ne trebate se nist’ ispricavat gospon Zlatni…, ocito smo zajedno gledali na Novoj TV istu emisiju…
inace ja sam vam totalni duduk kaj se tice muzike i ne razlikujem trubu od cimbala…no nekad sam i sam htio svirat, rekli su mi to ti je gitara kaj drzis u ruci…nisam imao pojma al imalo je zvuka…
odustao, puno je tu stimanja zica, a i mozda zbog toga da me glazbeni kriticari ne uzdignu previse…
imam danas dostojnu zamjenu, hoce li se jednog dana probit, samo nebo zna…
Moj otac(RIP) porjeklom je iz Podravine (Prugovec)tak da sem upoznal taj instrument prije nek sem videl na teveu………je…..i moji tamburaju al sve neke padavičare………solaže…metaliku….ikaj ti ja znam……….velim,daj malo azru,domaće,podravino moja mila……nekaj kad se nabajsam da morem tulit…….jbg…….nećeju……a kaj im ja morem…….odem vu birtiju,pak si pustim na đuboksu………i tak….nikad po mom….i onda im još moram i peneze dat za gablec……..strašno [sad]
iskreno …meni se ne dopada……neto ovaj zemo sitno zna na violini ali nista narocito…..jezim se kad vidim sintesajzer u takvima sastavima……poznate fraze jer kad ide na violini onda je to pripjev tamo da putujem ili tako nesto……znaju ipak nesto svirati ali je to sve presimfonicno tako da po mom ukusu to nije to……prefabricirano bi se reklo….nemaju nikakav gruv sto je u muzici najpotrebnije i najvaznije……prelazi su vrlo losi i jako sinteticki sve djeluje pogotovo zahvaljujuci ovom sintu…….ali zasigurno iskrenije od one varalice stinga…..konacno je i violinista ako nemogu reci zgodniji ,,,onda je barem puno atraktivniji od stinga….izgleda ko onaj srednji iz brace dalton…..po meni im samo jos fali etto iz dinama …moze i onaj samir ali koliko cujem ljudima smeta njegovo ime pa bolje da ne udje jos u bend dok ne promjeni ime u damir i to je to……svakako ako se odluce odmaknuti od instrumentala i uvesti vokala preporucio bih miroslava ciru blazevica a kao bek vokala ne bi lose dosla vesna skare ozbolt…..em je plavojka pa bi dobar kontrast bio …em se u zadnje vreme raspjevala oko sanadera sto znaci da ima interes za pjevanje………mozda jos pored vesne skare uzbolt ne bi lose stajala ivana7 ali bi to bio onda plagijat od sol fingersa kaj se tice bek vokala……..da …i svakako ne bi bilo lose da udje rade serbedjiza da odrecitira jednu recenicu da nas i on izgnjavi….ali bi to bilo nemoguce jer bi to zahtjevalo da menadjer ovog benda bude raka maric….a kao sto znamo on ipak malo previse voli i zna sa novcima tako da ga ne bi imalo smisla gnjaviti
pofuk
[/quote]
Joj pofuk,loš dan na burzi [lol]
iskreno …meni se ne dopada……neto ovaj zemo sitno zna na violini ali nista narocito…..jezim se kad vidim sintesajzer u takvima sastavima……poznate fraze jer kad ide na violini onda je to pripjev tamo da putujem ili tako nesto……znaju ipak nesto svirati ali je to sve presimfonicno tako da po mom ukusu to nije to……prefabricirano bi se reklo….nemaju nikakav gruv sto je u muzici najpotrebnije i najvaznije……prelazi su vrlo losi i jako sinteticki sve djeluje pogotovo zahvaljujuci ovom sintu…….ali zasigurno iskrenije od one varalice stinga…..konacno je i violinista ako nemogu reci zgodniji ,,,onda je barem puno atraktivniji od stinga….izgleda ko onaj srednji iz brace dalton…..po meni im samo jos fali etto iz dinama …moze i onaj samir ali koliko cujem ljudima smeta njegovo ime pa bolje da ne udje jos u bend dok ne promjeni ime u damir i to je to……svakako ako se odluce odmaknuti od instrumentala i uvesti vokala preporucio bih miroslava ciru blazevica a kao bek vokala ne bi lose dosla vesna skare ozbolt…..em je plavojka pa bi dobar kontrast bio …em se u zadnje vreme raspjevala oko sanadera sto znaci da ima interes za pjevanje………mozda jos pored vesne skare uzbolt ne bi lose stajala ivana7 ali bi to bio onda plagijat od sol fingersa kaj se tice bek vokala……..da …i svakako ne bi bilo lose da udje rade serbedjiza da odrecitira jednu recenicu da nas i on izgnjavi….ali bi to bilo nemoguce jer bi to zahtjevalo da menadjer ovog benda bude raka maric….a kao sto znamo on ipak malo previse voli i zna sa novcima tako da ga ne bi imalo smisla gnjaviti
pofuk
[/quote]
[/quote]
…zasto bi mi bio los dan na burzi….??????? bio je kao i svaki drugi jer ne trgujem buduci da sam i te kak dobio po piksi…….daklem…..najdrazi macor kojeg poznajem me piato za moje misljenje o doticnim muzikasima……ja sam rekao svoje iskreno misljenje jer sam smatrao da smo si vec toliko bliski da mogu iskreno reci sta mislim o tome……ja ne tvrdim da sam ja u pravu jer je poanta kod muzike sto granici sa apstraktnim uostalom kao i sve stvari koje izazivaju bilo kakve vrste emocija
