evo nema bakiceaaaeeaaa pa moram ja
MITROV DAN
danas je hajducki rastanak pa se oprastamod Vas
po obicaju otpustam sve sluge i od sutra trazim nove……necu ostati kod kuce jer volim nociti citavu godinu po tudjim kucama
pofuk
STING
steta ta tog decka…..lepe stvari je piso…..glas uzasan…..aranzmani za ove filharmonicare kraljevske su napravljeni po sistemu idi mi dojdi mi( narocito se vidi kod prelaza u pojedinim pesmama)…ajde covek se trudi pa ni tolko bas falso ko koncerte prije ali su sladokusci u bilo koju vrstu glazbe mozda to ipak trebali izbjeci jer ipak je cijena karte poprilicno visoka za ovakvo vec vidjeno kvazi eksperimentiranje glazbom a zima ce biti duga i plin ce navodno da poskupi
……..sve u svemu ………sad sam cugus…..sutra cu napisati kritiku
pofuk
p-s- ipak je kod stinga najjaca karika bio onaj medo iz bejruta na bubnjevima
p.p.s neke stvari su spustali za par tonaliteta jer nema vise nis ni od ono malo glasa kaj je imao pa su stvari doslovce nakaradno zvucale uz sasvim prosjecan aranzman
Kad god mislimo da su nam se za nešto "otvorile oči",
to obično znači,
da smo ih za stotinu drugih stvari zatvorili…
Ivo Andrić
Kad god mislimo da su nam se za nešto "otvorile oči",
to obično znači,
da smo ih za stotinu drugih stvari zatvorili…
Ivo Andrić
ma je…kad se mi otvore oči ja jednu malu koja šeta po rivi…
za kojih sto san jih zatvoria..?? nemam više nego jednu doma …ajd 2,3…. [wink]
imam pitanje za sve one koji su bili na koncertu Stinga:
jel kaj letilo po zraku, imao sam cuti da je neodoljiv ljepsoj polovici zemljana, il’ je i on svoje profuckao, odnosno "prohujalo mu s vihorom"…
STING
to Vam je ovako izgledalo…….totalna kićerica…nema veze sa vezom to sto sad izvodi da ne kazem vise od zadnjih 10 godina……ali zato Vam je zgodna muzika,,,,dojdu ljudi i uzivaju…neki zbog sjecanaj na mladost i njima se zivojebe za stinga(vrlo mali broj ljudi) a drugi da bi govorili frendovima kak su bili na stingu….i to je bitno….da ljudi uzivaju
samo kad se povuce crta i udje malo dublje…to Vam je ogledalo stanja u kojem zivimo…..uvozimo skart robu od prehrane preko automobila i igracaka do derivata……..pa na kraju krajeva sto je najradikalnije do tih krtenskih soping centara koji su na svakom vuglu……a sting ko sting njemu se nema kaj zameriti jer svim bogatima jos fali milja nečlega jer im uvije fali……..ukratko koncert je po mom misljenju bio dno dna ali eto ….ko voli nek izvoli…….
pofuk
p.s. nisam bio na koncertu jer nije bilo ni potrebe ici jer je sve to vec vidjena igra
G. pofuk
molim misljenje o ovom…ak nije problem…
Oprostite,zlatni je………prosim znate po kom instrumentu pere onaj sa udaraljkama……ponovo neki novi klinci uče svirat skoro izumrli inst…….
G. pofuk
molim misljenje o ovom…ak nije problem…
iskreno …meni se ne dopada……neto ovaj zemo sitno zna na violini ali nista narocito…..jezim se kad vidim sintesajzer u takvima sastavima……poznate fraze jer kad ide na violini onda je to pripjev tamo da putujem ili tako nesto……znaju ipak nesto svirati ali je to sve presimfonicno tako da po mom ukusu to nije to……prefabricirano bi se reklo….nemaju nikakav gruv sto je u muzici najpotrebnije i najvaznije……prelazi su vrlo losi i jako sinteticki sve djeluje pogotovo zahvaljujuci ovom sintu…….ali zasigurno iskrenije od one varalice stinga…..konacno je i violinista ako nemogu reci zgodniji ,,,onda je barem puno atraktivniji od stinga….izgleda ko onaj srednji iz brace dalton…..po meni im samo jos fali etto iz dinama …moze i onaj samir ali koliko cujem ljudima smeta njegovo ime pa bolje da ne udje jos u bend dok ne promjeni ime u damir i to je to……svakako ako se odluce odmaknuti od instrumentala i uvesti vokala preporucio bih miroslava ciru blazevica a kao bek vokala ne bi lose dosla vesna skare ozbolt…..em je plavojka pa bi dobar kontrast bio …em se u zadnje vreme raspjevala oko sanadera sto znaci da ima interes za pjevanje………mozda jos pored vesne skare uzbolt ne bi lose stajala ivana7 ali bi to bio onda plagijat od sol fingersa kaj se tice bek vokala……..da …i svakako ne bi bilo lose da udje rade serbedjiza da odrecitira jednu recenicu da nas i on izgnjavi….ali bi to bilo nemoguce jer bi to zahtjevalo da menadjer ovog benda bude raka maric….a kao sto znamo on ipak malo previse voli i zna sa novcima tako da ga ne bi imalo smisla gnjaviti
pofuk
ne trebate se nist’ ispricavat gospon Zlatni…, ocito smo zajedno gledali na Novoj TV istu emisiju…
inace ja sam vam totalni duduk kaj se tice muzike i ne razlikujem trubu od cimbala…no nekad sam i sam htio svirat, rekli su mi to ti je gitara kaj drzis u ruci…nisam imao pojma al imalo je zvuka…
odustao, puno je tu stimanja zica, a i mozda zbog toga da me glazbeni kriticari ne uzdignu previse…
imam danas dostojnu zamjenu, hoce li se jednog dana probit, samo nebo zna…
ne trebate se nist’ ispricavat gospon Zlatni…, ocito smo zajedno gledali na Novoj TV istu emisiju…
inace ja sam vam totalni duduk kaj se tice muzike i ne razlikujem trubu od cimbala…no nekad sam i sam htio svirat, rekli su mi to ti je gitara kaj drzis u ruci…nisam imao pojma al imalo je zvuka…
odustao, puno je tu stimanja zica, a i mozda zbog toga da me glazbeni kriticari ne uzdignu previse…
imam danas dostojnu zamjenu, hoce li se jednog dana probit, samo nebo zna…
steta za Vas…..nikada Vam nije kasno za instrument……uzmite bilo kaj u ruke i tamburajte i garantiram Vam da cete se bolje osecati
pofuk
G. pofuk
bilo je OVO temeljito i sazeto…
opci dojam – ZADOVOLJAN…
ak Vas nije dojmilo pustite si original iz mog potpisa…
nisam ludjak, al to je bilo ono kaj sam trazio po netu, samo tu pjesmu, koja mi je ostala u uhu, a onda jedno prilikom kad sam naletio na fan stranicu doticnih (inace je lik u Berlinu) i kad mi je poslao samo pjesmu u mp3 ja sam mislio da sam zgragio nekog za jaja…ne sjecam se jel tada postojao youtube, al ja sam tada 40-ak njihovih pjesama dobio modemom…
cinila mi se vjecnost…