misko
nikad zaboravljen [cool]
p.s. na mojim kazetama odavno je napisano "agresija"….dok nasi nisu znali uopce kako da se izraze..
Ne treba dozvoliti da naprave ono što godinama pokušavaju a to je izjednačiti nas. Na primjer, "krivi su Tuđman i Milošević za sve", "šta su nam političari napravili", "jadni ljudi stradali a netko drugi je sve to dogovorio"… i slične "ko nas bre zavadi" gluposti…
To su priče onih koji se srame svojih djela, ne smijemo prihvatiti njihov pokušaj da nam stvore osjećaj zajedničkog srama, jer se mi nemamo čega sramit!
http://www.youtube.com/watch?v=JfX4GJBSI0g&feature=share
Tko im za ovo gore oprosti, prokleta mu duša i kosti! I točka!
[/quote]
gledajuc ovo nekaj nekontrolirano se desi s ocima, prsima,,,itd…
prijatelju – NE PONOVILO SE, IKAD IGDJE…. [cool]
Ja dvije stvari nikad neću zaboravit, onog Fiću što ga tenk pregazi, i snimku one cure kako plače, to je stvarno bilo koma [angry]
Jbga, ja imam osječaj da su Amerikanci i Britanci jednako krivi kao i Srbi, da su naši tada ušli u Banja Luku a bili su ispred, danas nebi bilo ni ovog sranja od Republike Srpske…
Suze koje sin izazove u majke
jedino on može osušiti…
Kineska poslovica
erekcija koju mama izazove kod tate
jedino ona moze osušiti…pardon …smiriti
staro rimska
pofuk
Majko Bozja…
danas citam…da ne povjerujes…
na Tresnjevci u tabacco shopu uplacen dobitni listic…
nije pogodena sedmica vec onaj broj za koji se nadoplacuje…iznos cca milja i nekaj sitno…
vlasnik se ne javlja….molim Cijenjene forumase sa poteza
Cibona-Remiza da provjere i nek me se sjete…
fraj sam iduci cijeli tjedan…
sve sebojim da nije s listicem placena runda u kavani…
TENISICE ili ti kako uvozimo bofl robu
kupil sam si neke kvazi najk tenisice za 677 kn( dok je jos islo na kladi)
vratit cu ih nazad jer je lova ipak lova( a i vise nejde na kladi)
kaj se desilo??? jedanput otiso na fudbal i nitko mi ne prigovara kaj ne trcim…..svi samo bulje u moje tenisice…..ja se šepurim ko srednjovjecni paun okicen sto lepim perjem sto dozom nacionalizma
i tak se ja sepurim i sepurim kad ono ….tenisice se raspale…….doso jedan iskusan nogometas….ma sto nogometas…FUDBALER…..i veli on meni….ajme pofuk pa to su ti tenisice za setnju koje si kupio….pa ja velim zato sam ih i kupio…..pospremio ja tenisice u vitrinu i danas ih izvadio da odem na fudbal kad ono ….raspale se …..fenomenalno……eto to je to…..uvozimo samo bofl robu….pocev od tih tenisica pa do mesa…….sad sam upravo sazno da cemo uvesti i ono govno od kapetana dragana…….STRASNO……pa kaj nase sluzbe nemaju nekog dole da ga koknu po kratkom postupku nego jos i to uvozimo……uzas
pofuk
Čovjek, da ne bi stao i klonuo, vara sam sebe,
zatrpava nedovršene zadatke novima,
koje takođe neće dovršiti, i u novim pothvatima
i novim naporima traži nove snage i više hrabrosti.
Tako čovjek potkrada sam sebe
i s vremenom postaje sve veći i beznadniji dužnik
prema sebi i svemu oko sebe…
Ivo Andrić
pas koji laje nije dovoljno kuhan
stara narodna kineska poslovica
Sačuvaj me od onoga koji istinu ne može reći,
a da ne ubode;
od onog čovjeka s dobrim izražavanjem ali lošim namjerama,
i od onog koji samopoštovanje stječe
pronalazeći pogreške u drugih…
Kahlil Gibran
Sačuvaj me od onoga koji istinu ne može reći,
a da ne ubode;
od onog čovjeka s dobrim izražavanjem ali lošim namjerama,
i od onog koji samopoštovanje stječe
pronalazeći pogreške u drugih…
Kahlil Gibran
sacuvajme boze samoga sebe
pofuk
…bake nema pa moram ja
ajmo iz pocetka
FILIPO PIPO INZAGHI
covek je imo samo jednu gresku u karijeri
kad je zabio drugi gol protiv reala trebo je pobeci glavom bez obzira čim je ušla lopta u gol
ukrcati se u prvi taxi i na pol puta se setiti da je nekaj zaboravio….vratiti se na stadion….zderati na suca jos jedanput…..mahnuti svojim ručicama prema publici i crta
kakav bi to oprostaj bio
pofuk