bitno je da ti likovi sviraju i da uzivaju u tome i da u svojoj svirci nikoga ne vrijedjaju i omalovazavaju….a sad drugi par rukava je da li se to nekome svidja ili ne…….na zalost sam morao onako zbrda dola napistai kritiku bez da sam se imalo dotako recenzije na to djelo ali eto……shvatite i mene….trazio sam parove na kladi jer su mi potrebne pare jer sam danas htio ici na nekakvog pijanistu u lisinski sta ga svi hvale pa si nemogu dozvokiti da pisem kritiku na njegov koncert a da ga nisam cuo u zivo………izgleda da necu ici jer nisam naso ni jedan par na kojima se moze dici para
unaprijed hvala na razumijevanju
pofuk
pofuk
[/quote]
[/quote]
…zasto bi mi bio los dan na burzi….??????? bio je kao i svaki drugi jer ne trgujem buduci da sam i te kak dobio po piksi…….daklem…..najdrazi macor kojeg poznajem me piato za moje misljenje o doticnim muzikasima……ja sam rekao svoje iskreno misljenje jer sam smatrao da smo si vec toliko bliski da mogu iskreno reci sta mislim o tome……ja ne tvrdim da sam ja u pravu jer je poanta kod muzike sto granici sa apstraktnim uostalom kao i sve stvari koje izazivaju bilo kakve vrste emocija
bitno je da ti likovi sviraju i da uzivaju u tome i da u svojoj svirci nikoga ne vrijedjaju i omalovazavaju….a sad drugi par rukava je da li se to nekome svidja ili ne…….na zalost sam morao onako zbrda dola napistai kritiku bez da sam se imalo dotako recenzije na to djelo ali eto……shvatite i mene….trazio sam parove na kladi jer su mi potrebne pare jer sam danas htio ici na nekakvog pijanistu u lisinski sta ga svi hvale pa si nemogu dozvokiti da pisem kritiku na njegov koncert a da ga nisam cuo u zivo………izgleda da necu ici jer nisam naso ni jedan par na kojima se moze dici para
unaprijed hvala na razumijevanju
pofuk
[/quote]
cool, cool. decki….mala daj jos jedan cool…
sve 5, OK…ja sam samo pitao….
meni je melodija lijepa, i naravno da pofuk i ja to gledamo s razlicitih gledista…
i najbolje kaj mi je napisao je bilo
".izgleda ko onaj srednji iz brace dalton."
dakako da se osvrcemo na djelo s razlicitih gledista…,a to sam vec napiso…
jucer za gledal za tog rusa na tv-u, kakti novi Pogorelic…
ne kudim jel nisam slusao, a da zna tipkat, valjda zna…
nego iedna molba za Zlatnog
naime ,posto ste napisali da ste rodom iz Medimurja, a pofuk i ja nismo, a imali smo kolegu tamo, a vise ga nema ovamo nikako….bilo bi lijepo da ga potrazite, ako slucajno tamo navracate jel bolje vam je poznato nego nama dvojici…
tko zna gdje bi mi zavrsili il’ u prvoj birtiji (gdje bi nam bio stozer) il’ u Budimpesti na snimanju kakva filma u "privat" produkciji…
naime radi se o kolegi MiniBaru..
Rodom si od kud ti je punica…..e onda ste silvestar u pravu……..inaće žena i ja iz Zg……da stvarno kaj je s Mini Barom……..da ni kakvo zlo……isprika pofuk…..jbg običan provokator………neznam granicu [shocked]
Rodom si od kud ti je punica…..e onda ste silvestar u pravu……..inaće žena i ja iz Zg……da stvarno kaj je s Mini Barom……..da ni kakvo zlo……isprika pofuk…..jbg običan provokator………neznam granicu [shocked]
…eo me …malo sam si spil…..pa covjece bozji kaj se Vi meni imate ispricavati?????? pa aj sam zadnja osoba kojoj se treba ispricavati ako se uopce treba…..daklem da predjemo in medias res,,,,,treba pod hitno najti mini bara da vidimo kaj je sa njim…….ovo ostalo uoce nije bitno
buduci da ja nisam imo para za ovog pijanistu u lisinskom ,javio mi je jedan moj spijun kaka svira……rekel je ko svaki zido….da kad je pijanisimo da uspori a da kad je fortisimo i forte da ubrzo….da je stara skola….kad sam mu ja reko da je poanta šopena da se na razlicite nacine moze izvoditi …on mi je odgovorio da kaj ja imam veze sa vezom jer da je to zidov sviro……onda sam ga ja napao za antisemitizam…… i…….na kraju smo se napili…tak da nemrem napisati recenziju na danasnji koncert u lisnisnkom jer sam pijan ko krava,,,,,,nis ….cujemo se ujutro ak se uopce zbudim
pofuk
…evo,obzirom da su moji dragi unučići zabrinuti za našeg cijenjenog virtualca Mini Bara…
e,sad ne znam dal zbog njega sama ili ih zanima,dal peče kakvu rakiju,
ja ne bila bakicaaa da ne provjerim malo što mi rade moji unučići,
pa vas sa zadovoljstvom izvještavam da nam je živ i zdrav…
…možda jedino u maloj jesenjoj depresiji…al tome ima lijeka… [rolleyes] [proud]
pa cekajte…jeseni kazete…
pa kod nas proljece…ah da opet sam zaboravil…juzna hemisfera,
i nazalost kod nas jos nema sljiva…
nego OVO su odlicne vijesti, kaj se dotikavaju naseg Kolege…
to nam je ipak najvaznije, a jos je i dobro znati da imamo tako briznu Bakicu…
nego Bakice imate kaj sitno papirnatih, moram si platit skolsku kuhinju…
bakiceaaea nema pa moram ja
ajmo iz pocetka
BURZA
bacio pogled na danasnje trgovanje pa se pogledo u špigl
neznas ko losije izgleda
burza ili ja
pofuk