaj niste prodali tep-r-a…
pa to je strahovit skok, nesto poput prvog koraka na mjesecu….

1355 kupnja…a prodaja 3099

ups….skuzam se nisam imao ocale, nije bas sve kako sam htio obmanut na brzaka,
sad kad sam se malo bolje zagledao pojavljuje se nekakav zarez u sredini…

daklem nema revolucije na ZSE….
protrgovano ukupno 0 (nula) komada

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

uh. uh, uh…

gadno ste se danas zaribali kaj niste prodali tep-r-a…
pa to je strahovit skok, nesto poput prvog koraka na mjesecu….

1355 kupnja…a prodaja 3099

ups….skuzam se nisam imao ocale, nije bas sve kako sam htio obmanut na brzaka,
sad kad sam se malo bolje zagledao pojavljuje se nekakav zarez u sredini…

daklem nema revolucije na ZSE….
protrgovano ukupno 0 (nula) komada

hvala najljepsa…….sutra bum Vas isto vjerojatno pital pa Vas molim bez očala da pogledate….bolje se osecam
…znate do kakvog zakljucka sam dosao….uopste nije ispalo lose kaj sam kupil taj tep……dionica momentalno je za kurac i takva bu valda bila jos neko dugo vrijeme ali mi se firma fakat losa ne cini
u svakom slucaju bolje da sam to kupio nego drzo kes kod onog Davora Maricica ili kak se vec zove kaj je barato time u prvoj generaciji………fa frajer fakat nije normalan kaj je napravil…………
pofuk

nema problema….

samo sutra je malo sutra jel me nema doma, jedino ak se tko drugi ne ulogira…
BTW pratim Vas rad na forumu i trazenje podataka i TA za drruge dionice po drugim topicima, ha zna bit zanimljivo…
bilo bi smijesno da nije tuzno u ova zimska vremena trazit uslugu, sad dok ste u postupku analize "a gdje ja to grijesim" na svu srecu niste Vi pogrijesili vec citav sistem…

a kaj se tice usluge…gledao sam samo dio piramide….fali ostatak….

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

ja nemam gledalicu pa bi zamolio ako bi netko bio toliko ljubazan da mi kaze da li je onaj moj nalog prvi po redu na puljanki na prodaji netko danas pokupio???
unaprijed hvala
pofuk

drgi sveti nikola
pofuk ovde
do sad sam kopo po čizmama i nisam nis nasao
nis cudno jer sam citavu godinu samo sranja radio
popodne sam poslusao gospona verdija na temi brokerske kuce u rh i otisao u kladionicu
i kaj sam napravio????
opet sranje….igro sam na deportivo,liverpul,le mans i porto….sad ces ti reci da sam dobro igro jer je sve proslo……ali ja sam napravio sranje…..kako sam se zazelio malo kosarke i hokeja ja te molim da sve ucinis da oni crnci iz majamija i čikaga pobijede te oni bjelci iz vasingtona takodje pobjede
ne bi te gnjavio u ovo doba jer znam da si imo od ranog jutra naporan dan ali te stvarno molim jer mi je frka za režije i znam da bez tvoje pomoci znam da nece ici…..
unaprijed hvala
tvoj
pofuk
p.s. molim gospona krampusa da ne umješa tu svoje prste jer sam vec dobio šibu…..
hvala

kog ja zicam za pomoc???
ovi popili gol u zadnjoj sekundi….jebao me hokej moj nikola
pofuk

Ko zna (ah, niko, niko ništa ne zna. Krhko je znanje!)

…evo jučer čula ovaj vic,i sad mi je tek jasno zašto mi danas nije prijala svinjetina…

Konj se razbolio.
Došao veterinar i prepisao seljaku lijek za konja.
Tri dana da mu daje lijek, ako konju ne bude bolje morat će ga ubit.

To čula svinja.
Prvi dan , konju nije bolje, drugi dan takođe. Priđe mu svinja i kaže:
"Molim te ustani, moraš ozdraviti…čula sam kako govore,ubit će te ako ne ustaneš"
ali konj ne ustaje.

Treći dan – konj i dalje ne ustaje.
Svinja ga opet počne moliti,preklinjati…pa ubit će te,daj ustani na te klecave noge,spasi se.
Odjednom konj ustane i polako izađe iz štale.

Dođe seljak i vidje uzdignutog konja te pohita da javi radosnu vijest veterinaru:
„Stvarno ste dobar veterinar,spasili ste mi konja,
Ovo moramo proslaviti, večeras ću zaklati svinju…"

BAKICAAAEEA ME ZAMOLILA DA JE MALO ZAMJENIM JER JE POCELA VICEVE PRIČATI
….AJOJ….FAKAT JE TESKO…..
NIS AJMO IZ POCETKA

KRIZA
dojdem u birtiju i sretnem neke ljude i pitam kaj ce popiti
veli prvi..nisam zedan…..gladan sam…ja cu sendvic
??????????????????????
vidi ovaj moj zemo to i veli …daj meni 20 kuna…nisam zedan
??????????????????????

pofuk

…evo me opet….BAKICAAAEEAA JE OSLA NA DIDJEJ PA JE MENE ZAMOLILA DA JE ZAMJENIM
AJMO IZ POCETKA

BOGATSTVO
…svijedobno kad sam radio kritiku lepoj breni na poziv cuvenog menadjera protića, susreo sam i bobu
boba ….kao boba bio u nekom drustvu…….kazem ja tipu sa brkovima…jao…sta imate lep brk….takav bi mozda ja imao da me intimne prijateljice nisu pod pritiskom nogiranja nagovorile da oštrigam svoj
neki bobin priljepak i ispljuvak se zdere na mene …sta govoris coveku brate…..pa jel ti znas ko je on?
boba….djentlmen kakav je uvek bio…uskoci..da zastiti najprominentijeg buduceg muzickog kriticara na ovim prostorima……dojdite gospon pofuk k meni…kaze boba……da Vas upoznam….ovo je moj buduci kum JON TIRIJAK……..tako se JON TIRIJAK i ja skompali i ruzili neko vreme……pitam ja njega pa zasto gospodine ne dozvolite da ja platim jednu rundu…..kaze on meni mrtav lada…zato sto sam ja abnormalno bogat……pitam ja njega….a kad ste shvatili da ste toliko bogati……..kaze on meni….prvi puta nako jednog teniskog turnira u frankfurtu kad sam doso sa drustvom u restoran i narucio bez da sam gledo u desnu stranu jelovnika
……
pofuk

BAKICEEA NEMA……rekla je da ja nastupim
auh,,,,nemam vise snage
ajmo iz pocetka

SPAVANJE
sinoc nisam mogo zaspati i veli meni frendica …pofuk…znas kak ti je najlakse zaspati????
slusas zvukove…..od onog blizeg prema onome koji je dalje i tak jos dalje…..
slusam ja to …..slusam …slusam……
pita ona mene ….pofuk spavaš???
…PA KAK CU SPAVATI…..IZGLEDA DA OVI U BEOGRADU JOS UVIJEK SLAVE POBJEDU U DEJVIS KUPU
NEMREŠ VEROVATI KOJA JE BUKA
frendica se pobrala od mene
pofuk

New Report

Close